ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرسش و پاسخ

G G Game
02-10-2007, 11:48
اولین پرسش از شما

چرا p30 world?

جواب بدیین؟

c0dest0rm
02-10-2007, 16:48
چون کلی کاربر حرفه ای داره
Famliy safe هست.
کاربراش صمیمی هستن.
کاربرهاش فکر نمیکنن اگر share کنن از خودشون کم میشه!
پز نمیدن! از خاله زنک بازی خبری نیست!
ادمین هاش گیر الکی نمیدن!
و فونت امضات خیلی ناخواناست!

Saman-tci
02-10-2007, 18:27
به همون دلیلی که تا حالا شما 111 تا پست دادی ...

™Enter_The_Love
03-10-2007, 03:44
جدا آدم لذت میبره

bahdar
03-10-2007, 10:50
رابطه صمیمی
مطالب مفید و زیاد
+

چون کلی کاربر حرفه ای داره
Famliy safe هست.
کاربرهاش فکر نمیکنن اگر share کنن از خودشون کم میشه!
پز نمیدن! از خاله زنک بازی خبری نیست!
ادمین هاش گیر الکی نمیدن!

G G Game
03-10-2007, 15:00
تا حالا چند تا فروم رفتین؟

S A M
07-10-2007, 21:42
من توي 5 تا 3 تا رو ول كردم توي يكي ادمين بود كه پيشرفت خوبي كرد و توي اينجا
چون اينجا مطالب مفيد ميدي و ميگيري

Aminzikzak
08-10-2007, 20:29
بار علمی ، کاربرای با حال

یه قسمتهایی مثل انجمن فتوشاپ و گرافیک سه بعدی رو اگه سر بزنی میبینی که بچه ها نمونه کاراشونو میذارن و بقیه دوستان که وارد به کار هستن عیب و ایراداشو بهش میگن .

این بهترین راه برای پیشرفت و استفاده از یک جمع حرفه ای و دوستانه هستش.

c0dest0rm
08-10-2007, 20:50
من 4،5 تا فروم رفتم.
این بهتره!

S A M
08-10-2007, 20:56
به جز اونجا جاهاي ديگه ي باحال هم هست

G G Game
08-10-2007, 21:03
شاید هم تنوع مطالب همراه با نظم علت انتخاب از بین فروم ها ی ایرانی هست.
شاید فروم های دیگه عقب افتادن یا نه اینجا محیط دوستانه ای داره.

G G Game
08-10-2007, 21:05
چه سوالات و مباحثی بهتر است مطرح شوند؟

G G Game
13-10-2007, 19:30
آیا از مباحث مربوطه راضی هستید؟
چقدر به شما کمک میکند؟
آیا برای گذران وقت آمده اید؟
و اگر مباحث در تالار های بیشتر و حرفه ای تری قرار بگیرن خوب میشه یا بد؟

azim_navy
13-10-2007, 23:25
سلام.برنامه وبازی برای گوشی نوکیا73هر کی داره یه سر به من بزنه

G G Game
14-10-2007, 10:37
سلام.برنامه وبازی برای گوشی نوکیا73هر کی داره یه سر به من بزنه

به این تاپیک برو

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

soleares
14-10-2007, 15:20
تو سوال پست اولت بگم که اینجا یکی از بزرگترین و (شاید بزرگترین انجمن ایران) شلوغ ترین هاست که هر چیزی بخوای می تونی توش پیدا کنی در حالی که همه موضوعات رو شامل می شه و در عین حال همه با هم دوست هستن هر چند گاهی اوقات مشکلاتی پیش میاد ولی اونا هاشیه هستن.

آیا از مباحث مربوطه راضی هستید؟
چقدر به شما کمک میکند؟
آیا برای گذران وقت آمده اید؟
و اگر مباحث در تالار های بیشتر و حرفه ای تری قرار بگیرن خوب میشه یا بد؟

بنده شخصا 75% موضوعات انجمن رو تائید می کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اون 25% هم قسمت عمده ایش مربوط به انجمن متفرقه هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خودم تاحالا چندین هزار پست تو متفرقه دادما یه وقت فکر نکنی خبریه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از نظر کمک کردن فقط کافیه لب تر کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتتون رو هم به بهترین نحو می تونید اینجا بگذرونید شاید بیش از چند دهه وقت اینجا استفاده شده می تونی خودت حساب کنی یا برات حساب کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما می تونید در قسمت پیشنهادات و انتقادات پیشنهاد انجمن جدیدی که مد نظرتون هست رو بدید اگر موافقت شد خب ایجاد میشه چرا که نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر یه بچه پر رو "سولئاریس" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

G G Game
15-10-2007, 19:03
تو سوال پست اولت بگم که اینجا یکی از بزرگترین و (شاید بزرگترین انجمن ایران) شلوغ ترین هاست که هر چیزی بخوای می تونی توش پیدا کنی در حالی که همه موضوعات رو شامل می شه و در عین حال همه با هم دوست هستن هر چند گاهی اوقات مشکلاتی پیش میاد ولی اونا هاشیه هستن.

بنده شخصا 75% موضوعات انجمن رو تائید می کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اون 25% هم قسمت عمده ایش مربوط به انجمن متفرقه هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خودم تاحالا چندین هزار پست تو متفرقه دادما یه وقت فکر نکنی خبریه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از نظر کمک کردن فقط کافیه لب تر کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتتون رو هم به بهترین نحو می تونید اینجا بگذرونید شاید بیش از چند دهه وقت اینجا استفاده شده می تونی خودت حساب کنی یا برات حساب کنم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما می تونید در قسمت پیشنهادات و انتقادات پیشنهاد انجمن جدیدی که مد نظرتون هست رو بدید اگر موافقت شد خب ایجاد میشه چرا که نه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با تشکر یه بچه پر رو "سولئاریس" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ای با با بدی چیزی ندیدی یا نگفتی؟:40: