مشاهده نسخه کامل
: گرافيكهاي Bfg در چه سطحي هستند?
Lord_theOne
03-10-2007, 18:10
سري OC2 از شركت BFG قدر زيادي دارند در اوركلاك كردن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همانطور كه مي بيني اوركلاك شده
The core speed has been increased from 675MHz to 720MHz - just 10MHz higher than the core speed on BFGTech's GeForce 8600 GTS OC. As a result of this speed up, the shader clock has also been increased from 1450MHz to 1566MHz. Last, but by no means least, the memory clock has also been given a speed bump from 2000MHz to 2220MHz - 200MHz higher than the memory clock on the company's 8600 GTS OC.
و اين گرافيك را بايد 8800GTS مقايسه كرده و مي بيني كه نزديك به 8800GTS امتياز گرفته است
گرافيك خودشم 8600GTSاست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يازده صفحه هست
BFG يكي از بهترين برند ها هست. هميشه بالاترين سطح كيفيت رو ارائه كرده.
active_277
03-10-2007, 19:42
سري Oc2 از شركت Bfg قدر زيادي دارند در اوركلاك كردن
از خنک کننده غیر معمولش معلومه که واسه اورکلاک ساخته شده
chaos theory
03-10-2007, 20:31
برند bfg یه برند امریکایی و عالی هستش و پتانسیل اور کلاک بالایی داره میشه گفت در سطح حرفه ای هستش
chaos theory
03-10-2007, 20:32
متاسفانه ما اینجا نمیتونیم گیر بیاریم همین چند وقت پیش برای یه بنده خدایی از امریکا اومده بود واقا عالی بود هر کار کرد نتونست اینجا بفروشش واسه مسئله گارانتیش.
imanprjr
03-10-2007, 20:34
ممنون دوستان يعني براي خريد اول همينو توصيه مي كنيد يا بهتر هم هسته 8600gts
خوب همون طور که دوستان گفتن این برند تو ایران مشکل گارانتی داره...
حال یه سوال برا من پیش اومده :
بهترین برند برا 8800GTX کدوم برنده ؟
Asus
XFX
یا...؟
Lord_theOne
03-10-2007, 20:49
علیرضا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزيز خواهشا در اينجا فقط درباره BFG صحبت كن ممنون تاپيك را به انحراف نكش ممنون
گير مياد توي بازار ولي خب گارانتي معتبر نداره.
nihilnigritude
03-10-2007, 23:44
bfg با Lifetime Warranty تو بازار ایران هم وجود داره ... چطور میگید اینجا گارانتی نداره ؟؟!!! دوتا شرکت هم این کارو انجام میدن . اسمشونو با 1 search میتونید پیدا کنید - نمیگم تا تبلیغ نشه . :20:
این شرکت تنها پارتنر High Quality انویدیا هست . تا اونجایی هم که شنیدم چیپهایی که در اختیار این شرکت قرار میگیره دستچین شده هست ! :5:
کارت ها هم در 2 سری OC: 10% over و OC2 که تا حدود 25% اور شده و بازم جا واسه اور داره! ارائه میشن .
:8:
کاملا امریکایی هست و در خود امریکا هم تولید میشه . قیمتش 10 تا 20% از بقیه کارتها بیشتره که البته می ارزه .
همراه با کارت 1 تیشرت مشکی با لوگو BFG هم هست که میتونید حالشو ببرید . :31:
مدل های aircooling ش تو بازار هست و watercolingهاش که آخرشن و البته گرونتر سفارشی میارن .
در 1 کلام باید گفت این برد آخرشه و میتونید مطئن باشید که بهترین کارت در اختیارتونه :11:
nihilnigritude
04-10-2007, 00:01
اینم الان دیدم ! واااای ...
