مشاهده نسخه کامل
: بحث و گفتگو در مورد نرم افزارهای مالتی مدیا و ساخت اتوران
amir-shakh
28-04-2009, 09:56
سلام دادش این لینکا خرابه
درضمن میشه یه آموزش بدی از اینا چه جوری میشه استفاده کرد؟
خداحافظ Adobe Acrobat Reader [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](49).gifبا این پلاگین خفن یه برنامه برای تماشای فایلهای Pdf بسازید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الوعده وفا...حالا نوبت شماست دوستان..................................[/quote]
نازنین زهرا
02-06-2009, 22:49
من تو مولتی بیلدر پروژه ام را درست کردم حالا می خواهم به صورت اتوران روی سی دی باشد چون شنبه باید تحویل بدهم
من path replace انجام می دادم وبعد از ان combine اش می کنم
بعد که به صورت اتوران اجرامی کنم
صدا و موزیک اش اجرا نمی شه
خواهشن می شه بگید مشکل چیست متشکرم
Hamid Dax
08-09-2009, 23:41
با سلام خدمت برو بچه های پی سی وردی یک سوال کوچولو داشتم
برای اینکه بخوایم از طریق mmb در داس ویندوز فرمانی را به اجرا در بیاریم باید چی کار کنیم .
اگه ممکنه سریع لطفا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amin.P30
18-06-2010, 07:07
سلام....
یه چند تا عکس و جای کلیک و موزیک قشنگ برای mmb میخواستم...
اینارو بزارید تا تاپیک یه جون دوباره ای بگیره...
javadmahmoodi
31-12-2010, 14:17
سلام دوستان
من دارم یک نرم افزار می سازم همه کار ها را انجام دادم فقط یک مشکل دارم
اینکه نمی تونم فونت نوشته شده را بزرگتر کنم.عکس نگاه کنین>>>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
javadmahmoodi
31-12-2010, 14:18
سلام
من نمی توانم اندازه نوشته را بزرگ تر کنم یا فونت را تغیر بدهم
کسی می تونه منو کمک کنه؟؟
omid.sarmad
06-01-2011, 17:19
سلام. من با بیلدر کار نکردم ولی فکر کنم :5: دکمه ی Font رو برای این منظور تعبیه کردند. :10:
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
یه چز دیگه اون متنی که شما با فلش نشون دادید، متن اصلی نیست، ToolTip ه! معمولا هم فونت و اندازه ی ToolTip رو نمیشه تغییر داد چون از استانداردهای سیستم عامل استفاده می کنه.
شما باید متن مورد نظر رو تو فیلد پایینیش مرقوم بفرمایید.:11:
hamidreza.sn
16-01-2011, 22:53
با سلام من ديگه جايي پيدا نكردم كه سوالم رو بگم واسه همين اينجا پست زدم من در مالتي مديا بيلدر يك گالري فيلم ايجاد كرده ام و مشكل من اين مي باشد كه براي نمايش فيلم ها يه قاب طراحي كرده ام و (object (video را در در داخل آن فيك كرده ام زماني كه مي خواهم فيلمي پخش كنم object ويدئو به اندازه فيلم در مي آيد و از قابي كه براي نمايش فيلم طراحي كرده ام كوچكتر يا بازرگ تر مي شود (بستگي به كيفيت فيلم دارد) حال از استادان اين حرفه كه در اينجا جمع شده اند تقاضا دارم روشي به اينجانب آموزش دهند كه بتوانم آبجكت ويدئو را به صورت ثابت در برنامه استفاده كنم (يعني هر فيلمي كه اجرا كردم اندازه آن تغيير نكند ) با تشكر از دوستان عزيز
اگه سريع تر جواب بدين ممنون مي شوم
omid.sarmad
17-01-2011, 10:09
سلام.
مطمئنا تو تنظیمات آبجکت باید چک باکسی چیزی واسه اینکار باشه.
اگه پیدا نکردی یه تصویر از پروپرتیس آبجکت ویدیو بزار.
alinaghdi5
26-01-2011, 21:36
با سلام. من يكي از كاربران حرفه اي بيلدر هستم و دوست دارم با كمك دوستان بتونيم سطح معلوماتمونا ببريم بالا.دوست دارم سوال بپرسين و به سوالام جواب بدين.پس همت كنين تا به يه جايي برسيم.....
