مشاهده نسخه کامل
: w960وارد بازار ایران شد
cdplayer
04-10-2007, 11:50
سلام
دیروز توی موبایلستان چرخی میزدم اونجا یک فروشنده ای داره که بقول خودش عمده وارد میکنه و از عمان گوشی وارد میکنه
1100000 برای دبیلو 960 گوشی ساخت چین هست
S a f a 6 4
04-10-2007, 12:22
مطمعنی !!!؟؟؟
ساخت چین !!؟؟
SAEED_BARCELONA
04-10-2007, 12:36
تو خود سایت سونی اریکسون هنوز comming soon زده بعد این بابا چطوری آورده؟
cdplayer
04-10-2007, 12:39
مثل اینکه طرف بقول خودش واردات گوشی از عمان داره اون هم از عمان نه از دوبی ولی میگه بخش عمده گوشی ها استان فارس و اصفهان رو تامین میکنه
Ship Storm
04-10-2007, 12:43
چه گرونه
ولی چجوریه اولیش رو چین زده؟
تو خود سایت سونی اریکسون هنوز comming soon زده بعد این بابا چطوری آورده؟
بله تو سایت gsm هم نوشته comming soon
اونوقت چه جوریاست؟!:9:
SAEED_BARCELONA
04-10-2007, 13:52
چه گرونه
ولی چجوریه اولیش رو چین زده؟
اکثر گوشیای سونی اریکسون اصلشون چینیه.
Ship Storm
04-10-2007, 14:39
اکثر گوشیای سونی اریکسون اصلشون چینیه.
پس این فرانسوی که میگن چیه؟ :20:
SAEED_BARCELONA
04-10-2007, 15:11
معمولا سری p فرانسوی یودن ولی p1 هم از اولش چینی زدن
NINTENDO_DS
04-10-2007, 16:05
فرانسوی می نویسه ولی ساخت سوئده
rainysky50
04-10-2007, 17:33
ها ها ها!!!!هنوز نیومده چینی شد!!!!وای به داد سری دومش برسه!!!
mahyarSAMSUNG
05-10-2007, 03:02
اصلا گوشی سونی اریکسون یعنی چین . چیز جدید نیست که بخوایم تعجب کنیم . من نمیدونم سونی ماله فرانسه هستش یا اریکسون ؟؟؟ حالا کی گفته که اصلش ماله فرانسه هست ؟؟ هر موقع یا ژاپن یا آمریکا این سونی اریکسون رو تولید کرد اون وقت درسته !
کیفیت گوشیه های پن تک و ال جی به این سونی اریکسون می ارزه . چون ساخت کره هستند
rainysky50
05-10-2007, 03:38
اصلا گوشی سونی اریکسون یعنی چین . چیز جدید نیست که بخوایم تعجب کنیم . من نمیدونم سونی ماله فرانسه هستش یا اریکسون ؟؟؟ حالا کی گفته که اصلش ماله فرانسه هست ؟؟ هر موقع یا ژاپن یا آمریکا این سونی اریکسون رو تولید کرد اون وقت درسته !
واقعا که!!!سامسونگ جون خسته نباشی!!یه طوری پن تک عتیقه رو با الجی در یک ردیف قرار دادی که احساس کردم فراموش کردی گوشیهای شاین و شوکولات و جدیدا ks20 رو الجی تولید کرده!!فراموش نکن سامسونگ و الجی در یک رده هستند(از لحاظ کیفیت)!!از لحاظ طراحی الجی برتره!!از لحاظ تبلیغات مناسب و فروش و همچینین تا حدودی نواوری سامسونگ فعلا برتره!تا 2 سال پیش تمام برتریها مال الجی بود و لی سامسونگ با تبلیغات و سرمایه گذاری مناسب خودشو کسید بالا!خواهشا این نکاتی رو که گفتم هرگز فراموش نکن1!
SAEED_BARCELONA
05-10-2007, 06:28
شما چه قدر طرز فکرتون بچه گانست. بابا جان سونی اریکسون گوشیاشو تو چین میزنه ولی جنسو کیفیتشون مثل جنسای تقلبی چینی نیست. این 1000 بار حالا باز دو صفحه بعد samsung_d600 میاد میگه سونی اریکسون تو چین میزنه بدرد نمیخوره ولی سامسونگ تو کره میزنه حرف نداره.
cdplayer
05-10-2007, 07:59
تا یک سال اول که سونی اریکسون روی محصولاتش توی چین نظارت داره خوبه ولی بعدش...
همین بسته بندی پی990 رو نگاه کنید اولش که اومده بود بسته بندی اون خیره کننده بود ولی یک سال بعد که دست همه افتاد و چینی اصلی شد به چه روزی افتاد
من کیفیت رودز سخت افزار گوشی میبینم در در ظاهر گوشی
شما چه قدر طرز فکرتون بچه گانست. بابا جان سونی اریکسون گوشیاشو تو چین میزنه ولی جنسو کیفیتشون مثل جنسای تقلبی چینی نیست.............. .
