PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سرعت اينترنت ايرانسل افزايش مي يابد

hessam_sz
27-09-2007, 13:06
مدير روابط عمومي ايرانسل گفت:
به زودي سامانه ‪ Edge)‬نسل ‪ ۲/۷۵‬تلفن همراه) را بر سرويس ‪ GPRS)‬اينترنت) شبكه خود نصب مي‌كنيم.
وي افزود: اين سامانه امكان دسترسي همزمان نزديك به ‪ ۱۵‬ميليون نفر را به اينترنت فراهم مي‌كند.
مصلايي گفت: اين‌سيستم همچنين سرعت اينترنت را ازحدود ‪ ۴۸‬‬كيلو بيت در ثانيه كنوني
به نزديك100 كيلو بيت در ثانيه خواهد رساند

منبع خبر : سايت موبايلستان

darvish1900
27-09-2007, 13:17
خیلی خوب. اما حالا کو تا وصل بشه

MILIN3M
27-09-2007, 13:22
دیگه کم کم به پایان دوران حکومت اپراتور اول نزدیک میشویم

Mahiar0
27-09-2007, 13:35
يعني اندازه adsl 128است؟
يا منظورتون همان سرعت دانلود كه براي adsl 12است اين 100 است:18::18::18:

jooya
27-09-2007, 13:48
من که ایرانسل ندارم ولی دوستام میگفتم همین الانش سرعت دانلودش حدود 11 کیلو بایت هست .

حالا شما این رو تایید میکنی یا تکذیب ؟

یا برای شهرهای مختلف فرق داره ؟

BIKHIAL_ALL_75
27-09-2007, 14:04
مدير روابط عمومي ايرانسل گفت:
به زودي سامانه ‪ Edge)‬نسل ‪ ۲/۷۵‬تلفن همراه) را بر سرويس ‪ GPRS)‬اينترنت) شبكه خود نصب مي‌كنيم.
وي افزود: اين سامانه امكان دسترسي همزمان نزديك به ‪ ۱۵‬ميليون نفر را به اينترنت فراهم مي‌كند.
مصلايي گفت: اين‌سيستم همچنين سرعت اينترنت را ازحدود ‪ ۴۸‬‬كيلو بيت در ثانيه كنوني
به نزديك100 كيلو بيت در ثانيه خواهد رساند

منبع خبر : سايت موبايلستان

ولی فعلا تو این 2,3 روز سرعتش افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GnuHDL
27-09-2007, 14:23
ولی فعلا تو این 2,3 روز سرعتش افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

۱۱ کیلوبایت تقریبا دو برابر سرعت کنونیشه واسه همین ممکنه یکم بعید باشه.
۱۰۰ کیلوبیت هم ۱۰۰ کیلوبیت در ثاینه است همونطوری که ۱۲۸ کیلوبیت هم ۱۲۸ کیلوبیت در ثانیه هست.
ضمن اینکه به احتمال زیاد این سرعتها همگی مشترک هستن و مثلا اگه ترافیک شبکه واسه اینترنت بالا بره پائين میره یعنی اینجور تضمینی نیست که حتما ۱۰۰ بشه
بهرحال من با ایرانسل تجربه ای نداشتم ولی به احتمال زیاد همینجوره

M A T I N
27-09-2007, 14:23
شاید خبرش قدیمیه ... چون همین حالا هم سرعتش حدود100 کیلو بیت هست ( 10 کیلوبایت ..)

TheMohammad
27-09-2007, 16:38
شاید خبرش قدیمیه ... چون همین حالا هم سرعتش حدود100 کیلو بیت هست ( 10 کیلوبایت ..)
وهمچنین همین الان گوشی من داره Edge نشون میده

hessam_sz
27-09-2007, 17:26

نه خبر قديمي نيست.بالاي خونه خودمون آنتن ايرانسل نصب كردن.يه بار يكي از مهندس هاش اومده بود آنتن را تعمير كنه من ازش پرسيدم چرا سرعت اينترنت اينقدر پايينه بعد در يكي از همون دستگاه هايي كه شبيه يخچال ميمونه را باز كرد يه قسمتي بود كه خالي بود گفت تا چند وقت ديگه اينجا(يعني روي همه سايت ها) يه دستگاهي نصب ميكنيم كه سرعت اينترنت ميره بالا و كلي چيزاي ديگه كه من سر در نياوردم

e.khafan!
27-09-2007, 17:52
اقا ایرانسل از همون اول Edge داشت.
بعدشم بچه هایی که می گن سرعت ایرانسل 11 کیلوبایته بهشون بگم که 11 کیلوبایت کم نیست 11 کیلوبایت یعنی 121 کیلوبیت در ثانیه یعنی دانلودش اندازه ی adsl 128 . ولی اپلود خیلی سرعت کمی داره

SANR
27-09-2007, 18:12
من امتحان کردم سرعتش از دایال آپ هم پایین تره.

115 میزنه ولی بنظرم بیشتر از 28 دیگه کار می کنه.

jackhammer
27-09-2007, 20:56
من امتحان کردم سرعتش از دایال آپ هم پایین تره.

115 میزنه ولی بنظرم بیشتر از 28 دیگه کار می کنه.

115 سرعت کابل گوشیته.
سرعت GPRS ماکسیمم با GPRS کلاس 12 میشه 60 کیلوبیت در ثانیه.
الان در بهترین شرایط اینترنت ایرانسل سرعت بین 7 تا 9 کیلوبایت هست.

اقا ایرانسل از همون اول Edge داشت.
بعدشم بچه هایی که می گن سرعت ایرانسل 11 کیلوبایته بهشون بگم که 11 کیلوبایت کم نیست 11 کیلوبایت یعنی 121 کیلوبیت در ثانیه یعنی دانلودش اندازه ی adsl 128 . ولی اپلود خیلی سرعت کمی داره

این چه وضعه تبدیل کردنه؟
عزیز هر بایت 8 بیته.
سرعتشم 11 نیست.من شخصا ماکسیمم تا سرعت 7 گرفتم که میشه 56 کیلوبیت در ثانیه.
سرعت آپلود که کمه مربوط به ایرانسل نیست از GPRS هست.سرعت آپلود GPRS کمه.

نه خبر قديمي نيست.بالاي خونه خودمون آنتن ايرانسل نصب كردن.يه بار يكي از مهندس هاش اومده بود آنتن را تعمير كنه من ازش پرسيدم چرا سرعت اينترنت اينقدر پايينه بعد در يكي از همون دستگاه هايي كه شبيه يخچال ميمونه را باز كرد يه قسمتي بود كه خالي بود گفت تا چند وقت ديگه اينجا(يعني روي همه سايت ها) يه دستگاهي نصب ميكنيم كه سرعت اينترنت ميره بالا و كلي چيزاي ديگه كه من سر در نياوردم

جالبه!
میتونی یه زحمت بکشی دفعه دیگه که یکی اومد اطلاعات بیشتر ازش بگیری؟

و درمورد اون علامت EDGE که همتون داریدش.
فکر کنم قضیه اینه که از همون اول ایرانسل برای EDGE برنامه ریخته.
پس از همون اول پیش زمینه EDGE رو فراهم کرده و شما علامتشو میبینید.ولی الان داره از GPRS استفاده میکنه و شاید به خاطر همون پیش زمینه هاست که سرعتتون شاید بعضا از حدود GPRS بالاتر بره.
حالا ایرانسل سلاح اصلیشو میخواد در برابر همراه اول که میخواد GPRS بده رو کنه و تا آنتن هاش زیاد نشده EDGE رو کامل کنه.البته اگه منظورشون همون باشه.

M A T I N
27-09-2007, 21:43
سرعت کابل گوشیته.
الان در بهترین شرایط اینترنت ایرانسل سرعت بین 7 تا 9 کیلوبایت هست.فکر کنم باید کلاس EDGE رو نگاه کنیم نه GPRS چون عدد هاش با واقعیت جور در نمیاد ...
N70 کلاسش 10 هست و سرعت EDGE اش 236.8 kbps که Max ش میشه همون 29.6 کیلو بایت در ثانیه ....

سرعت GPRS برای من بین 9 تا 13 متغییره .... البته تا وقتی که مردم با این شدت ازش استفاده نمیکردن ...

....موفق باشید....

shamabady
27-09-2007, 22:09
مال منم edge نشون میده
سرعتش برای وب زیاد نیست ولی برای دانلود زیاده وقتی فایلی رو دانلود میکنم سرعتی که نشون میده بین 7 الی 11 کیلو بایت
برای تست سرعتش میتونید از سایتهای تست سرعت استفاده کنید یه سرچ تو گوگل بزنید
internet speed test
امروز پنجشنبه ست اینترنت مجانی شده سرعت افتضاح شده در حدی که الان به جای ایرانسل با دیال آپ کانکت شدم

arman4459
28-09-2007, 00:48
به نظر من که بدک نیست.فقط من یک مشکل دارم صفحات وب تو گوشی باز نمیشه و ارور میده ولی تو کام راحت

باز میشه.مثل الان که دارم این تاپیک مینویسم.

hessam_sz
28-09-2007, 11:39
115 سرعت کابل گوشیته.
الان در بهترین شرایط اینترنت ایرانسل سرعت بین 7 تا 9 کیلوبایت هست.

این چه وضعه تبدیل کردنه؟
عزیز هر بایت 8 بیته.
سرعتشم 11 نیست.من شخصا ماکسیمم تا سرعت 7 گرفتم که میشه 56 کیلوبیت در ثانیه.
سرعت آپلود که کمه مربوط به ایرانسل نیست از GPRS هست.سرعت آپلود GPRS کمه.

جالبه!
میتونی یه زحمت بکشی دفعه دیگه که یکی اومد اطلاعات بیشتر ازش بگیری؟

و درمورد اون علامت EDGE که همتون داریدش.
فکر کنم قضیه اینه که از همون اول ایرانسل برای EDGE برنامه ریخته.
پس از همون اول پیش زمینه EDGE رو فراهم کرده و شما علامتشو میبینید.ولی الان داره از GPRS استفاده میکنه و شاید به خاطر همون پیش زمینه هاست که سرعتتون شاید بعضا از حدود GPRS بالاتر بره.
حالا ایرانسل سلاح اصلیشو میخواد در برابر همراه اول که میخواد GPRS بده رو کنه و تا آنتن هاش زیاد نشده EDGE رو کامل کنه.البته اگه منظورشون همون باشه.

حتما دفعه بعد ميپرسم