ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشي هاي Alcatel در ايران

moslem-visual
03-10-2007, 11:05
يادمه اوايل كه سيم كارتهاي دولتي وارد بورس شده بودند (ثبت نام دوم) توي شهر ما (كرمان) وقتي سيم كارت رو تحويل ميگرفتيم همراش يه گوشي هم بهت ميدادن، اون زمان هنوز كسي از گوشي چيزي حاليش نبود، توي شهر ما هم صا ايران و آلكاتل ميدادن، البته دو نوع آلكاتل بود، يه نمونه اون سنگين وزنهايي بودن كه آنتنشون مثل رايو بايد بالا داده ميشد و مدل ديگه كه بعدها اومد مدل Easy يا db ear بود. اين گوشي ها يه آنت دهي داشتند كه واقعا كف آدم ميبريد، من هنوز يه دونه از مدل Easy رو دارم كه سالم مونده، آنت داره اما مثل صا ايران كوچيك و ثابته و الان آنت دهيش از هر گوشي كه بگيد بيشتره، يادمه يه بار كه با اقوام رفته بوديم براي گردش خارج از شهر تنها گوشي كه آنتن داشت آلكاتل ما بود، آي چه حالي ميكرديم!

حالا آكاتل خيلي پيشرفت كرده، مدلهاي جديد و با قابليتهاي روز و طراحي هاي واقعا عالي ميسازه، گوشيهاي قديميش رو توي فرانسه ميزد اما الان در چين و اكراين هم توليد ميكنه. تا دو سه سال پيش يه شركت نمايندگيش رو در ايران داشت كه البته اصلا فعاليت خوبي نداشت، الان نميدونم كدوم شركت براش فعاليت ميكنه، واقعا اين برند در سطح بالايي محصول توليد ميكنه و البته توليداتش محدود و در تيراژ كم هست اما جاش توي ايران خاليه، كسي اطلاعي از نمايندگي اون در ايران داره؟ كي گوشي هاي آلكاتل رو امتحان كرده؟

mahdimp5
04-10-2007, 13:51
چند سال پیش یادمه آلکاتل توی یه کنفرانس اعلام کرد که دیگر گوشی موبایل تولید نخواهد کرد و تمام سرمایه و نیروی خود را بر روی تکنولوژی شبکه های مخابراتی و تجهیزات شبکه خواهد گذاشت ... خبر رو از جای موثق خوندم ولی یادم رفته کجا؟

NINTENDO_DS
04-10-2007, 16:08
من اون سری اولیهاش رو دیدم و کار کردم همونها که توی زمان 6600 توی ایران بود

moslem-visual
12-10-2007, 09:24
واقعا؟ هنوز من خيلي از مدلهاش رو توي سايتهاي مختلف ميبينم، اگه اينطور باشه خيلي حيف شد!

M.etallic.A
12-10-2007, 14:03
یادتون باشه اون گوشی هایی که آنتن دهی خیلی خوبی دارن عوضش واسه مغز خیلی ضرر دارن. sar بالای این گوشی ها با استفاده طولانی مدت از گوشی باعث گرم شدن مغز و آسیب زدن بهش میشه. کم ضررترین گوشی حال حاضر دنیا motorola v3x با کمترین میزان sar ...

M.etallic.A
12-10-2007, 14:12
اینم هم آخرین گوشی که توسط آلکاتل معرفی شده در تاریخ فوریه 2007 که البته هنوز عرضه نشده...

Alcatel ELLE No 3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M.etallic.A
12-10-2007, 14:17
و این هم آخرین گوشی که توسط آلکاتل عرضه شده. نکته جالب توجه وزن سبک اونه. فقط 75 گرم وزن داره.

Alcatel OT-C507

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر میکنم خبر توقف تولید آلکاتل درست نباشه. چون تو رتبه بندی فروش بعد از LG در رده ششم قرار داره... و آخرین گوشی رو هم که تو فوریه 2007 عرضه کرده./

leilash
02-12-2010, 00:58
دوستان الان تو بازار ميشه گوشي آلكاتل پيدا كرد؟ اگه آره از كجا ميتونم پديا كنم؟ كسي جائي رو سراغ داره؟؟؟

moslem-visual
03-12-2010, 03:53
بله... البته مدلهای لمسی وارد شده بود که نمیدونم الان چی شدن!
گمونم فروش نداشت - پارس کامتل وارد کرده بود اگه اشتباه نکنم...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید