مشاهده نسخه کامل
: آموزش : ساخت بکگراند برای عکس (سطح : متوسط )
YAHYA-PRO
29-09-2007, 17:13
با سلام
با عرض معذرت به علت وجود اشتباهات زیاد (کاملا غیر عمدی ) در آموزش تا اطلاع ثانوی دانلود نفرمایید .
نه بابا عنوانش اشتباس و گرنه حرفه ایه :31: (شوخی کردم نرین به عنوان حرفه ای دانلود کنین)
عکس نمونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود : ( تا اطلاع ثانوی دانولد نکنید ) .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Saeed kmss-D
29-09-2007, 19:33
بازم آموزش،
كارت عاليه!
دستت درد نكنه.
موفق باشي♥♥♥
shazdeh23
30-09-2007, 00:37
اینطور که ظاهر عکس نشون میده؛ معلومه که کار در سطح حرفه ایه.
سایتون مستدام باد....
یا حق
darya_Sh
30-09-2007, 12:24
واقعا محشره . ممنون دوست عزیز . کارت عالیه !
aram_nfs
30-09-2007, 14:47
آموزش کاربردیی بود
دستت درد نکنه
موفق باشی
Shahin King
30-09-2007, 20:08
سلام
یحیـــــــــــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خسته نباشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربانــــت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یکم دیر رسیدم
یحی جان ممنون
خیلی قشنگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ACTION_GAMER
04-10-2007, 12:13
اقایون من که هر کاری کردم نمیشه ترو خدا منو راهنمایی کنید در قسمت مرج مشکل دارم اگر میشه یه جوون مرد کمک کنه
YAHYA-PRO
05-10-2007, 00:15
اقایون من که هر کاری کردم نمیشه ترو خدا منو راهنمایی کنید در قسمت مرج مشکل دارم اگر میشه یه جوون مرد کمک کنه
دوست عزیز اگه یه خورده واضح بگی کجا مشکلی داری میتونیم کمکت کنیم اصلا ما برای همین اینجا هستیم
ACTION_GAMER
05-10-2007, 12:14
یحیی جان قسمت که باید لایر مرج رو درست کنی منظورمه من لایرو درست میکنم ولی میخوام ***** کنم میگه لایه خالیه چیه میخوای ***** کنی منظورم ***** اوشن هست عزیزم
ACTION_GAMER
05-10-2007, 12:16
منظورم این قسمت یحیی جان وقتی لایه مرج رو درست میکنم و میخوام F I L T E Rاوشن رو اجرا کنم ارور میده و میگه روی لایه خالی نمیتونی F I L T E R رو اجرا کنی
YAHYA-PRO
06-10-2007, 12:34
منظورم این قسمت یحیی جان وقتی لایه مرج رو درست میکنم و میخوام F I L T E Rاوشن رو اجرا کنم ارور میده و میگه روی لایه خالی نمیتونی F I L T E R رو اجرا کنی
با سلام متاسفانه من اینجا یه چیزی رو از قلم انداختم که باعث میشه ف ی ل ت ر اجرا نشه (نمیدونم چراتا حالا کسی در مورد این اشتباه چیزی نگفته )
خوب بعد از این که لایه ی MERGED رو ساختین و حالتش رو گذاشتین روی LIGHTEN در مسیر iMAGE>>APPLY IMAGE رو بزنین بعد دو تا کپی بگیرین و بقیه کارها رو انجام بدین
شرمنده بخاطر این اشتباه :11::40:
ACTION_GAMER
06-10-2007, 13:25
مرسی یحیی جان بخاطر تصسح اشتباه مدیران و همکاران گرامی صرفا مرسی و جالب بود و نمیدونم دمت گرم که پست میدند خواهشا آموزشارو چک کنند بعد بیاند پست جالب بود رو بزنند با تشکر از یحیی گل که انقد زحمت میکشه
ACTION_GAMER
06-10-2007, 21:20
با وجود مشکلات فراوان در این آموزش با راهنمایی های عالیه اقا یحیی تونستم بالاخره یه طرح مثه همین بزنم دستش درد نکنه این عکسش با تشکر
YAHYA-PRO
06-10-2007, 21:36
با وجود مشکلات فراوان در این آموزش با راهنمایی های عالیه اقا یحیی تونستم بالاخره یه طرح مثه همین بزنم دستش درد نکنه این عکسش با تشکر
آقا بهنام کارت خیلی خوب در اومده خیلی بهتر از کار اصلی هست :10:
بخاطر اشتباهات غیر عمدی در آموزش معذرت میخوام :11:
rezapolad
06-10-2007, 21:47
واقعا كارت عالي بود خيلي حال كردم مرسي ما هنوز بايد از شما چيز ياد بگيريم موفق باشي
taraneheshgh
07-10-2007, 14:10
سلام یحیی جان
خیلی اموزش جالب و قشنگ والبته حرفه ایه
مرسی عزیزم
شاد باشی.
خداوند به سه طريق به دعاها جواب مي دهد: او مي گويد آري و آنچه مي خواهي به تو مي دهد. او ميگويد نه و چيز بهتري به تو مي دهد. او مي گويد صبر كن و بهترين را به تو مي دهد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.