مشاهده نسخه کامل
: برنامه قفل گوشی جاوا کا 310
سلام..
من گوشیم سونی اریکسونه و لوک کی نداره .. یه برنامه ی جاوا میخوام که بشه باهاش لوک کنم ..
شنیده بودم یه برنامه هست که میشه باهاش منوی سونی اریکسونو لوک کرد اما هر چی سرچ کردم پیدا نکردم . برنامه ای که پیدا کردم اعصاب خورد کن بود و فقط روی یه فایل قفل میذاشت..
سلام دوست من
شما به این تایپیک مراجعه کن همه نرم افزارهای jar ان جا هست.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نیست اگه بود که تاپیک نمیزدم
mazi_z_PSP
05-10-2007, 12:03
manam donbale ye barname migardam ke roo pooshe video password bezare. kheyli kheyli lazem daram
Mahyar_p30
05-10-2007, 15:13
سلام..
من گوشیم سونی اریکسونه و لوک کی نداره .. یه برنامه ی جاوا میخوام که بشه باهاش لوک کنم ..
شنیده بودم یه برنامه هست که میشه باهاش منوی سونی اریکسونو لوک کرد اما هر چی سرچ کردم پیدا نکردم . برنامه ای که پیدا کردم اعصاب خورد کن بود و فقط روی یه فایل قفل میذاشت..
سلام!
Celllock
Java
این برنامه مخصوص گوشیایه که کی لاک ندارن!
رایگانه و استفادش خیلی آسونه!
در ضمن یادتون نره پسورد رو از آپشن تنظیم کنین!
حجم:32 کیلو بایت
شما خودتون استادین اما این فایل باید اکسترکت شه توسط winrar!
ای کاش اسم اون نرو افزاری که خودتون نصب کردینو می گفتین!
موفق باشین!
Mahyar_p30
05-10-2007, 16:13
manam donbale ye barname migardam ke roo pooshe video password bezare. kheyli kheyli lazem daram
سلام!
خیلی بهتر می شد اگه یه تاپیک دیگه ایجاد میکردی!:46:
خوب بود یه توضیحی در مورد مدل گوشی یا پلتفرم مورد نظرت میدادی!
Filelock
Java
این نرم افزار پوشه ها رو قفل می کنه!
یه نکته ای که در باره ی این نرم افزار وجود داره این که برای همیشه این کارو انجام نمیده بلکه باید بعد از یه مدت مجددا نصبش کنین!
حجم:10 کیلو بایت
در ضمن پیرامون در خواستی که تو این صفحه شد من برنامه ی جاوا معرفی کردم وگرنه نرم افزارهای زیادی هست که این کارو انجام میدن برای symbian os و توی انجمن هم معرفی شدن به کرات!
موفق باشین!
داداش این برنامه یه جورایی مسخره بازه با گرفتن دکمه خروج از برنامه میاد بیرون !!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.