ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نگاه کنید ولی دست نزنید !!!

sudotux
06-10-2007, 12:22
سلام خدمت همه دوستان

با وجود اینکه اینجا بخش خبر نیست ولی چون این خبر مربوط به برنامه نویسی هست , اینجا مطرح می کنم تا دوستان بیشتری این خبر رو ببینند و نظرشون رو اعلام کنند.

عنوان خبر اینه : Microsoft Lets .Net Developers Look but Not Touch

در اقدامی بی سابقه مایکروسافت اعلام کرد که اجازه مشاهده سورس کد ( Source Code ) زبان دات نت را به برنامه نویسان می دهد ولی آنها اجازه ندارند که در آن تغییری بدهند و فقط باید نگاه کنند!

سورس کد در اواخر امسال همراه با ارائه Visual Studio 2008 و دات Net Framework 3.5 عرضه خواهد شد. این خبر را یک مدیر عمومی در بخش توسعه دهنده مایکروسافت در وبلاگ کمپانی اش اعلام کرده است:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

جزئیات بیشتر خبر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ship Storm
06-10-2007, 13:25
نگاه کردیم دستش هم نزدیم .
حسین جان ممنون.

Bayazee
07-10-2007, 00:43
سلام
ااا
یكم پیش تو تكنوتاكس همین پست رو زدم اومدم دیدم اینجا قبلا زده شده ! :31:
هم خبری هست خوب و هم بد ! كم آورده ؟!؟ ترسیده ؟!؟! به فكر اتفاده !؟!؟ داره مبارزه می كنه ؟! می خواد روی مارو كم كنه ؟! چی تو سرشه !؟!

am_merman01
07-10-2007, 03:55
سلام
ااا
یكم پیش تو تكنوتاكس همین پست رو زدم اومدم دیدم اینجا قبلا زده شده ! :31:
هم خبری هست خوب و هم بد ! كم آورده ؟!؟ ترسیده ؟!؟! به فكر اتفاده !؟!؟ داره مبارزه می كنه ؟! می خواد روی مارو كم كنه ؟! چی تو سرشه !؟!

سلام دوست عزیز
شاید گفته شما تا حدودی درست باشه ولی من با وجود اینکه خودم تحت دات نت کار می کنم فکر نمیکنم دات نت بتونه به پای قدرت زبانی مثل پایتون در زمینه اپن سورس برسه ولی هرچی باشه باید از یه جایی شروع کرد و فکر کنم این قدم اوله.

_H2_
07-10-2007, 10:57
سلام
خیلی لطف فرمودند مایکروسافت!
خبر جالبی است ولی شما نمیدانید قضیه از کجا آب میخوره و اصل مطلب چیست.
بیچاره برای اینکه آبروش نره اینو گفته!
ما که از چند سال قبل در حال مشاهده سورسهای خود Framework.Net2005 بودیم، اجازه نمیدادند هم مطلقاً فرقی نمیکرد!!!!!
فقط حالا میتونن ادعا کنند که خودمون خواستیم!!!!!!!!!!!!!!!

من جای داداش بیل بودم خیلی زودترها این کار را میکردم.