من برنامه flash player 9 رو دارم ولی از منوی setup برنامه اصلا خوشم نمیاد، چطوری میتونم با MMB عوضش کنم؟
zardrang
10-02-2011, 08:39
اگه میشه آموزش تصویری در سطح حرفه ای و کد نویسی mmb رو بذارید
K A R I M I
11-02-2011, 22:22
سلام
من برنامه ام رو در اتوپلی مدیا استدیو به صورت یک فایل exe ساخته ام (Web/Email executable) ، وقتی که این فایل را اجرا می کنم برنامه به صورت خودکار در تمپ استخراج شده و و از تمپ برنامه شروع به کار می کند ( پوشه کار برنامه تمپ می شود )
مشکل من اینجاست که نمی خوام پوشه کار برنامه ( Working Folder ) در تمپ باشه من میخوام که از هر جا که برنامه اجرا میشه من بفهم که از کدام مسیر برنامه اجرا شده است ؟؟
مثال :
کاربر فایل exe رو روی دسکتاپ خود کپی می کند و آن را اجرا میکند ( با توضیحات بالا برنامه از تمپ اجرا میشود ) حالا من باید چجوری بفهمم که برنامه از دسکتاپ اجرا شده است ؟
kimia-khorasan
20-02-2011, 13:44
سلام دوستان
سوالم اینمه که چطوری میتونم اجرا یا توقف موزیک پس زمینه را در بیلدر توسط 2 کلید کنترل کنم که به اختیار کاربر قطع و یا وصل بشه
ممنون از پاسختان
سلام . من یه پروژه مولتی مدیا بیلدر ساختم که خوب کار میکنه اما یه مشکل اساسی با همه پروژه هام دارم! چجوری باید فایلهای پروژه ها رو از دسترس کاربر ها خارج کنم چون اگه اونها رو embedded هم بکنم باید برای اجرا توی کامپیوتر های دیگه همه فایلها رو تو سی دی رایت کنم! پس کجا ، کی ، توی چه مرحله ای و چطوری باید این کار رو انجام بدم. ممنون
00775522
01-03-2012, 14:07
سلام.چطوری فایلی رو که ساختم ، به سی دی بزنم که اتوران بیاد بالا.2 تا فایل رو میریزیم اما خودکار بالا نمیآد.بعد هم موزیک رو پخش نمیکنه.چون مسیری رو که دادم درایو خودمه.حتی به صورت فشرده هم ذخیره کردم اما جواب نداد.
پس یه نفر آموزش رایت بر روی سی دی و آهنگ گذاشتن رو آموزش بده لطفا.چی میشه؟
00775522
02-03-2012, 09:51
این مشکل موزیک مشکل خیلی از بچه هاست.لطفا جواب بدید دیگه
montazarmahdi
08-04-2012, 14:37
سلام
من ميخوام يك برنامه نمايش اوقات شرعي در بيلدر بسازم . كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ؟
آيا فايل اكسلو برنامه بيلدر ميتونه بعنوان فايلي بشناسه و داده هاي داخلش رو بخونه :
اگر دوستان به سوالات جواب بدن ممنون ميشم .
sadegh_r
22-04-2012, 19:38
حل مشکل تایپ فارسی در برنامه autoplay media studio 8 در ویندوز 7
با سلام به همه دوستان
دیدم بعضیها در مورد اینکه نمیشه در این برنامه در ویندوز 7 فارسی تایپ کرد سوال داشتند که البته یکی از مشکلات خود من هم همین بود ولی خدا را شکر حل شد
راه حل:
1 به آدرس control panel > region and language برید
2 در تب هابی این صفحه (منظور در بالا) یک گزینه هست به نام administrative به آنجا برید
3 در پایین change system locale را زده و current system locale را روی persian بزارید بعد ویندوز ریست میشه
4 برای هر شی ای که میخواین در اون فارسی تایپ کنید در قسمت تنظیماتش یعنی setting برید و font را کلیک کنید
5 در قسمت راست پایین صفحه باز شده script را روی arabic بذارید حالا تایپ کنید
موفق باشید ...
سلام دوستان
نمیدونم جای درستی مشکلم رو مطرح میکنم یا نه
من با برنامه12 auto run pro enterprise ver
بدون مشکل فارسی تایپ میکردم اما الان که وبندوز را عوض کردم ( همون ویندوز قبلی را نصب کردم ) فونت فارسی را بصورت علامت سوال نشون میده در حالیکه
زبان فارسی رو به سیستم شناسوندم ودر تنظیمات پروژه نیز script رو روی arabic قرار دادم ولی فارسی تایپ نمیشه ،کسی میتونه کمکم کنه؟( ویندوز سون sp1 رو سیستم نصب کردم)
omid.sarmad
11-09-2012, 21:06
سلام. تو تنظیمات لیبل حالت arabic رو انتخاب کن.
با سلام وتشکر، مشکلم حل شد
سلام دوستان
من با auto run pro enterprise ver 12
پروژه ای ساختم الان که میخوام اونو رایت کنم میبینم فونت واندازه قلم تغییر کرده ،راستش اصلاح دوباره خیلی وقت میبره ،سوالم اینه که چرا فونت تغییر کرده وچطور میتونم
فونت دلخواهم را به کل پروژه اعمال کنم ،لطفا کمک کنید
سلام
سوال اولم که بی جواب موند ،گله ای نیست ،اگه میشه بگین وقتی میخوام از کارم (پروژه) ایمیج بگیرم چرا پیغام میده:
Devices cannot be initialized
سلام دوستان
من از برنامه autorun pro enteeprise 12 استفاده میکنم ،تازگی ویندوز در هنگام اجرای این برنامه پیام میده که تصویر اونو قرار دادم
و وقتی روی گزینه check for ....کلیک میکنم این پیام ظاهر میشه
omid.sarmad
09-11-2012, 16:23
برنامه رو به صورت ادمین اجرا کنید. آخرین نسخه از فلش پلیر را هم نصب کنید.
برنامه رو به صورت ادمین اجرا کنید. آخرین نسخه از فلش پلیر را هم نصب کنید.
فلش پلایر مخصوص ویندوز رو نصب کنم یا مخصوص مرورگرها رو؟
فلش پلایر مخصوص ویندوز رو نصب کنم یا مخصوص مرورگرها رو؟
فلش پلیر IE رو از سایت adobe یا سایت های ایرانی بگیرین و نصب کنین
hamidrezaj
18-11-2012, 20:12
با عرض سلام دوستان عزیز
برای کاردانی نرم افزاراستاد پروژه برای پایان نامه از من خواسته یک نمونه محتوای آموزش تحت وب درست کنم که حجم فایلهای آموزشی پایین باشه و میخواد آخرش بهش توضیح هم بدم,
میخواستم لطف کنید من رو راهنمایی بفرمایید چون در درس ابزارهای چندرسانه ای آنچنان استاد درس نگفت و بیشتر بچه ها میرفتن و مثلا در مورد نرم افزارهای مختلف توضیح
میدادن, میخواستم بپرسم بهترین نرم افزار برای اینکار چی هست و آیا این که از من خواسته حتما تحت وب یعنی باید سایت هم بخرم یا مثلا از روی فایل اجرا بشه؟ و منابع آموزشی رو از کجا میتونم به دست بیارم مثل صدای آموزش دهنده یا متون آموزشی و... که به صورت آماده باشه.
لطفا منبع آموزش برای مبتدیان هم معرفی بفرمایید واقعا ممنون میشم , خدا خیرتون بده
انشاءالله سربلند باشید
zagros220
04-12-2012, 14:41
سلام دوستان
من با
auto run pro enterprise ver 12
پروژه ای ساختم الان که میخوام اونو رایت کنم میبینم فونت واندازه قلم تغییر کرده ،راستش اصلاح دوباره خیلی وقت میبره ،سوالم اینه که چرا فونت تغییر کرده وچطور میتونم
فونت دلخواهم را به کل پروژه اعمال کنم ،لطفا کمک کنید
سلام
دوستان آموزش pdf auto run pro enterprise از کجا میشه پیدا کرد؟
salahisoft
25-03-2013, 02:32
سلام
چجوری در mmb میشه یک منوی جستجو شبیه به لرد 2012 درست کرد.
flashdesign
24-05-2013, 13:46
سلام
من برای پابلیش گرفتن از نرم افزار Autoplay media studio8 به مشکل برخوردم، با اینکه همیشه خیلی راحت از برنامه پابلیش میگیرم حتی پروژه ای داشتم ک 4 گیگ بود و روی DVDریختم ولی الان یه کار خیلی معمولی دارم ک حجمش200 مگ بیشتر نیست و چندیدن بار تست کردم و 3 تا CDخراب کرده و نمیریزه روی CD
حتی دفعه آخر دقیقا گذاشتم 4 ساعت بمونه ، با اینکه به نظر میرسید داره کار انجام میده ولی CDرو نمیده بیرون.
خیلی هم کارم فوریه و یه هفته است درست نمیشه.
