PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش باز کردن تمامی فرمت های بازی جنگ های صلیبی (برای اولین بار)

3dmax
05-10-2007, 12:07
با سلام خدمت همه ی عزیزان

می خواستم آموزش بدم تا بازی جنگ های صلیبی رو از پا در بیاریم

این بازی 5 فرمت مهم و اساسی داره که به بررسی و آموزش ادیت کردن یک به یک آن ها می پردازیم.

wav: فرمت صداهای عادی داخل بازی
raw: موسیقی های داخل بازی
bik: فیلم های داخل بازی
tgx: عکس های داخل بازی
gm1: تقریبا مثل gif هستش و کار فرمت tgx رو در بازی می کنه البته با تحرک

در پست های بعدی آموزش کار با هر کدام را به ترتیب خوام گذاشت.

3dmax
05-10-2007, 12:10
wav:

این فرمت نیاز به توضیح خاصی ندارد و با مدیاپلیر ویندوز هم باز می شود.

3dmax
05-10-2007, 12:11
raw:

به این فرمت هم زیاد نمی پردازیم چون convertor های زیادی قادر به باز کردن آن هستند
و
برای ویرایش آن از برنامه ی sound forge استفاده کنید.

3dmax
05-10-2007, 12:23
bik:

این فرمت، فرمت فیلم های داخل بازی هستش که می تونین با برنامه ی زیر هم بازشون کنین و هم ادیتشون کنین:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3dmax
05-10-2007, 12:31
tgx و gm1:

این دو از مهمترین و باز نشدنی ترین فرمت های دنیا هستن که خیلی سخت باز میشن ولی من با کلی زحمت بالاخره تونستم راهشو پیدا کنم.

برنامه زیر را دانلود کنین:

حالا فایلی که داخلش بازی رو نصب کرده این رو برای بازی مشخص کنین و می بینین که هر دو فرمت باز می شوند

حالا برای ادیت آن ها که برنامه کار را خیلی راحت تر کرده می بایست روی دکمه ی extract کلیک کنین و بعدش به ترتیب next را بزنید تا دفعه اول فایل را داخل کامپیوتر ذخیره کنین و بعدش با next بعدی فایل تغییر داده شده را از توی کامپیوتر load کنین تا با فایل قبلی جایگزین شود و برای gm1 هم که خیلی راحته می تونین این کار رو برای هر عکس انجام بدین و فایل های توی بازی رو تغییر بدین.

کاری: از سید محمد صالح هاشمی (3dmax)

pooldar65
01-03-2008, 22:19
بابا شما ايول دارين
راستي مي شه آموزش بدين يك چيز منو خيلي گيج كرده
من هر جا دنبال فرمت raw گشتم گفتن كه اين فرمت فرمت عكس است و مخصوص دوربين هاي كنون ولي تو اين بازي اين فرمت را براي موسيقي متن گذاشتن من مي خواستم بدونم مگه اين طوري هم ميشه كه فرمت موسيقي و عكس يكي باشه ؟
مرسي

pooldar65
01-03-2008, 22:52
اووووووووووووووو
ببخشيد ندانسته نظر دادم
دوست عزيز هيچكدام از اين نرم افزار هايي كه گذاشتين كار نكرد
يعني همشون ناقص هستند و هيچكدوم از برنامه ايي كه براي دانلود گذاشتين باز نمي شوند
لطفا اين برنامه ها را يك چك بكنيد و اگر مقدور بود خبر را به صورت پيغام خصوصي براي من ارسال كنيد
مرسي

petter jackson
11-01-2009, 16:36
نرم افزاري كه فايلهايirxباز كند سراغ داريد؟اگه داريد نام ببريد

