PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : زدن دكمه و ظاهر شدن عكس

Artemis-SP
05-10-2007, 17:55
سلام،
من تو يه سند يه دكمه ايجاد كردم و ميخوام با كليك روي اين دكمه يه عكس ظاهر بشه و ثابت بمونه.
يعني بعد از كليك كردن روي دكمه اين عكس باقي بمونه.
چيكار بايد بكنم؟؟

يه سوال ديگه، ميشه با كليك مجدد روي اون دكمه عكس مخفي و به عبارت ديگر از صفحه پاك بشه؟؟؟

blackfox
05-10-2007, 18:14
ساده ترین روش که نیاز به اکشن خاصی نداره ، اینه که یک سمبل مووی دو فریمی درست کنی که فریم اول اکشن stop داشته باشه و در اون مووی ، یک دکمه درست کنی که در فریم اول باشه و اکشنش این باشه که بعد از کلیک به فریم بعد بره و stop بشه . در فریم دوم هم خود دکمه رو حذف کن و عکس رو بذار .
حالا تو صفحه اصلی یک لایه درست کن و این مووی رو در کل لایه و در یک کی فریم قرار بده .
همین ......

Artemis-SP
05-10-2007, 19:17
ممنون،
ولي ميشه يه كم بيشتر توضيح بدي؟؟

blackfox
05-10-2007, 21:55
از این کامل تر ؟؟؟؟؟؟؟؟

flashman
06-10-2007, 14:11
سلام دوسته من

ساده ترین روش که نیاز به اکشن خاصی نداره ، اینه که یک سمبل مووی دو فریمی درست کنی که فریم اول اکشن stop داشته باشه و در اون مووی ، یک دکمه درست کنی که در فریم اول باشه و اکشنش این باشه که بعد از کلیک به فریم بعد بره و stop بشه . در فریم دوم هم خود دکمه رو حذف کن و عکس رو بذار .
حالا تو صفحه اصلی یک لایه درست کن و این مووی رو در کل لایه و در یک کی فریم قرار بده .
همین ......

من این فایل رو از روی آموزش کامل blackfox طراحی کردم .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با حجم 403 KB

موفق باشی

Mahiar0
28-11-2007, 22:44
اين دستور unload movie
براي متن نداريم؟

الان اين اكشن كه براي لود عكس
on (release) {
i++;
if (i<=99) {
name = "adress axs\\test"+i;
name = name+".jpg";
loadMovieNum(name, i);
}
}

وبراي پاك كردن
on (release) {
if (i>0) {
unloadMovieNum(i);
i--;
}
}

براي متن چطور؟

flashman
29-11-2007, 13:48
سلام دوسته من

شما برای متن میتونید اول متن مورد نظر رو تایپ کنید و به اون یه اسم بدید و با استفاده از دستور Visible اونو پاک کنید و یا دوباره بیارید .

موفق باشی

Mahiar0
29-11-2007, 14:07
سلام دوسته من

شما برای متن میتونید اول متن مورد نظر رو تایپ کنید و به اون یه اسم بدید و با استفاده از دستور Visible اونو پاک کنید و یا دوباره بیارید .

موفق باشی

يعني متن رو بنويسم وبعد يه دكمه بسازم واين visible كجا است؟چطوري؟

راستي عكس رو چطوري توي خود فلش بيارم كه توي كامپيوتر ديگر ببرم ديده بشه چون اينطوري فقط از كامپيوتر خودمون مي خواند مي خوام دكمه رو زدم فلان عكس بياد

flashman
01-12-2007, 20:00
سلام دوسته من

شما از دستور Visible به صورت _Visible=False و با True میتونید استفاده کنید .

استي عكس رو چطوري توي خود فلش بيارم كه توي كامپيوتر ديگر ببرم ديده بشه چون اينطوري فقط از كامپيوتر خودمون مي خواند مي خوام دكمه رو زدم فلان عكس بياد

شما هنوز مشکلتون با عکس ها حل نشد ؟ :31:

موفق باشی