اين حرفها رو فكر ميكنم يك جا خوندم !!! يكم تكراريه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
nihilnigritude
04-10-2007, 00:21
اين حرفها رو فكر ميكنم يك جا خوندم !!! يكم تكراريه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ربطش به bfg رو که نفهمیدم ولی شما 1 spam دیگه بده پستات بشه 1200 ! مبارک باشه :31:
Spam به اوني ميگن كه حرف الكي بزنه. مثل اين : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اوكي ؟
این شرکت تنها پارتنر High Quality انویدیا هست . تا اونجایی هم که شنیدم چیپهایی که در اختیار این شرکت قرار میگیره دستچین شده هست !
becareful
04-10-2007, 01:35
مگه میوه ست که دستچین بشه !!!مگه انویدیا بیکاره 2 تا خط تولید راه بندازه !!!؟؟؟
nihilnigritude
04-10-2007, 22:54
اگه پست منو درست خونده باشی نوشته اینو شنیدم ! :5:
در ضمن جناب virgii اگه همه ی بچه های p30world مثل شما مجبور بودن تو هر تاپیکی که میرن پست بدن رقم پستاشون از 10000 هم گذشته بود !! :5:
bfg با Lifetime Warranty تو بازار ایران هم وجود داره ... چطور میگید اینجا گارانتی نداره ؟؟!!! دوتا شرکت هم این کارو انجام میدن . اسمشونو با 1 search میتونید پیدا کنید - نمیگم تا تبلیغ نشه . :20:
این شرکت تنها پارتنر High Quality انویدیا هست . تا اونجایی هم که شنیدم چیپهایی که در اختیار این شرکت قرار میگیره دستچین شده هست ! :5:
کارت ها هم در 2 سری OC: 10% over و OC2 که تا حدود 25% اور شده و بازم جا واسه اور داره! ارائه میشن .
:8:
کاملا امریکایی هست و در خود امریکا هم تولید میشه . قیمتش 10 تا 20% از بقیه کارتها بیشتره که البته می ارزه .
همراه با کارت 1 تیشرت مشکی با لوگو BFG هم هست که میتونید حالشو ببرید . :31:
مدل های aircooling ش تو بازار هست و watercolingهاش که آخرشن و البته گرونتر سفارشی میارن .
در 1 کلام باید گفت این برد آخرشه و میتونید مطئن باشید که بهترین کارت در اختیارتونه :11:
خوب دیگه دعوا یا جر و بحث یا ... بسه دوستان....
nihilnigritude جان ... !!! علاقمند شدم !
اگه میشه اسم اون LifeTime Warranty کننده ی ایرانی رو تو پیغام خصوصی به من بگید؟
اصلاً اگه صلاح می دونید همینجا بگید ( که فکر کنم صلاح نباشه:31:!)
در مورد قیمت هم مثلاً 8800GTX با BFG چند در میاد ؟ با AirCooling ...؟
اگه می دونی کجا می تونم اطلاعات بیشتری از این برند در آرم ( اطلاعات فارسی) اینجا یا تو پیغام خصوصی زحمت می کشیییییی؟
ممنون !
اگه پست منو درست خونده باشی نوشته اینو شنیدم ! :5:
در ضمن جناب virgii اگه همه ی بچه های p30world مثل شما مجبور بودن تو هر تاپیکی که میرن پست بدن رقم پستاشون از 10000 هم گذشته بود !! :5:
شما مشکلی با تعداد پستهای من دارید ؟ (( البته فقط شما این مشکل رو دارید... ))
منظور من این جمله بود :
این شرکت تنها پارتنر High Quality انویدیا هست .میشه برای این حرف مدرک بیاری؟ خیلی دلم میخواد بدونم چرا مثلا eVGA یا XFX از این پارتنر ها نیستند.
خوب دیگه دعوا یا جر و بحث یا ... بسه دوستان....
nihilnigritude جان ... !!! علاقمند شدم !
اصلاً اگه صلاح می دونید همینجا بگید ( که فکر کنم صلاح نباشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!)
در مورد قیمت هم مثلاً 8800GTX با BFG چند در میاد ؟ با AirCooling ...؟
اگه می دونی کجا می تونم اطلاعات بیشتری از این برند در آرم ( اطلاعات فارسی) اینجا یا تو پیغام خصوصی زحمت می کشیییییی؟
ممنون !BFG عالیه. ولی بهترین برند مطلق نیست. تو سری 8 کاملا زیر سایه eVGA قرار گرفته.
میشه بیشتر توضیح بدین (البته فکر نکنم درست باشه ... چون الان داریم راجع به Bfg صحبت می کنیم.)
من نیاز مند توضیحات هستم...
در حالی که نمیخوام بحث اصلی تاپیک رو منحرف کنم.
nihilnigritude
05-10-2007, 00:44
Virgil عزیز من با شما :47: هیچ مشکلی ندارم !! :34: :36:
اون چیزی هم که نوشتم 1 اصطلاحه اگه کمی تحقیق کنی دست میاد ... اگه فارسی مینوشتم بازم مدرک میخاسی ؟؟!!!!
:46:
Virgil عزیز من با شما :47: هیچ مشکلی ندارم !! :34: :36:
اون چیزی هم که نوشتم 1 اصطلاحه اگه کمی تحقیق کنی دست میاد ... اگه فارسی مینوشتم بازم مدرک میخاسی ؟؟!!!!
:46:
چه فارسی چه عربی چه آنگولایی !!!!! :d
این مسئله شایعه هست. BFG جزو بزرگترین پارتنر ها هست. ولی تنها کلمه جالبی نیست.
nihilnigritude
05-10-2007, 01:45
BFG عالیه. ولی بهترین برند مطلق نیست. تو سری 8 کاملا زیر سایه eVGA قرار گرفته.
در ادامه گفته های شما توجهتون رو به این تست میجلبونم ! : :5:
یعنی evga سایشو کجا جا گذاشته ؟؟!!! :31:
اختلاف همش یک فریم هست ! :d
امشب حسش نیست فردا بنچهای 8800 evga رو تو یه تاپیک جدید میگذارم یکم بحث کنیم...
Lord_theOne
05-10-2007, 04:35
البته بايد اينو هم گفت كه BFG بيشتر اور شده بود هسته و مموري بيشتري نسبت به EVGA داشت
من نمي دونم چرا MSI را بازي نمي دند همش ASUS و Giga هست
شايد هم مي ترسند؟
توي اكثر تستها ديدم مثلا مادربرد مادربرد درجه 2 MSI را روش تست گرفتند مثلا يك مادربرد دارد با چيپ 570 حدود 90 يكي ديگه دارد 145 حدودا اون 90 توماني را با بقيه مقايسه كردند كه نسبتا هم خوب بوده
من اینجا یک توزیح مختصر در مورد دست چین شدن می دم و دیگه دوست دارم بحث رو تمام کنید.
تمام شرکت های بزرگ مثل intel nvidia amd و..... کنترل کیفیت دارند و در خط تولید خود تمام cpu و gpu ها رو تست می کنند.
تست ها به این صورت هست که هر پردازنده از تعداد مشخصی ترانزیستور که از جنس سیلیکن هست ساخته می شوند.
تمام پردازنده ها برای این که در یک فرکانس مشخص کار بکنند نیاز دارند که حداقل 50% از ترانزیستور های انها در این فرکانس مشخص کار بکنند.بقیه ترازیستور یا بالا تر و یا پایین تر از این فرکانس کار می کنند.دلیل این کار هم این است که نمی توان به طور مشخص تمام سیلیکن ها را دستچین کرد و فرکانس کاری ان را تشخیص داد.
برای چنین خط تولیدی از روش درصد ترانزیستور فعال استفاده می شود.
اگر پردازنده ای دارای 60% ترازیستور فعال باشد محصول درجه 1 هست.
ترازیستور فعال در اورکلاک هم مهم هست. به این دلیل پردازنده هایی که در ایران هست از اورکلاک خوبی برخوردار نیست.
مثلا: پردازنده core 2 duo e6600 @2.4 در فرکانس 2.4 کار می کند یعنی اینکه 50% از ترانزیستور های ان در این فرکانس کار می کند.
تمام این شرکت ها این پردازنده ها را پس از تست درجه بندی می کنند.
مثال: شرکت intel اگر در تست های خود متوجه شود یک پردازنده مثلا در خط تولید e6600 دارای فرکانس 2.66 هست ان را جدا کرده و در رده e6700 قرار می دهد.
به همین خاطر پردازنده های qx6800 و qx6700 , ... قیمت بالا تری دارند چون تیاز به کنترل کیفی بیشتری دارند .
در مورد شرکت nvidia هم این قضیه هست.
این شرکت هم پس از تولید این درجه بندی را به تمام partner ها اعلام می کند.
شرکتی مثل bfg که پردازنده های گران تر را خریداری می کند که تعداد ان زیاد نیست و به همین خاطر قیمت بالا تری هم دارد ولی شرکتی مثل asus یا xfx و .... چون تعداد زیادی کارت تولید می کنند هرگز gpu های گران را خریداری نمی کنند چون قیمت تمام شده کالای انها را زیاد می کند.
شرکت BFG نسبت به بقیه تولید کننده ها تولید کمتر و با کیفیت تری دارد.
شرکتی مثل A&G هم محصولات خیلی ضعیف شرکت nvidia را خریداری می کند که تعداد ان خیلی زیاد هست و دلیل این که هر روز یک تولید کننده جدید در دنیا معرفی می شود همین هست.
عزیزان کنترل کیفیت در تمام محصولات یک کارخانه وجود دارد.
این شرکت نماینده انحصاری خود در دبی را دارد و شرکت برین تک نماینده انحصاری این کالا در ایران است.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BFG The Gamer's Choice
پس چرا قیمت جهانی Bfg بالاتر از بقیه برند ها نیست ؟ اینطوری که Bfg ضرر میکنه !!!
پس چرا قیمت جهانی Bfg بالاتر از بقیه برند ها نیست ؟ اینطوری که Bfg ضرر میکنه !!!
شما چرا بدون مدرک حرف می زنی؟
اینم قیمت کارت های گرافیک از سایت newegg
لطفا این طوری در مورد چیزی قضاوت نکنید:
مقایسه قیمت کارت های 8800GTX
Asus 8800 GTX 550$
BFG 8800GTX OC 580$
MSI 8800GTX 510$
PNY 8800GTX 530$
Leadtek 8800GTX 530$
EVGA 8800GTX 550$
مقایسه قیمت کارت های 8600GT
Jaton 8600GT 120$
Asus 8600GT 125$
MSI 8600GT 109$
Biostar 8600GT 104$
Gigabyte 8600GT 115$
Leadtek 8600GT 104$
XFX 8600GT 120$
EVGA 8600GT 120$
BFG 8600GT OC 165$
BFG 8600GT OC2 188$
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BFG The Gamer's Choice
شما چرا بدون مدرک حرف می زنی؟
اینم قیمت کارت های گرافیک از سایت newegg
لطفا این طوری در مورد چیزی قضاوت نکنید:
مقایسه قیمت کارت های 8800GTX
Asus 8800 GTX 550$
BFG 8800GTX OC 580$
MSI 8800GTX 510$
PNY 8800GTX 530$
Leadtek 8800GTX 530$
EVGA 8800GTX 550$
مقایسه قیمت کارت های 8600GT
Jaton 8600GT 120$
Asus 8600GT 125$
MSI 8600GT 109$
Biostar 8600GT 104$
Gigabyte 8600GT 115$
Leadtek 8600GT 104$
XFX 8600GT 120$
EVGA 8600GT 120$
BFG 8600GT OC 165$
BFG 8600GT OC2 188$
BFG The Gamer's Choice
دوست عزیز،
این لینک رو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBFG 8800GTX به قیمت 494 دلار...................... در Newegg ...
لطفا قبل از اینطوری اعلام نظر کردن، فکر کنید.
BFG برند خوبیه. ولی الکی دیگه بالا نبریدش !
دوست عزیز،
این لینک رو ببین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدBFG 8800GTX به قیمت 494 دلار...................... در Newegg ...
لطفا قبل از اینطوری اعلام نظر کردن، فکر کنید.
BFG برند خوبیه. ولی الکی دیگه بالا نبریدش !
شما درست قیمت رو ندیدی!!!!!!!!!!!!1
$494.99 after $35.00 Mail-In Rebate
معنی جمله بالا چی هست؟
یعنی به شما این کالا 495$ فروخته می شود در صورتی که 35 $ برای پیش خرید ارسال شود.
در ضمن این کارتی که شما گفتی open box هست به همین خاطر قیمت پایین تری دارد.
ثانیا من این قیمت ها رو از سایت newegg امروز گرفتم.