Reza Azimy_RW
11-01-2009, 18:24
بابا شما ايول دارين
راستي مي شه آموزش بدين يك چيز منو خيلي گيج كرده
من هر جا دنبال فرمت raw گشتم گفتن كه اين فرمت فرمت عكس است و مخصوص دوربين هاي كنون ولي تو اين بازي اين فرمت را براي موسيقي متن گذاشتن من مي خواستم بدونم مگه اين طوري هم ميشه كه فرمت موسيقي و عكس يكي باشه ؟
مرسي
سلام
شما به :
Tools > Folder Options >View
برید و تیک کنار گذینه Hide extensions ... رو فعال کنید بعد یک فایل مثلا MP3 رو اخرش رو که .mp3 نوشته رو به .bmp تعقیر بدید
. حالا میبینید که به صورت یک فایل عکس خودشو نشون داده ولی عکسی نمایش داده نمیشه بلکه اگه با مدیا پلایر بازش کنید موسیقی پخش میکنه .
اینجوریه که یک فایل با یک فرمت مثلا عکس میتونه موسیقی باشه یا با یک ترفند هست که الان حوصلشو ندارم بگم میتونید کاری کنید که یک فایل رو اگه با مثلا فوتوشاپ باز کنید عکس باشه و اگه با مدیا پلایر بازش کنید موسیقی پخش بشه !!!

majid_sd2009
12-01-2009, 12:02
اینا که هیچکدوم کار نمیکنن
یکیش که باید نصب بشه که نصب نمیشه
اون یکی هم که باید عکس ها رو باز کنه که اخطار میده.
یانذار یا وقتی میزاری درست بزار که مردم مسخره نشن.
شایدم درسته ما بلد نیستیم باهاش کار کنیم.!؟

3dmax
12-01-2009, 15:14
من تمام این ها رو صد بار امتحان کرده ام، همه کار می کنند مطمئن باشید، مشکل از شماست
مشکل را درست و کامل بیان کنید تا بررسی بشه

3dmax
12-01-2009, 15:17
من تمام این ها رو صد بار امتحان کرده ام، همه کار می کنند مطمئن باشید، مشکل از شماست
مشکل را درست و کامل بیان کنید تا بررسی بشه

majid_sd2009
12-01-2009, 21:29
مشکل همون اولشه که اصلا اون نرم افزارا باز نمیشن و اخطار میدن

rezapassword
13-01-2009, 10:11
مجید جان
عکسی از ارور بزار ببینیم چی ؟
راستی خوبی ؟

majid_sd2009
13-01-2009, 11:02
سلام
شما به :
Tools > Folder Options >View
برید و تیک کنار گذینه Hide extensions ... رو فعال کنید بعد یک فایل مثلا MP3 رو اخرش رو که .mp3 نوشته رو به .bmp تعقیر بدید
. حالا میبینید که به صورت یک فایل عکس خودشو نشون داده ولی عکسی نمایش داده نمیشه بلکه اگه با مدیا پلایر بازش کنید موسیقی پخش میکنه .
اینجوریه که یک فایل با یک فرمت مثلا عکس میتونه موسیقی باشه یا با یک ترفند هست که الان حوصلشو ندارم بگم میتونید کاری کنید که یک فایل رو اگه با مثلا فوتوشاپ باز کنید عکس باشه و اگه با مدیا پلایر بازش کنید موسیقی پخش بشه !!!

برای این کار:
شما به یک فایل تصویر با فرمت GIF و یا JPG و همچنین یک فایل مثل فیلم که میخواهیدمخفی کنید نیاز خواهید داشت.
ابتدا باید اسم هر دو فایل رو یکی بزاریم
عنوان مثالmajid.jpg وmajid.mpgنام دارد قرار دهید.
یعنی این دو فایل در کنار هم ودر یک پوشه.
حال ، از منوی Start وارد Run شده و دستور cmd را وارد کرده ,enterبزنید تا وارد Command Prompt شوید.
اکنون در داخل CMD به فولدری که این دو فایلدر آن قرار دارد مراجعه کنید. (یادآوری میشود برای تعویض دایرکتوری در CMD از دستور cd استفاده میشود).
پس از مراجعه به دایرکتوری مورد نظر ، کافی است کد زیر را در CMD وارد کرده وenterبزنید:

