ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواسته مشاوره و راهنمایی در مورده شروع

DaRiOuShJh
28-09-2007, 15:23
دوستان خسته نباشید

شما اکثرا نو میشناسید من میخوام اگه خدا قبول کنه یه مقدار با برنامه نویسیه داینامیک و cms و ... آشنا بشم از این کلاسیک کار کردن بیام بیرون

لطفا چند تا پند و اندرز ه خوب به من بدید:10: و کار آمد

خواهشا کتاب و ... معرفی نکنید که دیگه از جوونیه ما و وقت گزاشتن برایه این چیزا گزشته:20::27:

مواردی که میدونید مهمه برایه شروع و ... رو بگید

ماه رمضونه ثواب هم داره

ممنون:12:

peyman1987
28-09-2007, 22:19
دوست عزیز من واقعا تعجب کردم این تاپیک رو دیدم. شما استاد ما هستین. من جسارت نمیکنم
ولی تجربه خودم بهم نشون داده که یاد گرفتن اولیه مفاهیم زبان از سایتی مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و بعد هم دانلود یه مرجع دستورات کامل از سایت php.net و نوشتن چند تا کد بهترین روش برای یادگیری زبان جدیده. اگه مفاهیم رو خوب کار کنین دیگه هیچ مشکلی نخواهد بود.

باز هم شرمنده که جسارت کردم.

DaRiOuShJh
29-09-2007, 16:12
دوست عزیز من واقعا تعجب کردم این تاپیک رو دیدم. شما استاد ما هستین. من جسارت نمیکنم
ولی تجربه خودم بهم نشون داده که یاد گرفتن اولیه مفاهیم زبان از سایتی مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و بعد هم دانلود یه مرجع دستورات کامل از سایت php.net و نوشتن چند تا کد بهترین روش برای یادگیری زبان جدیده. اگه مفاهیم رو خوب کار کنین دیگه هیچ مشکلی نخواهد بود.

باز هم شرمنده که جسارت کردم.

:10:ممنون پیمان جان
این چه حرفیه
ماشالله جهانه اینترنت اینقدر از هر طرف بزرگه و طوله دراز داره که هر چه قدر هم وقت بزاریم براش باز نمیتونیم باهاش پیش بریم

هر روز زبان هایه جدید با کاربرده آسانتر و قابلیتهایه بیشتر میاد، یا اینکه زبانهایه قبلی کاملتر میشن، اگر بخوایم به یاد گرفتنه همون چیزایی که از قبل میدونیم و آپدیته کم کمه اونا بسنده کنیم خیلی زود عقب میمونیم

ممنون از معرفیه w3school خیلی سایته خوب، ساده و کاملی هست قبلنا یه سری زده بودم الان هم حتما دوباره سر میزنم ممنون بابته یاد آوریتون:12:

و همینطور ممنون بابته توصیه هاتون:10: