ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ويرايش محتواي نيوك با كامپيوتر در حالت آفلاين

jamshimi
03-10-2007, 12:12
سلام دوستان سايتي با سيستم نيوك طراحي نموده ام حال مي خواهم اين سايت را از روي كامپيوتر و بدون اتصال به اينترنت آن را ويرايش وآپلود نمايم و لي نمي دونم چطوري ميشه اين كار را انجام داد راستش چند بار با اتصال به اينترنت مي خواستم آن را ويرايش كنم اما چون خيلي از نيوك سر در نم يآوردم فقط اينترنتم و تلفن اشغال مي شد ولي كاري پيش نمي رفت خواهشا اگ كسي چيزي ميدونه به بنده كمك كنه چون خيلي نياز دارم .راستي چگونه ميشه براي سايت قالب هاي مثل سايت كمياب آنلاين و پي سي دانلود داشته باشي وآنها را از روي كامپيوتر وبا فرانت پيج ويرايش كني
2-آيا ميشه نيوك را با فرانت پيج ويرايش و آپلود نمو

:40::40::40::40: قربون همه تون

با تشكر از اساتيد

hamednadjari
09-10-2007, 09:23
با نرم افزار easy php باید ویرایش کنی با نصب این نرم افزار یک local host روی کامپیوتر خود ایجاد می کنی

jamshimi
11-10-2007, 09:21
با تشكر از پاسخ شما
مي خواستم اگه ميشه كاملتر توضيح دهي كه آيا بايد هم نرم افزار easy php نصب كرد و هم نرم افزار نيوك برروي كامپيوتر و سپس شروع به ويرايش محتوا نمد يا اينكه فقط يكي از اين دو نرم افزار

منتظر پاسخ شما دوست عزيز هستم

golden111
11-10-2007, 10:53
سلام شما برای نصب php nuke توی لوکال به چندچیز نیاز دارید یکی همون easy php وفایلای خود php nuke و دیتابیس mysql به هر حال طریقه نصبو می تونید از این سایت ببنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jamshimi
12-10-2007, 11:57
با تشكر از راهنمايي شما دوست عزيز
راستش من easy phpرا با موفقيت نصب نمودم ولي در آموزشي كه
در لينك زير وجود داشت طريقه ي سا خت ديتابيس را نگفته بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ودر سايت ايران نيوك نيز راهنمايي جهت نصب نيوك روي كامپيوتر وجود نداشت. ولي من خودم از آدرس زير

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يك آموزشي تهيه كنم ولي مشكلي كه دارم اينه كه در ابتداي آموزش ذكر شده بعد از دريافت ناک آن را از حالت فشرده خارج کرده و پوشه اصلي آن ( که اصولا html نام دارد ) را در قسمت www برنامه بريزيد.حالا اين پوشه وجود ندارد تا من بتونم محتوياتش رو توي www‌ برنامه كپي كنم خواهشاٌ اگه امكان داره مرا راهنمايي كنيد

با تشكر از لطف شما[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

jamshimi
12-10-2007, 15:18
با سلام
بنده تمامي مراحل اين لينك را با دقت انجام مي دهم براي نصب نيوك روي locall اما با خطاي زير مواجه مي شوم خواهشمند است اگه كس مي تونه به من كمك كنه

There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.