مشاهده نسخه کامل
: آموزش Max Script
سلام خدمت شما دوستان..
من تازه وارد هستم ولی در مکس و مایا و... تسلط دارم.
منتظر آموزشهای حرفه ای از من باشید........:21:
interior_design
28-09-2007, 23:48
منتظریم دوست عزیز.
امیدوارم چیزایی خوبی یاد بگیریم:20:
Aminzikzak
29-09-2007, 11:00
ایول ...
منم یه آموزش مایا Mel میذارم واسه آشنایی با برنامه نویسی یا همون اسکریپت نویسی در مایا ...
منتظریم دوست عزیز ...
154 kb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اين بخش از آموزش شما را با ابزار بسیار قدرتمندmaxscript آشنا می کنم.
اين ویژگی قدرتمند در مکس قایلیت های آن را دو چندان می کند و باعث می شود ابزارهای ویژه ای به مکس توسط شما ایجاد شود.
همچنین شما می توانید با نوشتن و اجرای یک سری از دستورات که از آنها بیش از بقیه استفاده دارید با اجرای اسکریپت نوشته شده اجرای این دستورات را چند مرحله جلوتر اندازید. در حقیقت مکس اسکریپت یک محیط برنامه نویسی بسیار قوی تحت عناصر و موعلفه های خود مکس است .اگر شما در حد متوسط با برنامه نویسی وطراحی الگوریتم آشنا باشید می توانید بیشترین استفاده را از مکس ببرید.
در آموزش های بعدی با نحوه اجرا و نوشتن مکس اسکریپت بیشتر آشنا می شوید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه برای شما انگیزه ای شده باشه یه نمونه از کاربرد های اسکریپت را با هم انجام می دهیم.
ابتدا این فایل 2 کیلویی را دانلود کنید..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا وارد محیط مکس شوید.یک کره با شعاع 15 ایجاد کنید.همینطور که کره در حال انتخاب است وارد maxscript شوید ودر آن، قسمت run script را انتخاب کنید و فایل دانلود شده را باز کنید.حالا در قسمت utilites یک گزینه اضافه شده است به نام BuildCube که با انتخاب آن ، در قسمت پایین یک سری دستورات اضافه می شود.
No. of side objects را برابر 5 وside length را برابر 100 قرار دهید. create cub را بزنید ونتیجه را مشاهده کنید.
هر چی دیدی برای این تاپیک ارسال کن.
راهنمایی....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SomeThink
02-10-2007, 06:49
ممنون انجام میدیم خبرت میکنیم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.