موافقم ،
تو چین می سازه چون پول کارگر توی چین خیلی ارزونه و قیمت تموم شده کمتر در میاد ، اینجوری فروشش هم بالاتر میره. اگه تو ژاپن یا آمریکا (!!!!!) می زد ، خدا تومن پولش می شد !
cdplayer
05-10-2007, 09:21
موافقم ،
تو چین می سازه چون پول کارگر توی چین خیلی ارزونه و قیمت تموم شده کمتر در میاد ، اینجوری فروشش هم بالاتر میره. اگه تو ژاپن یا آمریکا (!!!!!) می زد ، خدا تومن پولش می شد !
دقیقا مثل w900 made in japan
B L A S T E R
05-10-2007, 10:05
دیدی rainsky هنوز نیومدی داری دعوا راه میندازی
بعدشم با نوشتم این ها ها ها داری بچگی خودتو ثابت میکنی
اقای samsung_d600 هم نمیدونم چه جوریه هرجا شما پست میدی بعدش پست ایشون هست
rainysky50
05-10-2007, 11:29
blaster جان واقعا ببخشید!!!نمیدونستم که اگه از واژه ی ها ها ها استفاده کنم بچه به حساب خواهم امد!پس از این به بعد میگم هه هه هه!!!چقدر ماشاالله شما با ظرفیتید!من کم کم دارم شیفته ی این ظرفیتتون میشم!!!من نمیدونم ایا با این جمله ی من بهتون برخورد؟؟؟؟؟سخت حقایق رو بپذیرید؟؟؟؟؟؟یعنی واقعا نمیدونید هر شرکتی در سری دوم محصولاتش کار رو خراب میکنه؟؟؟؟؟مثل اینکه جنس بدنه ی کا800 و دبلیو 810 در سریهای دوم و سوم رو فراموش کردید؟؟؟؟؟؟؟ای خدااااااااااااااااااااااا اا!!!!
Nabakhshoode
05-10-2007, 11:57
شما چه قدر طرز فکرتون بچه گانست. بابا جان سونی اریکسون گوشیاشو تو چین میزنه ولی جنسو کیفیتشون مثل جنسای تقلبی چینی نیست. این 1000 بار حالا باز دو صفحه بعد samsung_d600 میاد میگه سونی اریکسون تو چین میزنه بدرد نمیخوره ولی سامسونگ تو کره میزنه حرف نداره.
تایید ! ولی خوب هرچی تو گوش اینجور افراد متعصب بخونی فایده نداره !
nima_989
05-10-2007, 11:58
پولشو يه سري ديگه مي خورند دعواشو شما مي كنيد
واقعا كه خيلي عاليه!!!!!
SAEED_BARCELONA
05-10-2007, 12:48
blaster جان واقعا ببخشید!!!نمیدونستم که اگه از واژه ی ها ها ها استفاده کنم بچه به حساب خواهم امد!پس از این به بعد میگم هه هه هه!!!چقدر ماشاالله شما با ظرفیتید!من کم کم دارم شیفته ی این ظرفیتتون میشم!!!من نمیدونم ایا با این جمله ی من بهتون برخورد؟؟؟؟؟سخت حقایق رو بپذیرید؟؟؟؟؟؟یعنی واقعا نمیدونید هر شرکتی در سری دوم محصولاتش کار رو خراب میکنه؟؟؟؟؟مثل اینکه جنس بدنه ی کا800 و دبلیو 810 در سریهای دوم و سوم رو فراموش کردید؟؟؟؟؟؟؟ای خدااااااااااااااااااااااا اا!!!!
هم بچه بازی در میری هم فن بوی بازی. تو فرض کن ما بی ظرفیتیم. حالا یه طور میگه سری دوم گوشیای سونی اریکسون بد از آب در میاد که انگار نوکیا تا سری هزارم گوشیاش همه در حد تیم ملی هستن!!!
cdplayer
05-10-2007, 13:03
نمونش ان70 آلمانی یا ان73 چینی
rainysky50
05-10-2007, 13:07
سعید خان با اون پست بالایی که دادی فهمیدم چه ادمی هستی!!!عزیزم چند سالته؟؟؟؟؟مطمئنم زیر 18 سن میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!لوس سونی اریکسونی!!!!!!
rainysky50
05-10-2007, 13:12
سعید خان با اون پست بالایی که دادی فهمیدم چه ادمی هستی!!!عزیزم چند سالته؟؟؟؟؟مطمئنم زیر 18 سن میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!لوس سونی اریکسونی!!!!!!
J A V I D
05-10-2007, 13:25
بله اينجا دعواي مديران كمپاني هاي سوني اريكسون و سامسونگ و ال جي رو داريم ! مدير پنتك ظاهرا نيستش منم از پنتك طرفداري مي كنم اصل آفريقاي جنوبي گوشي !!!!
اين بحث هاي تعصبي رو بذاريد كنار گوشي سليقه ايه ...
B L A S T E R
05-10-2007, 14:55
منم هی توبه میکنم تو این بحثا شرکت نکنم بعضی از دوستان نمیزارن
البته جالب اینجاست که اقای rainsky میگه ما بچه ایم
لوس سونی اریکسونی!!!!!!
دلم برا خودم میسوزه باید این پست ها رو بخونم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.