PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کند شدن موزیک هنگام نصب یک برنامه

MOHAMMAD2010
30-09-2007, 11:56
سلام
من قبلا کارت صدام ان بورد بود و هیچ مشکلی نداشتم از وقتی که کارت صدای کریتیو مدل AudigyValue
گرفتم این مشکل برام پیش اومده و 100% میدونم مربوط به کارت صدا هست
وقتی داره با برنامه winamp موزیک گوش میدم و همون موقع روی setup یه برنامه کلیک کیکنم که نصب بشه موزیک بسیار کند شده و خیلی خراب میشه (البته برای 1-2 ثانیه) یا یک فایل سنگین رو باز میکنم
یه کارت زولترکس هم گرفته بودم اینجوری نبود

مشخصات سیستمم:
cpu : 2.8 gh full cache 512 cache
ram : 512 pc 3200
main : giga 865 ga - 1000 pro _G

ممنون میشم کمک کنید

rasool1
03-10-2007, 21:25
سلام دوست عزیز بعضی از کارت های گرافیکی به خاطر نوع درایورشون این مشکل و دارند سعی کن ورژن آخر درایور کارت صداتو نصب کنی انشاا.. این مشکل حل مشه یا علی

amin123
04-10-2007, 00:42
این که خوب یه چیز طبیعی است.چون در هنگام نصب و یا کپی فایل Cpu Usage بالا میره (100%) و این باعث میشه که Cpu کمتر به اون برنامه پخش موزیک اختصاص پیدا کنه.پس جای نگرانی نیست.........

Mezzo
04-10-2007, 02:49
این که خوب یه چیز طبیعی است.چون در هنگام نصب و یا کپی فایل Cpu Usage بالا میره (100%) و این باعث میشه که Cpu کمتر به اون برنامه پخش موزیک اختصاص پیدا کنه.پس جای نگرانی نیست.........

داره میگه فقط با یک کارت خاص این مشکل رو داره اونوقت شما میگی کاملا طبیعیه؟

javadshahvand
04-10-2007, 10:38
سلام
من قبلا کارت صدام ان بورد بود و هیچ مشکلی نداشتم از وقتی که کارت صدای کریتیو مدل AudigyValue
گرفتم این مشکل برام پیش اومده و 100% میدونم مربوط به کارت صدا هست
وقتی داره با برنامه winamp موزیک گوش میدم و همون موقع روی setup یه برنامه کلیک کیکنم که نصب بشه موزیک بسیار کند شده و خیلی خراب میشه (البته برای 1-2 ثانیه) یا یک فایل سنگین رو باز میکنم

مشخصات سیستمم:

ممنون میشم کمک کنید

یه کارت CREATIVE - Sound Blaster 5.1 میگرفتی بهتر از این بود

amin123
05-10-2007, 12:08
داره میگه فقط با یک کارت خاص این مشکل رو داره اونوقت شما میگی کاملا طبیعیه؟

آخ ببخشید.حواسم به خط اول نبود..............

Lord_theOne
07-10-2007, 05:49
درايور جديدش را بگير
ويندوز را عوض كن
دماي Cpu‌چند درجه است؟

MOHAMMAD2010
09-10-2007, 21:27
یه کارت CREATIVE - Sound Blaster 5.1 میگرفتی بهتر از این بود

میشه دلیلشم بگین هر چی باشه این 10 -15 گرون تره تازه 24 بیت هم هست
دمای cpu نرماله روی 35

javadshahvand
09-10-2007, 21:35
میشه دلیلشم بگین هر چی باشه این 10 -15 گرون تره تازه 24 بیت هم هست
دمای cpu نرماله روی 35

مگه این چند بیتیه!!!هرچی گرانتر بهتر:13:

G G Game
09-10-2007, 21:48
بسیار کند شده و خیلی خراب میشه (البته برای 1-2 ثانیه) یا یک فایل سنگین رو باز میکنم

مشخصات سیستمم:

ممنون میشم کمک کنید سلام من قبلآ یه سیسنم عین تو داشتم کارت صوتی زولتریکس pro6 هم داشتم اما هیچ مشکلی نداشتم.شاید اشکال از ویندوزت باشه یا قسمت تنظیمات وینمپ رو گذاشتی نول یا out pot های دیگه چون من دیدم تنظیمات صوتی این برنامه ها (مثل وینمپ )اگه تنظیم کنی روی اون مدل تنظیمات بد جوری به cpu فشار میارن.