اینم قیمت بقیه کارت ها:
قیمت 8800 ULTRA:
BFG 8800 ULTRA OC 700$
MSI 8800 ULTRA 595$
EVGA 8800 ULTRA 630$
XFX 8800 ULTRA 620$
Leadtek 8800 ULTRA 600$
قیمت کارت 8600GTS :
Gigabyte 8600 GTS 170$
XFX 8600 GTS 170$
BFG 8600 GTS OC 220$
EVGA 8600 GTS 180$
BFG 8600 GTS OC2 250$
PNY 8600 GTS 200$
Biostar 8600 GTS 160$
Asus 8600 GTS 150$
Foxconn 8600 GTS 153 $
MSI 8600 GTS 150$
شما چرا حقیقت رو نمی گی؟
تمام قیمت ها امروز گرفته شده و لینک های ان وجود دارد.
اینم link
BFG The Gamer's Choice
درسته به Open Box بودنش دقت نکردم.
ولی توی این لینک که شما دادید قیمت BFG 8800 Ultra OC حدود 700 نوشته شده. نه قیمت BFG 8800 Ultra .
توی لینک دومی هم قیمت BFG 8800GTS OC از BFG 8800GTS پایینتر بود !!!!!!!!!!!! این نشون میده قیمت ها خیلی واقعی نیست.
قیمت اعلام شده برای eVGA Geforce 8800GTX SuperClocked در سایت eVGA الان 630 دلار هست. ولی تو بازار ارزونتر فروخته میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سر به آمازون بزنیم، میبینیم قیمت ها یکم فرق میکنه !!!!
BFG Geforce 8800GTX OC : قیمت : 334 پوند...
BFG Geforce 8800GTX OC2 : قیمت : 398 پوند...
XFX Geforce 8800GTX : قیمت : 340 پوند ...
PNY به قیمت 402 پوند ...
OCZ به قیمت 380 پوند ..
و ...
نتیجه اخلاقی : قیمتها با اونی که مینویسن فرق میکنه !!
حالا بحث چی بود ؟؟؟ به کجا رسید ................ مسعود برس به دادمون :d
من باز هم میگم جریان دستچین کردن چیپها فقط یه شایعه تبلیغاتی اون هم تو ایران هست!!!!!!!!!
درسته به Open Box بودنش دقت نکردم.
ولی توی این لینک که شما دادید قیمت BFG 8800 Ultra OC حدود 700 نوشته شده. نه قیمت BFG 8800 Ultra .
توی لینک دومی هم قیمت BFG 8800GTS OC از BFG 8800GTS پایینتر بود !!!!!!!!!!!! این نشون میده قیمت ها خیلی واقعی نیست.
قیمت اعلام شده برای eVGA Geforce 8800GTX SuperClocked در سایت eVGA الان 630 دلار هست. ولی تو بازار ارزونتر فروخته میشه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سر به آمازون بزنیم، میبینیم قیمت ها یکم فرق میکنه !!!!
BFG Geforce 8800GTX OC : قیمت : 334 پوند...
BFG Geforce 8800GTX OC2 : قیمت : 398 پوند...
XFX Geforce 8800GTX : قیمت : 340 پوند ...
PNY به قیمت 402 پوند ...
OCZ به قیمت 380 پوند ..
و ...
نتیجه اخلاقی : قیمتها با اونی که مینویسن فرق میکنه !!
حالا بحث چی بود ؟؟؟ به کجا رسید ................ مسعود برس به دادمون :d
من باز هم میگم جریان دستچین کردن چیپها فقط یه شایعه تبلیغاتی اون هم تو ایران هست!!!!!!!!!
عزیزم اولا BFG 8800 Ultra air cool نداریم.اون هایی که شما دیدی water cool بودن که 800 دلار زده.
دوما اصلا من 8600GTS رو گفتم 8800gts چیه!!!
سوما برو سایت BFG ببین اصلا کارت غیر Over clock داره! تمام کارت ها فن دار oc,oc2 هستند.چیزی به نام 8800GTS خالی نداریم.
چهارما دست چین رو این همه توضیح دادم!!!لطفا به حرف و نوشته ها توجه بیشتری کنید.
