ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : (فوری) رجیستر کردن X-plore 1.5

alimohammady
03-10-2007, 20:53
سلام
مدل گوشیم N73 Musical است
از جوابتون متشکرم
برنامه X-plore 1.5 را پیدا کردم نصب شد ولی رجیستر نمیشه
X-plore قبلی با Imei گوشی رجیستر شد ولی این نمیشه
چه کار کنم؟:41::41::41::41::41:
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم:40::40::40::40::40::40:

sajey
04-10-2007, 00:30
سلام دوست من
اینم نرم افزاری X-plore 1.5 کیگن داخل فایل زیپ را اجرا کن و imei گوشی خود را در داخل ان وارد کن بعد کد رجستری را به شما میده که در نرم افزار ورد میکنی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

alimohammady
04-10-2007, 15:49
با عرض سلام خدمت دوست بسیار عزیزم sajey
خیلی خیلی از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دوباره به لینکی که اول معرفی کرده بودید رفتم و با استفاده از راهنماییتون کد امنیتی را وارد کرده و فایل را دانلود کردم x-plore هم رجیستر شد.
باز هم از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
اگر تشکر من را خوندید تو همین بحث برام پیغام بذارید
چون نمیدانم کجا باید بنویسم تا شما بخانید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

alimohammady
04-10-2007, 15:51
خیلی خیلی از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
دوباره به لینکی که اول معرفی کرده بودید رفتم و با استفاده از راهنماییتون کد امنیتی را وارد کرده و فایل را دانلود کردم x-plore هم رجیستر شد.
باز هم از کمکتون ممنونم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](39).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
چون نمیدانم کجا باید بنویسم تا شما بخانید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif

alimohammady
04-10-2007, 15:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sajey
04-10-2007, 20:38
سلام دوست من
خواهش می کنم دوست من این کاری نسیت نسبت به یک هم وتن من دوستار تمامی ایرانی ها هستم
و تا جایی که بتوانم به همگی هم وتنهای خود خدمت میکنم.
از لطف شما هم بسیار سپاس گذارم.

Šepehr
18-10-2007, 18:27
کیجنش ویروسیه!
تا دانلود میشه آنتی ویروسه خفتش میکنه!

چیز دیگه ای ندارین براش؟

H M R 0 0 7
20-10-2007, 13:08
آره بد جورم ويروسيه. يه كرمه
اگه بدون ويروس دارين لطف كنين بزارين.