MOHAMMAD2010
10-10-2007, 00:13
مگه این چند بیتیه!!!هرچی گرانتر بهتر:13:

اونی که شما گفتی 16 بیت هست
مال من 35 تومنه ولی اون 20

pooyan.kh
16-10-2007, 22:49
سیستم منم همین مشکلو داره با این تفاوت که من وقتی از درایو CD Romاستفاده میکنم آهنگ در حال پخش کند میشه ولی اگه با CD RW این کارو کنم صدای در حال پخش کند نمیشه.میشه یکی منم راهنمایی کنه؟؟؟

javadshahvand
17-10-2007, 09:24
سیستم منم همین مشکلو داره با این تفاوت که من وقتی از درایو CD Romاستفاده میکنم آهنگ در حال پخش کند میشه ولی اگه با CD RW این کارو کنم صدای در حال پخش کند نمیشه.میشه یکی منم راهنمایی کنه؟؟؟

این مشکل دلایل مختلفی داره ...اما مشکل شما مربوط میشه به ضعف بودن لنز سی دی رام و یا سرعتread پایین

pooyan.kh
18-10-2007, 10:12
این مشکل دلایل مختلفی داره ...اما مشکل شما مربوط میشه به ضعف بودن لنز سی دی رام و یا سرعتread پایین

ولی فکر نمیکنم این مشکلش باشه.آخه سی دی رام من ASUS 40X از نوع همین تک دکمه ای جدیده (چینی)
ولی سی رامهای دو دکمه ای سابق Asus رو وقتی روش امتحان میکنم دیگه این مشکل رو نداره.در ضمن روی سیستم یکی از دوستام همین مارک سی دی رام وجود داره که اونم همین مشکل رو داره...؟؟؟؟؟؟؟؟

javadshahvand
18-10-2007, 10:33
ولی فکر نمیکنم این مشکلش باشه.آخه سی دی رام من ASUS 40X از نوع همین تک دکمه ای جدیده (چینی)
ولی سی رامهای دو دکمه ای سابق Asus رو وقتی روش امتحان میکنم دیگه این مشکل رو نداره.در ضمن روی سیستم یکی از دوستام همین مارک سی دی رام وجود داره که اونم همین مشکل رو داره...؟؟؟؟؟؟؟؟

52 نسبت به 40x به مراتب سرعت read بالاتری داره

pooyan.kh
18-10-2007, 12:37
52 نسبت به 40x به مراتب سرعت read بالاتری داره

آخه سی دی رامهای ASUS قدیمی (دو دکمه ای )مگه اونام 40X نیستن پس چرا این مشکل رو ندارن؟؟؟

Mezzo
18-10-2007, 17:55
فكر مي كنم cd-rom رفته باشه به حالت PIO. اگه اينطور باشه بايد به حالت UDMA تغييرش بدي. براي اينكار به قسمت زير برو:

Control pannel>system>Hardware>Device manager>IDE ATA/ATAPI Controllers >Properties

در بخش Current Transfer Mode اگر براي CD-ROM گزينه PIO Only فعال بود اونو به DMA if Available تغيير بده. اگر از قبل DMA if Available فعال بود مشكل جاي ديگه هست.

