مشاهده نسخه کامل
: مشکل در MediaPlayer
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده در MediaPlayer ، من وقتی میخوام یک فایل با پسوند Dat رو اجرا کنم با Error
زیر رو به رو میشم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگر برای مثال پسوند فایل Mpg باشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
به نظر شما مشکل از کجاست؟
نمیدونم مشکل چیه ولی تا اونجایی که میدونم dat همون فایل mpg هست
میتونی پسوند فایل رو عوض کنی
یه بار برنامه رو نصب کنی فکر کنم مشکلت حل شده (MediaPlayer )
نمیدونم مشکل چیه ولی تا اونجایی که میدونم dat همون فایل mpg هست
میتونی پسوند فایل رو عوض کنی
یه بار برنامه رو نصب کنی فکر کنم مشکلت حل شده (MediaPlayer )
سلام
نه Avril جان Dat که همون Mpg نیست:18:
اینو میدونم که میشه پسوندش رو عوض کرد اگه می خواستم این کارو بکنم که دیگه این سوال رو نمی پرسیدم:46:
نه مشکل با دوباره نصب کردن حل نشد چون من چندین بار قبلا هم با این مشکل برخورد کرده بودم:5:
سلام
کسی میدونه چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟
Arash_XL7710i_207
05-10-2007, 06:43
شما برای حل این مشکل باید یه متغیر بزاری که پسوند فایل رو داخلش بریزی و چک کنی اگه dat شد در همون زمان اجرا نوع دستگاه رو عوض کنی و برای پسوند های دیگه دوباره نوع دستگاه رو به اتوماتیک برگردونی.
شما برای حل این مشکل باید یه متغیر بزاری که پسوند فایل رو داخلش بریزی و چک کنی اگه dat شد در همون زمان اجرا نوع دستگاه رو عوض کنی و برای پسوند های دیگه دوباره نوع دستگاه رو به اتوماتیک برگردونی.
سلام
آرش جان درست متوجه نشدم
زمان اجرا نوع دستگاه رو عوض کنی : چه دستگاهی؟
این مشکل رو خیلی وقته دارم زمانی که دانشجو هم بودم وقتی درس دلفی رو داشتیم از استادامون هم
پرسیدم ولی نتونستن جواب بدن یعنی نمی دونستن که چه جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد
میشه یه نمونه کد بذاری ممنون میشم
CPUSatan
15-10-2007, 01:37
!Knock Knock
كامپوننت TMediaPlayer فرمت Dat. را پشتيباني نمي كند ( و با عوض كردن پسوندش مشكلي حل نمي شه )
يكي از كارهايي كه مي توني بكني اينه كه فايل مورد نظرت رو به يكي از فرمت هايي كه اين كامپوننت پشتيباني
مي كنه تبديل كني كه به علت تغيير كيفيت توصيه نمي شه
راه ديگه باز كردن فرمت Dat هستش كه چون كد نويسيش به صورت دستي زياد مي شه پيشنهاد مي كنم يه
كامپوننت براي اون دانلود كني، براي پيدا كردن اين كامپوننت ها تو قسمت كامپوننت هاي مربوط به DirectX
دنبالشون بگرد كه مستقل از MediaPlayer كار مي كنن و هيچ ربطي به اون ندارند!
سلام
CPUSatan جان ممنون از راهنمایی
ولی شما اگر یک نگاهی به خاصیت Device Type مربوط به MediaPlayer بندازین متوجه منظورم میشین چون
فایل با پسوند Dat رو هم پشتیبانی می کنه
البته زیاد برام مهم نیست ولی چون سوالیه که خیلی وقته ذهنم رو به خودش مشغول کرده اینجا پرسیدم به
هر حال بازم ممنون از جوابی که دادین:10:
اگر دوستان دیگه راهی برای حل این مشکل دارن خوشحال میشم راهنمایی کنن
sorrowdancer
19-10-2007, 23:07
Components->Import ActiveX Control->Windows Media Player
و از تب ActiveX از آن استفاده کنید
Components->Import ActiveX Control->Windows Media Player
و از تب ActiveX از آن استفاده کنید
سلام
:18: ای ول آقا / خانم sorrowdance خیلی خیلی ممنون
راستش من زمانی که دانشجو بودم از چند تا از استادامون هم پرسیده بودم اما هر کدوم یه جوری مارو پیچوندن چون نمی دونستن به هر حال خیلی ممنون
:10:
CPUSatan
19-10-2007, 23:25
من الان كه شما گفتيد رفتم نگاه كردم (Delphi2005) و بود، اين قابليت تو دلفي 7 نبود؟ بود؟ من قبلا با 7 كار مي كردم
و از اونجايي كه يه زماني بهش احتياج پيدا كردم و خيلي دنبالش گشتم و نبود رفتم كامپوننتشو دانلود كردم (
VideoGrabber). فكر نكنم تو دلفي 7 بوده باشه و من نديده باشمش!
سلام
بله هستش
به هر حال ممنونم که گذاشتین
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.