ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال در مورد اکسس

kohan_1356
30-09-2007, 01:31
سئوال من در مورد نوشتن فرمول در کوءری اکسس میباشد من میخواهم در یک کوءری فیلدی را قرار بدهم که شرط If در آن اجرا شود به این صورت که اگر فیلد1 تاریخ را نشان دهد فیلد 2 که حاوی فرمول ما میباشد نشانگر شماره های از 1 تا ... باشد به این صورت که شرط ما اینگونه باشد که اگر تاریخ درفیلد 1 برابر رکورد قبلی هست فیلد 2 در رکورد دوم عدد رکورد 1 را نشان دهد واگر تاریخ ذر رکورد دوم فیلد 1 بزرگتر از تاریخ در رکورد اول فیلد 1 بود رکورد دوم فیلد 2 برابر باشد با رکورد اول فیلد 2 به اضافه 1
البته این تابع را در اکسل نوشته واجرا کرده ام :

if(b3=b2;a2;if(b3<b2;0;a2+1
اما در اکسس نمیدانم چگونه باید عمل کنم لطفا راهنمایی کنید

wordist
30-09-2007, 07:57
سئوال من در مورد نوشتن فرمول در کوءری اکسس میباشد من میخواهم در یک کوءری فیلدی را قرار بدهم که شرط If در آن اجرا شود به این صورت که اگر فیلد1 تاریخ را نشان دهد فیلد 2 که حاوی فرمول ما میباشد نشانگر شماره های از 1 تا ... باشد به این صورت که شرط ما اینگونه باشد که اگر تاریخ درفیلد 1 برابر رکورد قبلی هست فیلد 2 در رکورد دوم عدد رکورد 1 را نشان دهد واگر تاریخ ذر رکورد دوم فیلد 1 بزرگتر از تاریخ در رکورد اول فیلد 1 بود رکورد دوم فیلد 2 برابر باشد با رکورد اول فیلد 2 به اضافه 1
البته این تابع را در اکسل نوشته واجرا کرده ام :

if(b3=b2;a2;if(b3<b2;0;a2+1
اما در اکسس نمیدانم چگونه باید عمل کنم لطفا راهنمایی کنید
دوست عزيز سلام

سوال خود را واضح‌تر و همراه با مثال عددي در قسمت مربوط به مشكلات و مباحث اكسس مطرح كنيد تا جواب مناسب را زودتر دريافت كنيد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید