مشاهده نسخه کامل
: از کار افتادن کارت صدا
سلام.
چند روزی هست که با مشکلی مواجه شدم و اون این که وقتی به اینترنت وصل هستم و کارای دیگه هم امجام می دم یهم یه ارور میاد رو صفحه که بعدش حتی نمی تونم از اینترنت dc کنم ! و صداها قطع می شه و در حقیقت کارت صدا از کار می افته چون توی کنترل پنل هم می گه که کارت صدا نصب نیست ! واسه همین هم مجبور به restart کردن می شم تا مشکل حل بشه و کارت صدا دوباره خود به خود درست می شه ! تا وقتی که دوباره error ظاهر بشه
و این ارور هم تقریبا هر 1 ساعت یه بار ظاهر می شه !
کشی می دونه ایراد از کجاست و چی کار باید بکنم ؟ حتی 2 بار ویندوز عوض کردم فایده نداشته. آنتی ویروس nod32 هم ر سیستمم نصبه ...
راهنمایی کنین
اینم عکس از ارور مربوطه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi7610
30-09-2007, 23:21
سلاممی شه بگی وقتی تو اینترنت هستی چه کار دیگه ای انجام می دی چون گفتی کارهای دیگه ای هم انجام می دم . این مشکل از کی ایجاد شده ؟ ایا وقتی به اینترنت وصل هستی این اتفاق می افته ؟ کارت صوت یا مودمت را جدیدا به سیستمت نصب کردی یعنی ایا یکی از اینها را جدیدا ارتقا ندادی ؟ ایا وقتی به دیوایس منیجر می ری کنار کارت صوت علامت سوال زرد رنگ وجود داره ؟البته نیازی به ریست کردن نیست می تونی با زدن ctrl+alt+delete وارد task manager بشی و اون را end task کنی
سلاممی شه بگی وقتی تو اینترنت هستی چه کار دیگه ای انجام می دی چون گفتی کارهای دیگه ای هم انجام می دم . این مشکل از کی ایجاد شده ؟ ایا وقتی به اینترنت وصل هستی این اتفاق می افته ؟ کارت صوت یا مودمت را جدیدا به سیستمت نصب کردی یعنی ایا یکی از اینها را جدیدا ارتقا ندادی ؟ ایا وقتی به دیوایس منیجر می ری کنار کارت صوت علامت سوال زرد رنگ وجود داره ؟البته نیازی به ریست کردن نیست می تونی با زدن ctrl+alt+delete وارد task manager بشی و اون را end task کنی
سلام.
وقتی تو اینترنت هستم کارای دیگه هم می کنم مثل آهنگ گوش کردن . باز کردن فایل های مختلف توی کامپیوترم و برنامه های مختلف و ... گاهی وقتا هم فقط کانمت هستم ولی باز هم ارور میاد !
این مشکل 1 هفته ای هست که ایجاد شده و 2 بار ویندوز عوض کردم فایده نداشته.
من دائم به اینترنت وصلم و نمی فهمم وقت های عادی هم مشکل به وجود میاد یا نه
کارت صدا یا مودم ارتقا ندادم !
کنار کارت صدا علامت زرد وجود نداره
با task manager پنجره خطا بسته می شه ولی مشکلاتی که تو پست اول گفتم به وجود میاد و مجبور به ریستارت می شم ...
لطفا کمک کنین
mahdi7610
01-10-2007, 00:42
ایا به غیر از مدیا پلیر از برنامه دیگری برای گوش دادن به اهنگ استفاده می کنید ؟ ایا توی همین یک هفته برنامه جدیدی در رابطه با اینترنت یا صوت روی سیستم نصب کرده اید ؟ ایا وقتی اهنگ گوش میدید این اتفاق می افته یا وقتی گوش نمی دید هم اتفاق می افته ؟
بلاخره باید معلوم بشه که وقتی به اینترنت وصل هستید این اتفاق می افته یا همیشه ؟ چون احتمال داره کارت صدا و مودم باهم confiligt داشته باشند .
احتمال وجود ویروس هم می شه داد بهتره از کسپر اسکای استفاده کنی .
ایا به غیر از مدیا پلیر از برنامه دیگری برای گوش دادن به اهنگ استفاده می کنید ؟ ایا توی همین یک هفته برنامه جدیدی در رابطه با اینترنت یا صوت روی سیستم نصب کرده اید ؟ ایا وقتی اهنگ گوش میدید این اتفاق می افته یا وقتی گوش نمی دید هم اتفاق می افته ؟
بلاخره باید معلوم بشه که وقتی به اینترنت وصل هستید این اتفاق می افته یا همیشه ؟ چون احتمال داره کارت صدا و مودم باهم confiligt داشته باشند .
احتمال وجود ویروس هم می شه داد بهتره از کسپر اسکای استفاده کنی .
آره از real player هم استفاده می کنم ولی مواقعی هم که آهنگ گوش نمی دم این مشکل بازم به وجود میاد.
خیر برنامه جدیدی نصب نکردم.
همیشه این اتفاق می افته ... کارت صدا یا مودمم هیچ کدوم جدید نصب نشدن که تازه بعد از 1 سال بخوان با هم هماهنگ نباشن !
درمورد ویروس هم باید بگم حتی ویندوز عوض کردم. با کسپرسکی هم اسکن کردم چیزی نداشت ... الان هم nod32 دارم.
کمک کنین
همش از رو یه سی دی ویندوز نصب میکنی ؟؟؟
از کی این مشکل شروع شد ؟ اخرین بار چی کار میکردی که این طوری شد
یه بار اینترنت وصل شو پنجره task manager رو هم باز کن برو proces
واستا تا ارور پیداش شه ولی حواست به پروسه ها باشه , دقت کن قبل از اومدن ارور کدوم پروسه فهالیت میکنه
اسمشو بگو تا تجزیه تحلیل کنیم
همش از رو یه سی دی ویندوز نصب میکنی ؟؟؟
از کی این مشکل شروع شد ؟ اخرین بار چی کار میکردی که این طوری شد
یه بار اینترنت وصل شو پنجره task manager رو هم باز کن برو proces
واستا تا ارور پیداش شه ولی حواست به پروسه ها باشه , دقت کن قبل از اومدن ارور کدوم پروسه فهالیت میکنه
اسمشو بگو تا تجزیه تحلیل کنیم
همه چی رو از یه سی دی نصب می کنم ؟؟
یه هفته ای هست این مشکلو دارم. آخرین بار فقط تو اینترنت بودم این ارور رو داد
در مورد task manager هم پس باید صبر کنم ببینم چه پروسه ای اضافه می شه و بعد بگم !!!
ممنون
قبلا همین ویندوز رو استفاده میکردی وو مشکل نداشته ؟؟؟؟؟
شاید از سی دی ویندوزت باشه
من یه ویندوز داشتم که همیشه ارور میداد , ویندوز مشکل داشت
قبلا همین ویندوز رو استفاده میکردی وو مشکل نداشته ؟؟؟؟؟
شاید از سی دی ویندوزت باشه
من یه ویندوز داشتم که همیشه ارور میداد , ویندوز مشکل داشت
بله قبلا هم از همین سی دی ویندوز نصب کرده بودم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.