PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رايت دي وي دي

w0rm
02-10-2007, 12:19
سلام؛
من چند تا سوال داشتم؛
روي يك ديويدي چقدر ميشه رايت كرد ؟ چون روش نوشته 4.7 و تو نرمافزار نرو تا 4.5 هست و وقتي منم يه فايل 4.2 گيگي رو روش رايت كردم كامل پر شده بود! خواستم ببينم به نظرتون چرا اينجوريه؟

به يك ديويدي چقدر ميشه اعتماد كرد ؟ يعني من هاردم پر شده گفتم فايلام رو بزنم روي يك دي وي دي و بعد هاردمو خالي كنم حالا ميخوام ببينم يك دي وي دي تا كي ميمونه و فايلاي منو صحيح و سالم نگه ميداره؟

ممنون:20:

persiankitty
02-10-2007, 12:33
ديويدي كمتر از سي دي ميمونه . شما هم براي كاري كه ميخواهيد انجام بدهيد از يك ابزار تهيه MD5 استفاده كنيد ، بعد از فايلهايتان CheckSum تهيه كنيد و بعد همراه با چك سام آن را رايت كنيد. بعد از رايت فايلهاي رايت شده را روي يك DVD خوان ديگر تست كنيد كه CheckSum ها صحيح باشد. هر سه ماه يكبار اين كار را انجام دهيد ، اگر خوشتان نيامد هر شش ماه اين كار را ( يعني تست چك سام ) را انجام دهيد . هر وقت دي وي دي شما در حال از بين رفتن بود يكي ديگر از رويش بزنيد. اين فقط در شرايطي است كه از دي وي دي ها به عنوان بك آپ استفاده كنيد. اگر مي خواهيد دايم از فايلها استفاده كنيد به شما توصيه مي كنم از هر دي وي دي 2 كپي بزنيد. يكي را استفاده كنيد و ديگري را دور از دسترس اطفال قرار دهيد.
انشالله كه ديتاي شما سالم مي ماند.
در مورد اندازه رايت هم به Nero اعتماد كنيد.

w0rm
02-10-2007, 13:29
ديويدي كمتر از سي دي ميمونه . شما هم براي كاري كه ميخواهيد انجام بدهيد از يك ابزار تهيه MD5 استفاده كنيد ، بعد از فايلهايتان CheckSum تهيه كنيد و بعد همراه با چك سام آن را رايت كنيد. بعد از رايت فايلهاي رايت شده را روي يك DVD خوان ديگر تست كنيد كه CheckSum ها صحيح باشد. هر سه ماه يكبار اين كار را انجام دهيد ، اگر خوشتان نيامد هر شش ماه اين كار را ( يعني تست چك سام ) را انجام دهيد . هر وقت دي وي دي شما در حال از بين رفتن بود يكي ديگر از رويش بزنيد. اين فقط در شرايطي است كه از دي وي دي ها به عنوان بك آپ استفاده كنيد. اگر مي خواهيد دايم از فايلها استفاده كنيد به شما توصيه مي كنم از هر دي وي دي 2 كپي بزنيد. يكي را استفاده كنيد و ديگري را دور از دسترس اطفال قرار دهيد.
انشالله كه ديتاي شما سالم مي ماند.
در مورد اندازه رايت هم به Nero اعتماد كنيد.

ممنون.

راستش قبلنا تو يه مجله خونده بودم كه يكي گفته بود برا بك آپ گيري dvd خيلي بهتر از cd هست يعني ميگفت بيشتر ميمونه ؛ نمدونم والا:13:

مثلا اگر يك dvd رو دور از دسترس اطفال كه خوبه تو تاريكي و دور از هوا(تو پلاستيك) نگهش دارم تا دوسال ميمونه ديگه نه؟

راستي نوع dvd يعني ماركش هم تاثيري تو مدت زمان عمر dvd داره؟

چطوري ميتونم MD5 بگيرم ؛اينجا تاپيكي هست كه معرفي كنيد ؟

بازم ممنون:11:

persiankitty
02-10-2007, 17:16
سيستم Error Correction توي ديويدي يك خورده با سي دي فرق ميكنه ، به همين دليل بازيافت اطلاعات روي دي وي دي بهتر انجام ميشه و نتيجه اش ميشه همون كه توي مجله گفته بود. اما يك موضوع ديگه تفاوت نرخ انتقال اطلاعات در دي وي دي و سي دي هست . مكانيزم مكانيكي درايوها هر چه كه نرخ انتقال بالا ميره حساس تر ميشن. اگر دور از دسترس اطفال نگهداري اميد هست كه بيشتر از دو سال دوام بياره. ماركش هم توي مدت زمان عمرش تاثير داره .. اگر دي وي دي فروشي اينجا هست يك پي ام بده كه من ماركي رو كه داره معرفي كن فروشش بالا بره :) در زمينه ام دي فايو هم تاپيكي نيست شايد هم من جاش رو نميدونم... توي گوگل مثلا md5summer رو جستجو كن.