نتیجه غیر اخلاقی:دقت شما خیلی کمه(مثل پست قبل)
لطفا بحث رو تموم کنیم.موضوع topic یک چیز دیگه بود.
يه سوال :
كارت گرافيك من GeForce FX 5200 بود ... و الان سوخته !
اگه گارانتي قبول نكنه يا تعمير نكنه مجبورم يدونه بگيرم...
يه چيزي مي خوام دو سه درجه بهتر از ايني كه داشتم.
يه كارت تقريباً ارزون .... يا متوسط... از همين BFG بخوام ... قيمتش چجوريا ميفته و از كجا بايد بگيرم؟
منظورم اينه كه مستقيم بايد برم از همين شركته بگيرم ؟
يكم توضيحات ميدين؟
ممنون.
becareful
05-10-2007, 21:18
این رو قبول ندارم!!! این همه شرکت غووول با تولید بسیار بالا .اصلا خود انویدیا اگه اینطور میگی پس چرا کمتر تولید نمیکنه که کیفیت قطعاتش بالا بره؟؟؟؟ همه ی 8800 ها یکین همه ی 8600 ها یکین. الی آخر.وسسلام نامه تمام.در ضمن تا وقتی گیگا با سه سال گارانتی .تکرار میکنم با سه سال گارانتی و ایسوس با همون 1 سال گارانتی معتبر و یکی دیگش هم ایکس اف ایکس با گارانتی معتبر دیگه هست و ... بی اف جی باید بره سماق بمکه.اگه هم این قضیه درست باشه که به ایران جنس های بدش میرسه یا در حد کیفیت جنس هاییی که اروپا میرن نیست پس خود بی اف جی هم جنس های بدش به ایران میان چون آمریکا و کشور های غربی خیلی کمتر از این کشور های آسیای شرقی مثل کره ژۀپن تایوان اندونزی و مالزی به ایران اهمیت میدن.یه سر به سایت های قطعات بزنی میبینی که اسم کشور ایران معمولا داخل لیست کشور ها هست اگه اون کمپانی شرقی با شه ولی اگه غربی باشه این قضیه خیلی کم پیش میاد.وای چقدر حرف زدم.
عزیزم اولا BFG 8800 Ultra air cool نداریم.اون هایی که شما دیدی water cool بودن که 800 دلار زده.
دوما اصلا من 8600GTS رو گفتم 8800gts چیه!!!
سوما برو سایت BFG ببین اصلا کارت غیر Over clock داره! تمام کارت ها فن دار oc,oc2 هستند.چیزی به نام 8800GTS خالی نداریم.
چهارما دست چین رو این همه توضیح دادم!!!لطفا به حرف و نوشته ها توجه بیشتری کنید.
نتیجه غیر اخلاقی:دقت شما خیلی کمه(مثل پست قبل)
لطفا بحث رو تموم کنیم.موضوع topic یک چیز دیگه بود.
1. پس قیمت بالای کارت های BFG به خاطر Overclock شدنشون هست. و شما دارید با استناد به قیمت بقیه Reference Edition ها میگید این اورکلاک شده ها گرونتر هستند چون از چیپهای بهتری استفاده میکنند !!!!!
2. منظورم 8600GTS بود اشتباه تایپی بود.
3. در مورد چیپها شما گفتید BFG داره اون بهتر ها رو میخره و XFX یا ASUS دارن اون کیفیت پایینتر ها رو میخرند. میشه یه مدرک برای این حرفتون بیارید ؟
شرکتی مثل bfg که پردازنده های گران تر را خریداری می کند که تعداد ان زیاد نیست و به همین خاطر قیمت بالا تری هم دارد ولی شرکتی مثل asus یا xfx و .... چون تعداد زیادی کارت تولید می کنند هرگز gpu های گران را خریداری نمی کنند چون قیمت تمام شده کالای انها را زیاد می کند.
نتیجه اخلاقی : نداریم !
يه سوال :
يه كارت تقريباً ارزون .... يا متوسط... از همين BFG بخوام ... قيمتش چجوريا ميفته و از كجا بايد بگيرم؟
يكم توضيحات ميدين؟
ممنون.
اینجا بخش مشاوره برای خرید نیست.