ممنون میشم اگر بنده رو راهنمایی بفرمایید.
omid.sarmad
24-05-2013, 23:05
سلام. بر روی هارد دیسک خروجی بگیر و با استفاده از برنامه های رایج موجود محتوای خروجی رو بر روی دیسک رایت کن.
flashdesign
25-05-2013, 06:24
سلام. بر روی هارد دیسک خروجی بگیر و با استفاده از برنامه های رایج موجود محتوای خروجی رو بر روی دیسک رایت کن.
ممنون از پاسختون ولی در اون صورت اتوران را اجرا نمیکنه یعنی بطور اتوماتیک.باید اپن بشه و خود یوزر اتوران رو ران کنه.
قببلا با دو تا نرم افزار اتوران گزاری انجام دادم اینطور بود.
omid.sarmad
25-05-2013, 07:18
اول اینکه لازم نیست بعد از گرفتن خروجی مستقیمن رایتش کنی. می تونی از کار نهایی ایمیج بگیری و اونو در قالب ایمیج تست و مشکلاشو برطرف کنی. در مورد آتوران بودن هم موقع گرفتن خروجی چک باکس Enable Autoplay Feature رو باید فعال کنی.
flashdesign
25-05-2013, 12:12
اول اینکه لازم نیست بعد از گرفتن خروجی مستقیمن رایتش کنی. می تونی از کار نهایی ایمیج بگیری و اونو در قالب ایمیج تست و مشکلاشو برطرف کنی. در مورد آتوران بودن هم موقع گرفتن خروجی چک باکس Enable Autoplay Feature رو باید فعال کنی.
بله درسته حق با شماست،میدونم و چک باکس Enable Autoplay Feature را همیشه فعال میکنم .
فک کنم بهتر باشه کلا با یه نرم افزار دیگه براش اتوران بسازم، ولی واقعا نمیفهمم چرا اینبار اینجوری شد!:n13:
خیـــــــــــــــــــــــ ــــــلی ممنونم از راهنمایی و پاسخ و وقتی ک گذاشتید.:n16:
omid.sarmad
25-05-2013, 13:20
خواهش می کنم. احتمالن روی سیستم خودتون آتوران نمیشه که البته قابل تنظیم هست. باید یه فایل Autorun.inf داشته باشید کنار فایل اصلی. این مشکل ربطی یه نرم افزار ساخت آتوران نداره. روی دیسکتون کلیک راست و گزینه Autoplay رو انتخاب کنید اگر اجرا شد یعنی آتورانش درست کار می کنه. :n01:
flashdesign
25-05-2013, 14:43
خواهش می کنم. احتمالن روی سیستم خودتون آتوران نمیشه که البته قابل تنظیم هست. باید یه فایل Autorun.inf داشته باشید کنار فایل اصلی. این مشکل ربطی یه نرم افزار ساخت آتوران نداره. روی دیسکتون کلیک راست و گزینه Autoplay رو انتخاب کنید اگر اجرا شد یعنی آتورانش درست کار می کنه. :n01:
بله درسته باید به جای open گزینه،
Autoplay
را انتخاب کنیم تا اتوران اجرا کنه.
وقتی بدون اینکه از خود برنامه مستقیم روی cd or dvdخروجی بگیرم رایت میکنم روی سیستم دیگه هم بطور انوماتیک اتورانش بالا نمیاد (اگر روش راست کلیک کنم و Autoplay رو انتخاب کنم همونطور ک شما فرمودید اجرا میکته):n01:من همیشه فکر میکردم اینکه اتورانش وقتی غیر از برنامه روی دیسک ریخته میشه کار نمیکنه، به خاطر اینه که کلا اجازه اینکار رو نمیده یعنی حتما باید از برنامه خروجی بگیرم ، نه اینکه اول روی هاردم پابلیش کنم بعد رایت کنم(با اینکه من همیشه تنظیمات رو چک میکنم).
مثلا یه بار برای یه جایی اتوران ساختم ولی موقع تکثیر dvd رو میسوزوند و به هیچ عنوان رایت نمیشد، حتی نمیشد محتویاتش روی سیستم خودشون هم کپی کنن و ارور میداد:n13:
دلیل این چی میتونه باشه؟ممکنه به مارک dvd که استفاده میکردن ربط داشته باشه؟اگه اینطوره بنظر شما چرا روی هارد هم کپی نمیشده؟
ببخشید انقدر سوال میپرسم، خوشحالم بالاخره یه فرد متخصص در این زمینه پیدا کردم:n16:
omid.sarmad
25-05-2013, 16:19
اگر با کلیک راست و انتخاب گزینه Autoplay برنامه اجرا می شود، آتوران مشکلی نداره (مطمئن باشید)
ابزارهای رایت برنامه های مولتی مدیا معمولن خیلی خوب عمل نمی کنن، بهتره روی هارد خروجی رو ذخیره کنید، بعد از کارتون ایمیج بگیرید و اونو در قالب ایمیج تست کنید (مثلن با نرم افزار Ultra Iso) بعد هم می تونید ایمیج رو با خود نرم افزار Ultra Iso یا ImageBurn که هر دو بسیار سبک هستند و احتمال سوخت دیسک هم خیلی پایینه رایت کنید. :n16:
اینکه روی هارد هم نمی تونید پابلیش بگیرید دلایل مختلفی می تونه داشته باشه، باید پروژتون بررسی شه. پیغام خطایی بهتون میده؟ :n13:
flashdesign
25-05-2013, 16:28
اگر با کلیک راست و انتخاب گزینه Autoplay برنامه اجرا می شود، آتوران مشکلی نداره (مطمئن باشید)
ابزارهای رایت برنامه های مولتی مدیا معمولن خیلی خوب عمل نمی کنن، بهتره روی هارد خروجی رو ذخیره کنید، بعد از کارتون ایمیج بگیرید و اونو در قالب ایمیج تست کنید (مثلن با نرم افزار Ultra Iso) بعد هم می تونید ایمیج رو با خود نرم افزار Ultra Iso یا ImageBurn که هر دو بسیار سبک هستند و احتمال سوخت دیسک هم خیلی پایینه رایت کنید. :n16:
اینکه روی هارد هم نمی تونید پابلیش بگیرید دلایل مختلفی می تونه داشته باشه، باید پروژتون بررسی شه. پیغام خطایی بهتون میده؟ :n13:
نه نه
فک کنم من نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم
در واقع من کار رو تموم میکنم و بنظر میرسه ک هیچ مشکلی نیست.
درباره این کار خودم که سوال داشتم مشکل اینجاست که بعد از اتمام کار و با اینکه خروجی که روی هارد گرفتم به خوبی اجرا میکنه ولی موقع خروجی گرفتن روی cdاین کار رو انجام نمیده یعنی سی.دی رو بیرون نمیده ولی انگار که داره رایت میکنه
درباره سوال دومم
من کار رو تموم کردم و تست کردم و تحویل دادم و اونها هم کار رو دیدن و مشکلی نبود ولی موقعی که خواستن تکثیر کنن(تیراژ بالا) نمیشد و dvdرو میسوزوند
حتی زمانی که میخواستن از روی dvd کپی کنن روی هاردشون اجازه نمیداد (فقط تلفنی به من گفتن که روی هاردمون کپی نمیشه یعنی محتوای دیسک روی هارد کپی نمیشد)
ببخشید اگه نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم:n30:
باز هم ممنون وقت میزارید برای پاسخ دادن به سوالات من:n16:
omid.sarmad
25-05-2013, 18:46
این که دی وی دی رو هارد کپی نمیشه ممکنه به خاطر خش روی دیسک و یه سری موارد دیگه باشه. بهتره قبل از کپی از دیسک ایمیج بگیرن بعد ایمیج رو روی هارد اکسترکت کنن.
flashdesign
25-05-2013, 19:13
این که دی وی دی رو هارد کپی نمیشه ممکنه به خاطر خش روی دیسک و یه سری موارد دیگه باشه. بهتره قبل از کپی از دیسک ایمیج بگیرن بعد ایمیج رو روی هارد اکسترکت کنن.
من واقعا از شما متشکرم:n16:خیلی لطف کردید:n01:
supermax15
19-08-2013, 20:43
چجوری میشه اوتوران سیستم رو غیر فعال کرد بدون هیچ نرم افزاری
mohsen.haftom
03-03-2014, 13:55
سلام به همه دوستان و اساتید محترم من نرم افزار InstallAware Studio Admin رو دانلود کردم و میخوام یه بازی که مثلا حجمش 12 گیگ هست رو روی 3 تا دی وی دی با این برنامه براش setup بسازم هر کاری میکنم نمیشه میخوام مثلا یکی یکی بگه دی وی دی بعدی رو بعد زا تموم شدن هر کدوم بزاریم ممنون میشم منو راهنمایی کنید
Guidance
03-03-2014, 14:42
چجوری میشه اوتوران سیستم رو غیر فعال کرد بدون هیچ نرم افزاری
بستگی داره ویندوزتون چی باشه؟
برای مثال توی ویندوز 7 منوی استارت را باز کنید گزینه ی default program را بزنید سپس یکی از گزینه ها هست که نوشته change autoplay setting میتونید تغییرات را انجا اعمال کنید. تیک گزینه ی use autoplay FOR.... را بردارید.
