ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Advanced File Lock / تمام ورژنها در این تاپیک

Jalal
03-10-2007, 19:53
Advanced File Lock . بسیاری از افرادی که با کامپیوتر در خانه و یا محل کار کار میکنند.هیچ گونه اطمینانی از این که در مواقعی که در محل حضور ندارند کامپیوتر آنها توسط دیگر افراد مورد بررسی قرار میگیرد یا خیر ندارند.معمولا همه ما فایل هایی داریم که دوست نداریم دیگران انها را ببینند و دیگر با مخفی کردن از طریق خود ویندوز نمیتوان جلوی این کار را گرفت چون راحت میتوان فایل ها را دوباره آشکار کرد.برای حل این مشکل نرم افزار های گوناگونی تهیه شدند تا با قفل گذاری بر روی فایل ها و فولدر ها و سپس پسورد گذاشتن بر روی برنامه فقط آن کسی بتواند فایل ها را آشکار سازد که با پسوردی که خود به برنامه داده است وارد شده فابل دلخواه را آشکار سازد و یا از حالت قفل خارج کند و بعد از کار مجددا با بستن برنامه فایل ها قفل یا مخفی شوند و دیگر با تنظیمات ویندوز هم نتوان آنها را مشاهده کرد.البته ما روش کلی این گونه نرم افزار ها را بیان کردیم که ممکن است در عمل تفاوت اندکی در روش کار با یکدیگر داشته باشند.نرم افزاری که هم اکنون پیش رو دارید یک نرم افزار قدرتمند در این زمینه است که کار با آن بسیار ساده بوده و میتواند فایل ها را برای شما هم قفل یا مخفی سازد.و شما به دلخواه میتوانید یکی از این دو عمل را انجام دهید.همچنین لینک آمورش تصویری چگونگی کار با این نرم افزار راکه در سایت سازنده این نرم افزار قرار دارد را میتوانید در ادامه مطلب ملاحظه بفرمایید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Advanced File Lock v5.0.2665.38614Instantly locks or hides any file using a password with a click. Once a file is locked, or hidden, it cannot be read or used by anyone until it is unlocked or shown again.

Special Features:

* Works with any file
* Department of Defense 5220.22-M compliant
* Lock or hide all files in a folder with one click
* Works on all versions of Windows including Vista
* Once a file is hidden, it is impossible for anyone to see it.

Use Everyday To:

* Protect your confidential financials files
* Safe guard your personal pictures
* Encrypt any type of file before emailing
* Lock or hide movies, video games, and more..
* Securely delete any file to prevent it from being recovered by any means

Homepage
CODE

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

x_2007
27-09-2008, 22:28
Advanced File Lock v6.0.3006.24085

R_M_1002
28-09-2008, 15:21
این برنامه فقط فایل و پوشه ها را مخفی میکند ؟ منظورم اینست که آیا قابلیت مخفی سازی درایور هار را هم دارد ؟

Unforgiven
21-03-2009, 02:56
Blue Lakes Technology Advanced File Lock v7.0.3218.42297

Unforgiven
25-12-2009, 22:27
Advanced File Lock v7.1.3451.30074 | 1802 KB

keet
26-05-2012, 22:22
فوری فوری فوری
دوستان عزیز لطفا کمکم کنید. بیچاره شدم
من با این نرم افزار Advanced File lock رو یکی از فولدرهام پسورد گذاشتم بعد از چند وقت که رفت سراغش دیدم ای دل غافل پسوردش رو فراموش کردم :(
حالا بایستی چه کار کرد؟ کلی عکس و خاطره دارم تو فولدره تو رو خدا یکی کمکم کنه ؛(

keet
03-06-2012, 10:14
up
دوستان عزیز کسی میتونه به من کمک کنه؟ ( مشکلم تو پست قبلی گفتم)