DMA Mode for ATA/ATAPI Devices in Windows XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pooyan.kh
19-10-2007, 17:42
فكر مي كنم cd-rom رفته باشه به حالت PIO. اگه اينطور باشه بايد به حالت UDMA تغييرش بدي. براي اينكار به قسمت زير برو:

Control pannel>system>Hardware>Device manager>IDE ATA/ATAPI Controllers >Properties

در بخش Current Transfer Mode اگر براي CD-ROM گزينه PIO Only فعال بود اونو به DMA if Available تغيير بده. اگر از قبل DMA if Available فعال بود مشكل جاي ديگه هست.

DMA Mode for ATA/ATAPI Devices in Windows XP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با سلام ...
به این آدرسی که داده بودین رفتم ولی بالای پنجره Properties غیر از تب Generalچیز دیگه ای نبود اینم عکسش...به نظر شما اشکال از چیه؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

javadshahvand
19-10-2007, 17:54
با سلام ...
به این آدرسی که داده بودین رفتم ولی بالای پنجره Properties غیر از تب Generalچیز دیگه ای نبود اینم عکسش...به نظر شما اشکال از چیه؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باید بری کلیک سمت راست کنی رو primary

Mezzo
19-10-2007, 21:35
درسته... هم primary و هم secondary رو كليك راست كن و Properties رو كليك كن. در advanced setting تغييرات رو انجام بده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pooyan.kh
20-10-2007, 10:52
درسته... هم primary و هم secondary رو كليك راست كن و Properties رو كليك كن. در advanced setting تغييرات رو انجام بده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی خیلی خیلی ممنونم به خاطر راهنمایی که کردین...مشکل سی دی رام من حل شد.همون طوری که گفته بودین یکی از گزینه ها بر روی PIO Onlyفعال بود که اونو به حالت DMA if Available بر گردوندم و الان دیگه اون مشکل رو نداره.رذاستش با وجود این مشکل خیلی وقت بود که از سی دی رامم استفاده نمیکردم و همه کارامو با رایتر انجام میدادم ولی حالا با کمک شما دوست خوبم سی دی رامم درست شد.
فقط اگه حال داشتین علتشم بگین...
بازم ممنون:11::11::11::11::11::11:

pooyan.kh
20-10-2007, 10:53
باید بری کلیک سمت راست کنی رو primary

از شما دوست عزیز هم بسیا بسیار ممنون به خاطر راهنماییاتون:10:

Mezzo
21-10-2007, 02:38
خیلی خیلی خیلی ممنونم به خاطر راهنمایی که کردین...مشکل سی دی رام من حل شد.همون طوری که گفته بودین یکی از گزینه ها بر روی PIO Onlyفعال بود که اونو به حالت DMA if Available بر گردوندم و الان دیگه اون مشکل رو نداره.رذاستش با وجود این مشکل خیلی وقت بود که از سی دی رامم استفاده نمیکردم و همه کارامو با رایتر انجام میدادم ولی حالا با کمک شما دوست خوبم سی دی رامم درست شد.
فقط اگه حال داشتین علتشم بگین...
بازم ممنون:11::11::11::11::11::11:

خوشحالم مشكلتون حل شد...

PIO مخفف Programmed Input / Output هست كه در اين حالت cpu بين Storage device و مموري قرار مي گيره.. يعني با انتقال اطلاعات، پردازنده درگير ميشه و به همين جهت پردازش هاي همزمان كند ميشه ولي در حالت DMA، اين انتقال مستقيما بين storage و حافظه بكمك DMA Controller انجام ميشه (Direct Memory Acsess) و نيروي پردازنده كاملا صرف پردازش هاي ديگه ميشه.

Lord_theOne
21-10-2007, 04:11
ممنون Mezzo جان فكر كنم ديگه قديمي شده روش PIO البته DMِA بعد از IRQ آمد كه ديگه با CPU درگير نشود و CPU اينجا فقط چك مي كند همه كارها را رم انجا مي دهد و فقط CPU يك تيك مي زند

ممنون

pooyan.kh
21-10-2007, 09:09
از راهنمایی کاملتون ممنون...استفاده کردم.