Assassins C
26-03-2014, 11:00
سلام یه ویندوز 8.1 دانلود کردم میخوام روی دی وی دی رایتش کنم به صورت معمولی روی دی وی دی رایتش کردم وقتی ری استارت کردم بالا نیومد دی وی دی با چه نرم افزاری رایتش کنم؟نیاز به ساختن اتوران هست؟گه آره با چه نرم افزاری اتوران درست کنم براش
با تشکر:n16:
omid.sarmad
14-04-2014, 21:41
سلام. شما باید بوت اصلی رو در تنظیمات مادربورد بر روی DVD ROM قرار بدین.
mahdiffff
19-04-2014, 06:31
سلام دوستان
من تازه کار با اتو پلی رو شروع کردم واسه همین یه سری سوال مبتدیانه دارم .میخوام بدونم که
این نرم افزار تاپیک مخصوصی داره یا همینجا میتونم سوالاتم رو بپرسم؟
omid.sarmad
19-04-2014, 09:31
سلام. خوش آمدید. همینجا بپرس.
mahdiffff
19-04-2014, 12:47
سوال اول این که تو این نرم افزار انیمیشن هم وجود داره .منظورم اینه که چه جوری میتونم برای ورود یه دکمه یا عکس به داخل صفحه افکت حرکتی ایجاد کنم؟
سوال دوم اینکه با دست زدن به تنظیمات ویندوزم (٧) تونستم تو این برنامه فارسی بنویسم .حالا بعد خروجی گرفتن و رایت روی سی دی آیا کاربری که بعدها ازش استفاده میکنه باید همون تنظیمات رو انجام بده؟ تا قبل این هرچی مینوشتم علامت سوال میشد.
و سوم اینکه اندازه پیج رو چند در چند بگیرم که تو همه مانیتور ها کارم خوب در بیاد و آیا اصلا احتمال خراب شدن کار در مانیتور های مختلف با سایز های مختلف وجود داره؟
سوال آخر هم اینکه چه طور میتونم دکمه ای طراحی کنم که در دو حالت مختلف دو تا شکل داشته باشه .مثلا یه دکمه یسازم که وقتی یه بار کلیک شد علامت قطع صدا باشه و همون دکمه وقتی بار دوم روش کلیک شد و صدا دو باره پخش شد علامت پخش صدا روش باشه؟
با تشکر.میبخشید اگه بیانم نا رسا بود
داشت یادم میرفت .آیا اجرای فایل خروجی در رایانه های دیگه الزاما نیاز به وجود ابزاری مانند فلش یا… داره؟
omid.sarmad
20-04-2014, 09:29
سوال اول: باید از ترانزیشنها در تنظیمات صفحه استفاده کنید.
سوال دوم: بله باید کاربر نهایی هم تنظیماتن مربوطه رو انجام بده. البته بسته به نوع برنامه راهکارهایی وجود داره که نیاز به تنظیمات این چنینی نباشه.
سوال سوم: بستگی به پروژتون داره ولی خوب هر چی کوچکتر باشه احتمالش بیشتره که تو همه صفحه نمایشها بهتر دیده شه. مثلا 720x540 یا 800x600
سوال آخر: در تنظیمات Button و در بخش Style باید گزینه Toogle رو انتخاب کنید.
سوال فراموش شده: اگر فایلهایی که پیش نیاز دارند مثلا فلش استفاده کردین بله.
mahdiffff
20-04-2014, 11:51
ممنون داداش .خدا رو شکر جایی رو پیدا کردم که بتونم سوالام رو بپرسم.
فقط در مورد جواب سوال اول منظورت رو نفهمیدم میشه بی زحمت توضیح بیشتری بدی؟
و اینکه چه طوری میتونم عکس ها موزیک ها آیکن و بتون هایی که تو برنامه استفاده کردم رو در نهایت کار از دسترس کاربر خارج کنم .همونایی که تو پوشه ذخیره میشن.
omid.sarmad
21-04-2014, 07:23
توی تنظیمات هر صفحه بخشی به عنوان ترانزیشن وجود داره که می تونید یه حالت نمایشی برای رفتن به صفحات دیگه انتخاب کنید.