این رو قبول ندارم!!! این همه شرکت غووول با تولید بسیار بالا .اصلا خود انویدیا اگه اینطور میگی پس چرا کمتر تولید نمیکنه که کیفیت قطعاتش بالا بره؟؟؟؟ همه ی 8800 ها یکین همه ی 8600 ها یکین. الی آخر.
موافق نیستم. ولی بین مارک های معتبر تفاوت خیلی کم هست.
nihilnigritude
05-10-2007, 22:26
خوبه که این برند عنوان بهترین طراح برد سال و برترین شرکت اورکلاکر سری 8 رو مال خودش کرده ! بهتر نیست بجای این بحثها در مورد جزئیات این کارت بحث کنیم :13:
کسی اطلاعاتی درمورد جزئیات تکنولوژی ThermoIntelligence نداره ؟؟
غیر از BFG برند دیگه ای waterCooling رو کارتهاش قرار داده ؟
يه سوال :
يكم توضيحات ميدين؟
ممنون.
اینطور بوش میاد شما نیازی بیشتر از تعویض گرافیک دارید :13: سوالتو تو بخش راهنمایی مطرح کن تا کمکت کنن :46:
خوبه که این برند عنوان بهترین طراح برد سال و برترین شرکت اورکلاکر سری 8 رو مال خودش کرده ! بهتر نیست بجای این بحثها در مورد جزئیات این کارت بحث کنیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو کیفیت کار BFG شکی نیست.
کسی اطلاعاتی درمورد جزئیات تکنولوژی ThermoIntelligence نداره ؟؟
غیر از BFG برند دیگه ای waterCooling رو کارتهاش قرار داده ؟eVGA ... سری Black Pearl
همیشه فن بزرگ به معنای خنک کنندگی بهتر نیست. فن جدید BFG که برای سری 8600طراحی شده بیشترین خنک کنندگی را برای کارت امکان پذیر کرده است.
این فن برای کارت BFG 8600 GTS تا 11 درجه خنک تر از بقیه کارت ها عمل می کند و برای BFG 8600 GT تا 18 درجه خنک تر عمل می کند.(واقعا تحسین برانگیز هست:5::thumbsup:)
این فن در کنار دمای پایین کارت در حالت اورکلاک . صدای کمتری هم تولید می کند .
تمام کارت های 8600 BFG تنها یک شکاف PICX را اشغال کرده و امکان استفاده از شکاف های دیگر مادر بورد را برای شما فراهم می کند.
امکان SLI کردن حتی در کوچکترین مادربورد ها و کیس ها که با محدودیت فضا در آن مواجه هستند فراهم می کند و اجازه گرم شدن کارت را نمی دهد.
بیشتر فن های امروزی برای این که کارت را خنک کنند از دور بالا تر فن استفاده می کنند که نتیجه آن صدای بیشتر است. تمام فن های سری ThermoIntelligence شرکت BFG با کمترین صدای ممکن کار می کنند.
این فن در کنار کارت BFG 8600GT OC2 قدرت واقعی این کارت را نمایان می کند.
فن جدید توانایی خنک کردن کارت را تا 18 درجه پایین تر از فن nvidia دارد.
این مشخصات BFG 8600 GT (256) OC 2 :
Core Clock 620MHz (vs. 540MHz standard
Shader Clock 1350MHz (vs. 1190MHz standard
Memory Clock 1600MHz (vs. 1400MHz standard
فن ThermoIntelligence بالا ترین کلاک ممکن را برای کارت 8600GT فراهم کرده است.
این فن بخاطر طراحی مناسب جریان هوا را بهتر از فن nvidia خنک نموده و در کنار کیفیت بالای کارت های BFG 8600GT کلاک بیشتر را امکان پذیر می کند.
در زیر مشخصات کامل فن BFG 8600 GTS OC2 اورده شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
becareful
06-10-2007, 13:06
موافق نیستم. ولی بین مارک های معتبر تفاوت خیلی کم هست.[/quote]
منظور من اینه که بین چیپ ها هیچ تفاوتی نیست مثلا همه ی 8600 جب تی ها (خود چیپ)یکین و دست چین و اینا نیست نه اینکه همه ی کارت های 8600 جی تی با برند های مختلف فرقی ندارن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.