ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال در اتصال mp3 به تلویزیون

amirkhan61
28-09-2007, 14:36
وقتی mp3 player رو با کابل audio به TV وصل میکنم و روی AV میذارم اصلا کار نمیکنه و آهنگها از TV پخش نمی شه.چکار باید بکنم؟

seymour
28-09-2007, 16:03
یعنی یه فیش داری که یه سرش رو وصل کردی به همون جای هدفون و یه سرش رو وصل کردی به AV تلویزیون ... درسته ؟

اگه همینطوره که گفتم :

1. مطمئنی که اون فیش سالمه ... با یه تلویزیون دیگه یا یه فیش دیگه تست کن ...

2. مطمئنی که اون سر فیش رو به audio ی TV وصل کردی ؟ ... نکنه به video وصل کرده باشی ..

3. اگه Tv ات چندتا AV داره ، مطمئنی که روی AV درست گذاشتی ؟

راستی مدل دستگاهت چیه ؟

amirkhan61
28-09-2007, 19:25
ممنون به خاطر جوابت.mp3 من sony هست

از کابلم مطمئن نیستم.ولی هر دو پورت رو امتحان کردم.TV ما هم فقط یک AV داره.البته کابل رو هم تازه گرفتم.

seymour
29-09-2007, 13:10
از اونجایی که این قضیه ، یه اتصال خیلی ساده اس و هیچ پیچیدگی خاصی نداره ، عجیبه که این مشکل پیش اومده ...

من توصیه ام اینه که اولا با یه فیش دیگه تست کنی (معمولا اگه ببری پیش خود فروشنده ، خودشون تست می کنن) ... دوم اینکه صدای هر دو دستگاه (Tv و mp3 player رو تا ته زیاد کنی) ... سوم اینکه اگه بتونی با یه دستگاه دیگه (مثلا ضبط صوتی که ورودی داره یا اصلا اسپیکر کامپیوترت ) تست کنی ، خیلی خوبه ....

sama_65
08-10-2007, 13:34
میشه همینجا منم سوالمو بگم ؟ :

ببینید، منم اومد یه سر کابل رو زدم به جایی که گوشی mp3 میخوره و سر دیگه ی کابلم زدم به جایی که هدفون تلویزیون می خوره اما صدا رو ضبط نکرد و صداهای بیرونو ضبط کرد !

* نکته : روی mp3 من جایی هست که اندازه ی یه نقطه س و شکل بلندگو کشیده .... حتمن از همینجاست که صداها ضبط میشه ؛ درسته ؟!

ممنون میشم به منم کمک کنین

seymour
09-10-2007, 11:45
طبیعیه که صداهای محیط رو ضبط کنه ، نه صدای TV رو ... چون شما صرفا داری از میکروفون دستگاه استفاده می کنی و کابلی که کشیدی ، هیچ تاثیری نداره... (همون سوراخی که کنارش عکس Mic کشیده)

برای ضبط دو راه وجود داره : میکروفون و Line in ... واسه ضبط از TV باید از line in استفاده کرد و این برمی گرده به اینکه اصلا دستگاه شما پورت Line in داره یا نه ؟ .... چه مدلی هستش ؟ ...

sama_65
09-10-2007, 13:57
این دستگاه جدیدم که کریتیو (میکرو فتو) هست، نداره

اما دستگاه قبلیم که نانو پلاس بود داشت

seymour
10-10-2007, 12:30
خب دیگه ... بنابراین راهی نیست که بتونی با کابل ضبط کنی و تنها روش ضبطی که در اختیار داری ، همون میکروفون هستش ...

sama_65
10-10-2007, 15:41
باشــــه !!:41:

:13:

EC-Engineer
20-10-2007, 23:47
طرف فیش audio رو به کجای tv میزنی؟
باید به ورودی بزنی.

seymour
21-10-2007, 11:09
نه ... بحث اینه که دستگاه دوستمون ، پورت ورودی نداره ... در نتیجه هر راه حلی منتفی هستش متاسفانه ... (البته عملا Mp3 player های زیادی هستن که این قابلیت رو ندارن و این یه ضغف نیست)