برای سوال دوم هم تقریبا عملی نیست مگه با قفل گذاری. ولی میشه دسترسی رو یه مقدار سخت تر کرد که اونم سختی های خودش رو داره.
موقع گرفتن خروجی هم اگه Timestamp file رو انتخاب کنید خودش فرمتاشو عوض می کنه.
mahdiffff
21-04-2014, 17:29
ممنون داداش
در مورد سوال اول منظورم چیز دیگه ایه .
من میخوام علاوه بر اینکه خود صفحه با افکت خاصی نمایش داده میشه، خود تصاویر یا دکمه ها و... هم با یه افکت خاص بیان تو صفحه
مثل پاور پوینت که هر شئی که تو صفحه قرار میدی میشه یه حالت ورودی و یه حالت خروجی اضافه کرد.
ممنون میشم به این سوال ها هم جواب بدی:
اول: برای دکمه خروج یه دیالوگ قرار دادم که از کاربر بپرسه که قصد خروج داره یا نه و برای دکمه (بله) توی همون دیالوگ اکشن exit رو قرار دادم ولی در هنگام کلیک کردن هیچ اتفاقی نمیفته! باید چی کار کنم
سوال دوم: یه دکمه درست کردم برای قطع و وصل کردن صدای موزیک پس زمینه به شکلی که در حالت پخش علامت بلند گو در حال پخش رو نشون میده و در حالت قطع بلندگوی خاموش حالا میخوام وقتی با یه دکمه دیگه یه فایل صوتی رو باز میکنم صدای پس زمینه قطع بشه به طوری که توی اون دکمه اصلی قطع و وصل اون علامت بلند گو هم تغییر کنه
سوال سوم: اگه ممکنه یه مثال کد نویسی بزنید برای انجام یه دستور بعد گذشت یه مدت زمان مثل اینکه بعد 10 ثانیه به فلان پیج بره یا…
شرمنده که سوالها مبتدیانست و شاید حوصلتونو سر ببره
omid.sarmad
22-04-2014, 09:09
در مورد افکت شدنیه ولی AMS برای این کارها ساخته نشده و ارزش نداره وقت روش گذاشت. می تونید دکمه هاتون رو در یک صفحه در فلش طراحی کنید و از فایل فلش در برنامه ساتفاده کنید.
در مورد سوال اول دقیقا چیکار می کنید؟ دکمه exit رو خودتون ساختید و یا نه منظورتون exit پیش فرض پنجره (ضربدر) هست؟
سوال دوم رو هم عرض کردم باید دکمتون Toogle باشه تو تنظیمات دکمه می تونید این کارو انجام بدین. اینکه علامتش تغییر کنه رو باید در ساخت دکمه لحاظ کنید.
برای اجرای دستور از Page.StartTimer باید استفاده کنید. مثلا کد زیر میگه که هر 3 ثانیه (سه هزار میلی ثانیه) دسیتورات ID10 رو یکبار اجرا کن. این کد رو تو یه دکمه بزارید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تو On Timer صفحتون کد زیر رو وارد کنید.
mahdiffff
22-04-2014, 12:32
ممنون که برام وقت میزاری.
در مورد سوال اول باید بگم که آره دکمه exit رو خودم ساختم.
در مورد سوال دوم هم اتفاقا فرمایش شما رو انجام دادم و در صفحه خصوصیات اون دکمه همون حالت رو لحاظ کردم و زمانی که روی همون دکمه کلیک میکنم همه چی درسته اما مشکل اینه که من میخوام اگه با یه دگمه دیگه غیر از اون اولی صدا رو قطع کردم اون دکمه اولیه هم تغییر کنه.
یعنی میخوام بین دو دکمه ارتباط باشه که اگر دومی رو کلیک کردم انگار که اولی رو هم کلیک کرده باشم
البته یه چیزایی پیدا کردن نمیدونم درست باشه یا نه.
مثلا برای دکمه دوم دستور button.set properties رو قرار میدم تا از این طریق بتونم toggle دکمه اولی رو در حالت down قرار بدم که د. این صورت با زدن دکمه دوم شکل روی دکمه اول هم تغییر میکنه.
ولی بلد نیستم چه جوری این کد رو بدم .ممنون میشم برام بنویسید.
