مشاهده نسخه کامل
: بردهاي گرافيكي كه از طرف شركت Nvidia تاييد شده اند
Lord_theOne
30-09-2007, 12:24
البته اينها در آمريكاي شمالي هست كه بهترين بردها را توليد مي كنند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالب اينجاست كه MSIبهترين بردهاشو مي زند اما توي ايران ...
Founded in August 1986, MSI is committed to award-winning product quality and outstanding customer service. Innovative time-to-market, R&D strength, a fine-tuned quality assurance system and an instant service infrastructure have all been integrated to guarantee customer satisfaction. Within the dynamic and challenging computer industry, MSI is now rated as a top-tier world-class IT manufacturer.
اينهم هست
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
becareful
30-09-2007, 19:38
خیلی برام عجیبه که Gainward توی این لیست نیست!! اینا مال همه جای دنیاست که شما دادی نه فقط آمریکای شمالی چون asus ,gigabyte ماله تایوانه و ایکس اف ایکس ماله هنگ کنگه و ایی وی جی ایevga) ماله آلمانه.
اينها شركاي اصلي nVIDIA هستند. Gainward جزو شركاي اصلي و مستقيم نيست.
imanprjr
30-09-2007, 19:59
خیلی برام عجیبه که Gainward توی این لیست نیست!! اینا مال همه جای دنیاست که شما دادی نه فقط آمریکای شمالی چون asus ,gigabyte ماله تایوانه و ایکس اف ایکس ماله هنگ کنگه و ایی وی جی ایevga) ماله آلمانه.
OH مطمئن هستي من رفيقم مين گرفته ASUS مال آمريكا 'گراف ' گرفت مال امريكا چي مي گي رفيق ممنون از LORD
Asus يه كمپاني تايواني هست و آمريكايي نيست...
becareful
30-09-2007, 20:13
ه ههههههههه ههههههههه هههههههه .ممنون از ویرگیل از ثابت کردن حرف من.
becareful
30-09-2007, 20:16
اينها شركاي اصلي nVIDIA هستند. Gainward جزو شركاي اصلي و مستقيم نيست.
آ هاا ممنون.پس یعنی با انویدیا همکاری تنگاتنگ نداره. پس همون برد ها که تولیستن انگار بهترن. نه؟
imanprjr
30-09-2007, 20:22
ببخشيد ولي مين L1n64-sli روش زده Made America Search كنيد...
ه ههههههههه ههههههههه هههههههه .ممنون از ویرگیل از ثابت کردن حرف من.
ورژيل ...
آ هاا ممنون.پس یعنی با انویدیا همکاری تنگاتنگ نداره. پس همون برد ها که تولیستن انگار بهترن. نه؟
نه معنيش اين نيست. شركاي اصلي شركايي هستند كه تعداد خيلي زيادي از چيپهاي nVIDIA رو ميخرن. به طور مثال Sparkle يا Gainward كه جزو اين كمپاني ها نبودند، كارتهاي خوبي ميسازند.
ببخشيد ولي مين L1n64-sli روش زده Made America Search كنيد...
سري R.O.G كه با كيفيت ترين محصولات ASUS هم هستند روشون نوشته PCB Made in Taiwan. خطهاي توليد ASUS توي تايوان و چين هست و اگه روي يه محصول ASUS نوشته شده باشه Made in USA بايد بهش شك كرد...
Lord_theOne
30-09-2007, 20:57
Nvidia خودش آمريكايي هست كاليفورنيا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشركتهايي كه چيپ Nvidia مي زنند
* Albatron
* AOpen
* ASUS
* BFG (also under its 3D Fuzion brand)
* BIG
* Biostar
* Chaintech
* Club 3D
* Creative
* ELSA
* eVGA
* Gainward
* GALAXY Technology
* Gigabyte
* Inno3D
* Jaton
* Leadtek
* Mad Dog Multimedia
* Micro-Star International (MSI)
* OCZ
* Palit
* POV
* PNY
* Sparkle Computer
* XFX
* Zebronics
* Zogis
دوست عزيز ASUS توي خيلي كشورها نمايندگي دارد
به فلش سايتش دقت كن
vahidhgh
01-10-2007, 02:50
:18:
چین فقط یه مونتاژ کاره
پس چون پژو رو ایران خودرو میزنه ایرانیه :18:
chaos theory
01-10-2007, 10:34
آقا ما که گیج شدیم این asus بلاخره اصلیتش امریکاییه یا چین و تایوان
chaos theory
01-10-2007, 10:37
:18:
چین فقط یه مونتاژ کاره
پس چون پژو رو ایران خودرو میزنه ایرانیه :18:
آره ایرانیه:27:
آخه رو خودروی ملیه ما منظورم سمند هم موتور پژو بستن شما کاپوت سمند رو بزن بالا لااقل همون مارک پژو رو هم از رو موتور سمند یادشون رفته بردارن :27::27::27:
chaos theory
01-10-2007, 10:41
البته یه چیزی هم بگم ما از همون قدیم ندیم که سی دی رام asus میبستیم یادمه همشون تایوانی بودن و الان تو این چند ساله چین هم داره asus میزنه بازم نمیشه گفت تایوانیه شاید تایوان هم اون زمان مونتاژ میکرده
Lamerdsystem
01-10-2007, 13:39
چی می گید شما تایوان خودش واسه چینه
Lord_theOne
01-10-2007, 13:46
يك منبع معتبر مي گه تايوانيه
در ضمن تايوان تا چند ساله پيش ماله چين بود البته مستعمره بود و بعد آزاد شد
Lamerdsystem
01-10-2007, 14:00
البته گیگابایت هم رو جعبه اش نوشته Made in taiwan و بعضی جاها هم آدرس کارخونه رو نوشته China
در ضمن هنوز تکلیف این دوتا مشخص نشده دیشب هم اخبار شبکه سه یه چیزای می گفت
vahidhgh
01-10-2007, 16:40
مونتاژ کردن با ساخت فرق داره چین از ساخت یک فن هم عاجز هستش حالا بیاد کارت گرافیک بسازه تمام قطعات میره اونجا بعد سر هم میشه تنها هنر چین همین هستش توی تاپیک که چینی نداریم امیدوارم ناراحت نشن
Lord_theOne
01-10-2007, 17:19
چين دستمزد خيلي پايين هست
تایوان ؟؟؟؟؟:18::18:
زرشک !!!:41:
مارو بگو که اوایل فکر میکردیم این کمپانی معروف asus امریکایی هست و بعدش فکر میکردیم چینی هستش !!!
نگو تایوانی هستش !!!:31:
imanprjr
01-10-2007, 21:30
آخه شك من هم همينه كه جرو بحث را افتاد ... روي مين يكي از دوستام كه از دوبي سفارسش داد نوشته Made In U.s.a ولي خيلي خوب داره كار مي كنه بعد چندتا كاتالوگ ديدم باز هم زده بود Usa روي چند تا قطعه .... Asus L1n64sli-sw :10: البته مدل تايوانيش هم هسته مو نمي زنه :31:
آخه شك من هم همينه كه جرو بحث را افتاد ... روي مين يكي از دوستام كه از دوبي سفارسش داد نوشته Made In U.s.a ولي خيلي خوب داره كار مي كنه بعد چندتا كاتالوگ ديدم باز هم زده بود Usa روي چند تا قطعه .... Asus L1n64sli-sw :10: البته مدل تايوانيش هم هسته مو نمي زنه :31:
به جون سيا ساكتي رو همشون نوشته PCB Made in Taiwan [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
imanprjr
01-10-2007, 21:37
آخه مي گيد چكار كنيم حالا مي خوايد عكس بگيرم ببينيد ......:31::27:
chaos theory
01-10-2007, 23:13
ببینید دوستان asus یه شرکت تایوانیه و چین داره مونتاژ کار میکنه.
البته طبق شنیده های بنده به دلیل اینکه مارک معتبری هستش در تمام دنیا یه شرکت آمریکایی هم داره مادربردهای asus رو با قیمت خیلی بالاتر به بازار عرضه میکنه البته چند سالی بیشتر نیست که این اتفاق داره می افته حالا اینجا میتونه حرف دوستمون imanprjr هم درست باشه .
باز هم من میگردم و میپرسم تا یه منبع درست حسابی گیر بیارم تا همه مطمئن بشیم که این جریان صحت داره یا نه.
خيلي از ماركها هستن كه روشون نوشته Made in USA ولي ساخت آمريكا نيستند. نمونش همين BFG . شايد ASUS هم داره از اين كارا ميكنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vahidhgh
02-10-2007, 02:30
چين دستمزد خيلي پايين هست
علاوه بر این آنها زمین رایگان در اختیار شرکتها قرار میدن و در صادرات هم کمک میکنند سعی میکنند تمام شرکتهای معروف در این کشور شعبه داشته باشند وهدفشون تنها از بین بردن بیکاری وسود صادرات هست اگر شما هم شرکت داشتید حتما به جای اینکه در آمریکا باشی و صادر کنی و سود کمی ببری توی چین سرمایه گذاری میکردی
becareful
04-10-2007, 01:16
شک نکنین ماله تایوانه. تایوان خیلی جلو تره چینه اینجوری نگاش نکنید گیگا ایسوس همه تایوانی هستن و از آمریکا هم جلو زده .توی یه مجله خوندم که بیشتر درآمد تایوان روی قطعات الکترونیکی و کامپیوتریه و مهد اوناست. در ضمن تایوان مونتاژ نمیکنه خودش طراحی و کارای اصلی رو انجام میده.اییییییییییین همه شرکت تایوانی .خود اسپارکل و ایسوس و گیگا و چند مارک رم و حتی سازنده چیپ رم تایوانی هم داریم.
becareful
04-10-2007, 01:18
lord the one مطمنی انویدیا آمریکاییه؟ من فکر میکردم ماله کره ی جنوبیه!! فکر کنم یه جایی خوندم.!!!
