مشاهده نسخه کامل
: چرا دیگه صفحات save as نمیشه؟
سلام
من قبلا" صفحات هر تاپیک رو همشو باز میکردم بعد که dc میشدم یه صفحشو save as میکردم و بعدا" سر فرصت میخوندمشون یا اگه از یه مطلب خوشم میومد صفحشو save میکردم که داشته باشم ولی چند وقته دیگه صفحات پی سی ورلد save نمیشه یعنی میگه:can not save this page ولی بقیه سایتها save میشه راستی من از ie استفاده میکنم اگه کسی میدونه مشکلش چیه کمکم کنه
ممنون
اين تنها مشكل IE [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه مجبور ميشويم گاهي به سمت FF [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره اي نداره. ميتوني با snagit يه image بگيري از صفحه. ولي انيميشنها رو از دست ميدي و حجم هم بالا ميره.
اميدوارم ادمينها ، اگر امكانش هست كاري كنند تا بشه با IE هم صفحات انجمن رو save كرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تنها مشكل IE [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست كه مجبور ميشويم گاهي به سمت FF [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بريم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره اي نداره. ميتوني با snagit يه image بگيري از صفحه. ولي انيميشنها رو از دست ميدي و حجم هم بالا ميره.
اميدوارم ادمينها ، اگر امكانش هست كاري كنند تا بشه با IE هم صفحات انجمن رو save كرد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ماریو جان
پس مجبورم با ff صفحات رو save کنم ولی اگه میشد با ie اینکارو کرد بهتر بود
با اجازه آقا میثــــم و همه بزرگترای فروم:
اینجا شاید جوابتو بگیری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BKM_MAHDI
03-10-2007, 16:55
ضمن تشكر از مادر معنوي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا چرا اينقدر ملت رو پيچوندين ؟؟؟
يك صفحه اچ تي ام ال + نوت پد =سيو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تشكر از مادر معنوي [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بابا چرا اينقدر ملت رو پيچوندين ؟؟؟
يك صفحه اچ تي ام ال + نوت پد =سيو از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاجی آخه مادر معنوی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این مادر معنوی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی فرق فوکوله..:31:
بعدشم من کجا پیچوندم.. من فقط یه دور زدم، اتفاقا همچین عمقی و کامل گفتمه هیج جا طرف به مشکل بر نخوره.
آره خلاصه.:27:
Setareh200
04-10-2007, 00:42
ببخشيد ميشه در مورد IE & FF di يه توضيحي بدين؟
ممنون مي شم
با اجازه آقا میثــــم و همه بزرگترای فروم:
اینجا شاید جوابتو بگیری:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز کمک بزرگی کردی:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.