البته همونجور که گفتم مبتدیم و تا حالا یه خط کد هم ننوشتم .اگه زیادی پرت و پلا میگم میبخشید.:n02:
میبخشید سوالام زیاد شدا
وقتی فلش میزارم .نشون نمیده همچین چیزی مینویسه (unable to display object file can not be located)
omid.sarmad
23-04-2014, 09:35
اگه مبتدی هستید بد نیست یه مروری بر یک کتاب آموزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا یک فیلم آموزشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داشته باشید.
mahdiffff
23-04-2014, 14:10
سلام از همه راهنمایی هات ممنونم و متشکر از وقتی که برام گذاشتی.کتابی رو که فرمودید مطالعه کرده بودم اما جوابم رو پیدا نکردم.
حالا شما جای دیگه ای رو میشناسید که اونجا سوالهام رو بپرسم.
فقط اگه زحمتی نیست جواب اون دسته از سوالهامو که براتون مقدوره اگه وقت و حوصلش رو دارید ،بدید.چون از همون کدهایی که تو پست های قبلی برام نوشتید خیلی چیزا یاد گرفتم.
omid.sarmad
24-04-2014, 07:43
سلام. خواهش می کنم.
ببینید من نمی دونم چه جوری این حجم سنگین را مطالعه کردین اما منظور من از گذاشتن کتاب یادگیری کلی برنامه بود. بالطبع پس از یادگیری برنامه سوالهاتون هم پاسخ داده خواهد شد.
در مورد سوال اول دستور Application.Exit رو به دکمه بدین. بعد در بخش Global function کد زیر رو وارد کنید.
mahdiffff
24-04-2014, 12:18
ممنون .کتاب رو از قبل مطالعه کرده بودم.
فیلم آموزشی خیلی برام خوب بود .فقط میتونم بگم داداش گلم ممنون.امیدوارم همیشه موفق باشی
فقط مشکل فلش همچنان باقیه فلش پلیرمم آپدیت کردم و از فلش تو گالری خود برنامه هم استفاده کردم ولی همون نوشته که تو پست قبل نوشتم میاد و چیزی نشون نمیده
omid.sarmad
24-04-2014, 17:32
فایل فلشتون رو نمی تونه پیدا کنه. مشکل در آدرس دهی هست.
شیما یکتا
24-04-2014, 19:36
سلام من تازه ویندوزمو عوض کردم الان هرچی فلش یا مموری میزارم تو لبتاب نمیخونه اصلا هیچ تغییری رخ نمیده ؟ کدوم درایور نصب نشده ؟الان باید چه کنم ؟
:n13:
omid.sarmad
25-04-2014, 10:13
سلام من تازه ویندوزمو عوض کردم الان هرچی فلش یا مموری میزارم تو لبتاب نمیخونه اصلا هیچ تغییری رخ نمیده ؟ کدوم درایور نصب نشده ؟الان باید چه کنم ؟
:n13:
سلام. خوش آمدید. این بخش مربوط به بحث و گفتگو در مورد نرم افزارهای مالتی مدیا و ساخت اتوران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.
لطفا سوالتون رو در بخش مربوطه مطرح کنید. چون اینجا دیده نمیشه! :n06:
mahdiffff
26-04-2014, 04:10
ممنون از راهنماییات.
فلش درست شد.حالا راحی هست که بشه پس زمینه فلش رو حذف کرد.مثل عکس های pngکه پشتشون خالیه؟
omid.sarmad
26-04-2014, 14:04
سلام. خیر. ولی می تونید رنگ پس زمینه فلش رو تغییر بدین. تو تنظیمات فلش مشخصه. فقط رنگ ساده. :n30:
mahdiffff
02-05-2014, 17:18
سلام.
اول اینکه راهی هست که بشه عکس ها و button ها رو روی فلش یا ویدیو قرار داد.
دوم : یه آموزش کامل میخوام که بتونم یه پلیر بسازم و همه چیزش رو هم خودم طراحی کنم.از کجا آموزشش رو میتونم گیر بیارم.
omid.sarmad
04-05-2014, 09:11
اول به صورت کل نه ولی بسته به نوع دکمه و عکس می تونیداز خاصیت WindowHandle و SetMask در فایلهای فلش استفاده کنید. البته در بسیاری موارد زیاد جالب نمیشه.
دوم نمی دونم.
navid.khorsand
26-11-2014, 21:35
سلام
من ميخام يه اتوران درسي براي دانش آموزا بسازم
به طوري كه ساعاتي كه اين دانش آموز داخل اتوران بوده ثبت بشه
مثلا از ساعت 5 تا 7
يا مثلا در مجموع در ديروز 2ساعت دانش آموز اتوران رو استفاده ميكرده خوشحال ميشم راهنماييم كنين:n26:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.