Lord_theOne
04-10-2007, 03:42
نمي دونم اما لينكي كه دادم خيلي معتبر هست
Lamerdsystem
04-10-2007, 11:01
مونتاژ کردن با ساخت فرق داره چین از ساخت یک فن هم عاجز هستش حالا بیاد کارت گرافیک بسازه تمام قطعات میره اونجا بعد سر هم میشه تنها هنر چین همین هستش توی تاپیک که چینی نداریم امیدوارم ناراحت نشن
بیشتر از همه ما باید ناراحت باشیم که همینشم نمی تونیم انجام بدیم در ضمن الان بازار کامپیوتر و قطعات الکترونیکی ایران و حتی دنیا توسط چین احاطه شدن چین الان یه قدرته و ما ؟؟؟؟در ضمن شما نگاه کنین بینین چند تا شرکت تولید کننده کارت گرافیک و مادربرد غیر چینی و تایوانی هستن؟؟؟نمونه Club 3D چند درصد بازار دست Club هست ؟؟؟؟؟ حالا چند درصد دست ASUSهست!!!!:46:
vahidhgh
05-10-2007, 02:41
بیشتر از همه ما باید ناراحت باشیم که همینشم نمی تونیم انجام بدیم در ضمن الان بازار کامپیوتر و قطعات الکترونیکی ایران و حتی دنیا توسط چین احاطه شدن چین الان یه قدرته و ما ؟؟؟؟در ضمن شما نگاه کنین بینین چند تا شرکت تولید کننده کارت گرافیک و مادربرد غیر چینی و تایوانی هستن؟؟؟نمونه Club 3D چند درصد بازار دست Club هست ؟؟؟؟؟ حالا چند درصد دست ASUSهست!!!!:46:
کارت گرافیک تو سرش بخوره وقتی خازن و مقاومت هم چینی باشه باید زار زار گریه کنیم
nihilnigritude
05-10-2007, 22:44
کارت گرافیک تو سرش بخوره وقتی خازن و مقاومت هم چینی باشه باید زار زار گریه کنیم
این مساله باعث شده بعضی برندها از این قضیه استفاده یا سوءاستفاده ! کنن و رو محصولشون تبلیغ کنن. مثل : خازن های 100% ژاپنی یا 100% امریکایی ! :5:
Lord_theOne
06-10-2007, 03:31
Msi گفته كه خازنهاي جديد من روي P35 ژاپني هست
chaos theory
07-10-2007, 11:34
آقایون طبق تحقیقات بنده asus یه شرکت آمریکایی بوده که چندین سال قبل از طرف تایوان خریداری میشه دقت بفرمایید که از طرف تایوان نه چین این چین لعنتی مونتاژ میکنه درجه یک ها رو میفرسته واسه اروپا و حتی خود امریکا آشغالاش رو میده تو کشورهایی مثل ما .
جالب اینجاست من دیروز یه 8800gtx که مستقیما از امریکا خریداری شده بود رو با برند اصلی BFG دیدم که روش زده بود MADE IN CHINA :18::18::18:
من که خیلی تعجب کردم آخه چطوری ممکنه که شرکتی مثل BFG که همه میدونیم امریکایی هستش و همونجا در امریکا فعالیت میکنه تو کشورش جنس چینی با همون برند منظورم BFG رو داره بین فروشنده ها میبینه:13:
آقایون طبق تحقیقات بنده asus یه شرکت آمریکایی بوده که چندین سال قبل از طرف تایوان خریداری میشه دقت بفرمایید که از طرف تایوان نه چین این چین لعنتی مونتاژ میکنه درجه یک ها رو میفرسته واسه اروپا و حتی خود امریکا آشغالاش رو میده تو کشورهایی مثل ما .
جالب اینجاست من دیروز یه 8800gtx که مستقیما از امریکا خریداری شده بود رو با برند اصلی BFG دیدم که روش زده بود MADE IN CHINA :18::18::18:
من که خیلی تعجب کردم آخه چطوری ممکنه که شرکتی مثل BFG که همه میدونیم امریکایی هستش و همونجا در امریکا فعالیت میکنه تو کشورش جنس چینی با همون برند منظورم BFG رو داره بین فروشنده ها میبینه:13:
امتیاز BFG مال امریکا هست. روی کارت من هم که BFG هست نوشته China ...
chaos theory
07-10-2007, 21:05
ای بابا ما کی از دست این چین خلاص میشیم خدا میدونه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.