ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : برش دور عکس ها (سطح : مبتدی)

hamid6885
27-09-2007, 22:04
در این روش شما می توانید با کمترین زحمت ممکن به بهترین نتیجه دست پیدا کنید. مراحل کار: ابتدا از منوی filter گزینه Extract رو انتخاب کنید.( اگر از نسخه های قدیمی فتوشاپ استفاده میکنید از کد میانبر استفاده کنید: Alt+Ctlr+X) در صفحه ای که باز میشود. سپس با قلمی که در اختیار شما قرار دارد دور عکس رو مشخص کنید (اصلا لازم نیست که در این مرحله دقت زیادی به خرج دهید و فقط مرز حدودی رو مشخص کنید) سپس به وسیله ابزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخل محدوده ای رو که انتخاب کردید کلیک کنید تا به طور کامل رنگ شود. سپس OK بزنید. به همین سادگی شما توانستید عکس مورد نظر خود را برش دهید.
نمونه کار:
قبل از برش: بعد از برش:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این روش شما میتوانید حتی از بابت برش درست تار های مو (!) هم خاطر جمع باشید.

shazdeh23
27-09-2007, 23:33
سطح حرفه ای؟!!!!
فکر نکنم این احتیاج به آموزش داشت!
به هر حال ممنون

Lover_Football
27-09-2007, 23:49
پست بالا تایید میشه ...

ariansa3
28-09-2007, 01:11
با اینکه زباد هم حرفه ای نبود اما دستت درد نکنه

Saeed kmss-D
28-09-2007, 11:27
طرفند جالبي بود!
ولي اين باعث نميشه سطحش حرفه اي بشه.
ممنون ، جالب بود.

موفق باشي♥♥♥

taraneheshgh
28-09-2007, 11:27
سلام محمد جان:40:
آموزش جالب و مفیدی بود:20:
ولی فکر نکنم تو سطح حرفه ای باشه:5:
مبتدی یا شایدم متوسط:11:
به هر حال دستت درد نکنه:27:
منتظر اموزش های بعدی هستیم
شاد باشی
================================================== ============
گر نيايي تا قيامت انتظارت مي کشم. منت عشق از نگاه پر شرابت مي کشم. ناز چندين ساله ي چشم خمارت مي کشم. تا نفس باقيست اينجا انتظارت مي کشم.....

hamid6885
29-09-2007, 05:12
دوستان از جواب های شما تشکر میکنم اما یه گله هم دارم. من نمی دونم چرا توی این فروم هر کی که تازه وارده به چشم تازه کار و بی تجربه بهش نگاه میکنن. در ضمن این مطلبی که من نوشتم یک ترفند یا چه میدونم یه کلک فتوشاپی نیست بلکه دقیق ترین روش برای برش دور تصاویره (این حرف رو بعد از گذروندن کلاس های آکادمیک فتوشاپ خدمتتون عرض میکنم) که دغدغه افراد بسیاری هست و همیشه خیل کثیری از کاربران فتوشاپ نگران برش دادن دور عکس های خودشون هستند و کمتر به مطلوب میرسند.
لُب کلام اینکه: ما ز یاران چشم یاری داشتیم

aram_nfs
29-09-2007, 13:34
این یک روش جالب برای برش دور عکسه ولی نمیشه گفت بهترن روشه
حمید جان باهات در این مورد موافق نیستم
اما با اینکه با تازه وارد ها زیاد برخود خوبی نمیشه موافقم ولی شما صبر پیشه کن و زیاد خودت رو دست بالا نگیر تا بتونی یه جایگاه خوب واسه خودت پیدا کنی
اندکی صبر سحر نزدیک است
موفق باشی

Shahin King
30-09-2007, 19:44
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز و گرامی hamid6885 دستت درد نکنه . ( جالب بود ) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشی

قربانت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahsoft
03-10-2007, 18:05
سلام

اموزش مفیدی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حمید جان ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamid6885
03-10-2007, 20:31
سلام

اموزش مفیدی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حمید جان ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قابلی نداشت. واقعا نظرات شما باعث دلگرمی منه

علیرضا
03-10-2007, 20:50
ممنون hamid6885 عزیز... خیلی ممنون
به درد من که خیلی می خوره...
من مبتدی هستم .. از فتوشاپ هم خیلی کم می دونم

CENASHA
14-10-2013, 11:46
من میخواستم انجامش بدم اما extract رو پیدا نکردم تو فیلترها میشه بگید چیکار کنم با پیام خصوصی لطفا ممنون