مشاهده نسخه کامل
: (فوری) رجیستر کردن X-plore 1.5
alimohammady
03-10-2007, 20:53
سلام
مدل گوشیم N73 Musical است
از جوابتون متشکرم
برنامه X-plore 1.5 را پیدا کردم نصب شد ولی رجیستر نمیشه
X-plore قبلی با Imei گوشی رجیستر شد ولی این نمیشه
چه کار کنم؟:41::41::41::41::41:
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:40::40::40::40::40::40:
سلام دوست من
اینم نرم افزاری X-plore 1.5 کیگن داخل فایل زیپ را اجرا کن و imei گوشی خود را در داخل ان وارد کن بعد کد رجستری را به شما میده که در نرم افزار ورد میکنی.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
alimohammady
04-10-2007, 15:49
با عرض سلام خدمت دوست بسیار عزیزم sajey
خیلی خیلی از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دوباره به لینکی که اول معرفی کرده بودید رفتم و با استفاده از راهنماییتون کد امنیتی را وارد کرده و فایل را دانلود کردم x-plore هم رجیستر شد.
باز هم از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
اگر تشکر من را خوندید تو همین بحث برام پیغام بذارید
چون نمیدانم کجا باید بنویسم تا شما بخانید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
alimohammady
04-10-2007, 15:51
خیلی خیلی از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دوباره به لینکی که اول معرفی کرده بودید رفتم و با استفاده از راهنماییتون کد امنیتی را وارد کرده و فایل را دانلود کردم x-plore هم رجیستر شد.
باز هم از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
چون نمیدانم کجا باید بنویسم تا شما بخانید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
alimohammady
04-10-2007, 15:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست من
خواهش می کنم دوست من این کاری نسیت نسبت به یک هم وتن من دوستار تمامی ایرانی ها هستم
و تا جایی که بتوانم به همگی هم وتنهای خود خدمت میکنم.
از لطف شما هم بسیار سپاس گذارم.
کیجنش ویروسیه!
تا دانلود میشه آنتی ویروسه خفتش میکنه!
چیز دیگه ای ندارین براش؟
H M R 0 0 7
20-10-2007, 13:08
آره بد جورم ويروسيه. يه كرمه
اگه بدون ويروس دارين لطف كنين بزارين.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.