copy/b majid.jpg+majid.mpg New-majid.jpg

در کد فوقmajid.jpg نام عکس اولیه ، majid.mpg نام فیلم که قصد مخفی سازی آن را داریم و در پایان New-majid.jpg نام عکستولیدی جدید است که فیلم در آن مخفی میشود.
حالا کافی است به فولدری کهفایلها در آن موجود بود مراجعه کنید ، یک عکس با نام New- majid.jpg ایجادشده است. تصویر این عکس همان عکس اولیه است ، اما در داخل این عکس جدید فیلمما نیز مخفی شده است که به هیچ وجه قابل مشاهده نیست!
اما برای دستیابی به فیلممخفی شده کافی است روی عکس تولید شده راست کلیک کرده و از Open with روی Choose Program کلیک کنید. در صفحه باز شده از میان لیست برنامه ها میدیا پلیر یا گذینه مشابه رو انتخاب کنید و okکنید. خواهید دید که نرم افزار مدیا پلیر عکس شما را به گونه ای اجرا میکند کهفیلم مخفی شده در دل عکس نیز پدیدار میگردد! حالا کافی است .
همان طور که ذکر شد این روش یک روش بسیار حرفه ای برای مخفی سازی فایل و فولدرو فیلممیباشد

مجید جان
راستی خوبی ؟
آره خوبم تو چطوری؟
فعلا عکس ندارم چون پاکشون کردم:41:
دوباره دان میکنم شاید اشکال تو دان بوده:31:

majid_sd2009
13-01-2009, 11:36
مجید جان
راستی خوبی ؟
آقا رضا دوباره دان کردم ولی مشکل حل نشد توی دسکتاپ هم همین ارور ها رو میداد گفتم شاید باید بریزیم تو پوشه بازی ولی اونجا هم کار نکرد و ارور داد. تازه دیروز هم ویندوز رو عوض کردم مشکل از ویندوز هم نمیتونه باشه:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezapassword
13-01-2009, 14:07
سلام مجید جون
حق با شماست
فایل مشکل داره

rezapassword
13-01-2009, 14:14
سلام مجید جان
اینک لینک سالم که پیدا کردم :
1.5 مگ

3dmax
13-01-2009, 14:19
متاسفانه این فایلی که من گذاشته بودم واسه بعضی کامپیوترها مشکل داره
وی من خودم دوباره دانلودش کردم و درست کار میکنه

littledemon
15-01-2009, 12:12
کار جالبیه ...البته تا اینجای کار عادی بود...ادامه فرمت ها ؟
من تا عکس های داخل بازی رو هم تغییر دادم..فقط تو کف انیمیشن های gm وgfx هستم ....ادامه بده عزیز تا ببینیم کاری میشه کرد یا نه.

newvision
20-02-2009, 19:39
مرسی نرم افزارایی که گزاشتین کار کرد ولی من همه رو باز کردم ولی Aiv رو نگفتین؟

XINAR
28-02-2009, 00:17
این نرم افزار اخطار میده اگه میتونید کمک کنید خیلی لازم اش دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] title=

tmehdis2
09-04-2011, 19:58
اینم جواب شما عزیزان که می گید برنامه ارور می ده
شما باید نرم افزار دات نت فروم ورک را نصب کنید
netfromework
یک دات اولش بزارید توی گوگل جستجو کنید پره
در ضمن سایت تخصصی بازی قلعه راه اندازی شد اینم آدرسش

mygreenm
11-02-2012, 17:15
من اینارو از strongholheaven گرفتم ولی gm1 ها رو باز می کنه ولی gfx هارو نمیشه ادیت کرد می خوام عوض کنم هنگ می کنه و برنامه بسته میشه

m7.m7
22-04-2015, 20:22
بابا باز نمیشه که داداش آموزش بده چیکار کنیم :n03:

A_mobin_03
27-04-2022, 12:43
چرا فایل های gm1 را باز نمیکنه تازه لینک دانلود هم خراب

A_mobin_03
27-05-2022, 11:05
بچه ها این لینک ها با فیلتر شکن باز میشه