PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارتباط کلاینت و سرور

Payman_62
30-09-2007, 02:46
سلام.
وقتی 2 تا کامپیوتر میخوان از طریق وینساک به هم وصل شن ارتباط برقرار نمیشه. 2 تا دایال آپ داخل ایران. کد مشکل نداره. خودم به خودم وصل میشم. قبلا هم 1 بار به یکی از رفیقام وصل شدم. ولی دیگه به همون رفیقم نمیتونم وصل شم. فایروال و آنتی هم نه من دارم نه اون. رو چند نفر هم امتحان کردم جواب نداد. پورت های مختلف رو هم تست کردم جواب نداد.

مشکل همون invalid IP بودن آیپی هاست؟

راه حل مشکل چیه؟

amin2000
30-10-2007, 01:16
سلام پیمان جان الان میتونی به سیستم خودت وصل بشی الان رو سیستم خودت امتحان کنی چواب میده ؟

m3hrz4d
30-10-2007, 03:02
سلام.
وقتی 2 تا کامپیوتر میخوان از طریق وینساک به هم وصل شن ارتباط برقرار نمیشه. 2 تا دایال آپ داخل ایران. کد مشکل نداره. خودم به خودم وصل میشم. قبلا هم 1 بار به یکی از رفیقام وصل شدم. ولی دیگه به همون رفیقم نمیتونم وصل شم. فایروال و آنتی هم نه من دارم نه اون. رو چند نفر هم امتحان کردم جواب نداد. پورت های مختلف رو هم تست کردم جواب نداد.

مشکل همون invalid IP بودن آیپی هاست؟

راه حل مشکل چیه؟

احتمالا!
آی پی دوستت رو بگیر توی Command Prompt پینگش کن (c:\>ping ddd.ddd.ddd.ddd) ببین Reply میگیری یا نه.
راه حلی جز استفاده از یک پرا-کسی نمیدونم البته همین رو هم امتحان نکردم.
یعنی باید اونی که قراره بهش Connect بشی و IP ش Invalid هست باید به یک Pro-xy وصل بشه و شما هم با استفاده از اون Pro-xy بهش دسترسی پیدا کنین.مگه اینکه آی پی شما Valid باشه و اصلا اون به شما وصل بشه به جای اینکه شما به اون وصل بشی.