مشاهده نسخه کامل
: ipod nano جدید رو از کجا میتونم بخرم
سهراب مموتی
06-10-2007, 03:39
سلام. من تو سایت اپل یه مدل جدید ipod nano دیدم که نوشته بود بدنه آلمینیوم آنودایز شده و استیل داره. به نظر یه سر و گردن از مدل قبلی بالاتر میاد. میتونید بگید از کجا میتونم پیداش کنم؟ لینکش رو میگذارم این زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ipod nano (نسل دوم) رو می تونی از پاساژ پایتخت بگیری ... طبقه اول ، دو سه تا مغازه دارن ... یکی هست که فقط کارای apple رو پشت ویترین داره اون از همه بهتر به نظر میاد ...
farbod123
06-10-2007, 13:55
ipod nano (نسل دوم) رو می تونی از پاساژ پایتخت بگیری ... طبقه اول ، دو سه تا مغازه دارن ... یکی هست که فقط کارای apple رو پشت ویترین داره اون از همه بهتر به نظر میاد ...
ميتوني قيمت اين i pod nano (نسل دوم) رو هم بگي؟؟؟:40:
قیمت2 گیگش باید دور و بر 175 تومن باشه ... 4 گیگش 210 تومن ... 8 گیگ هم احتمالا 240 تومن ...
farbod123
07-10-2007, 15:31
قیمت2 گیگش باید دور و بر 175 تومن باشه ... 4 گیگش 210 تومن ... 8 گیگ هم احتمالا 240 تومن ...
iriver clixبهتره يا اينi pod nano ؟؟؟:40:
سهراب مموتی
08-10-2007, 05:52
من که فکر میکنم ipod از همه رقم mp3 player ی بهتره. مگه اینکه بخوایم هزارتا کار دیگه ازش بگیریم. شاید کسی بخواد بادکنکو هم با mp3 player باد کنه. در اون صورت من بهش ipod رو پیشنهاد نمیکنم.
سهراب مموتی
08-10-2007, 05:55
آخ ببخشید یادم رفت تشکر کنم. دستت درد نکنه دوست عزیز. ببینم، این هشت گیگ حافظه به صورت فلشه یا هارد؟
iriver clixبهتره يا اينi pod nano ؟؟؟:40:
اینا تو دو رده ی مختلف هستند و مقایسه شون درست نیست ...
nano صرفا هدفش پخش موسیقیه و این کار رو به بهترین شکل انجام میده (کنترل و طراحی عالی - کیفیت بسیار خوب) ، iriver clix هدفش بصورت همزمان صدا ، تصویر و امکانات جانبیه ، و این کارا رو به بهترین شکل انجام میده ...
آخ ببخشید یادم رفت تشکر کنم. دستت درد نکنه دوست عزیز. ببینم، این هشت گیگ حافظه به صورت فلشه یا هارد؟
همه مدلهای ipod nano ، فلش هستند ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.