ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ***** بر اساس تاريخ

romixery
27-09-2007, 09:36
سلام دوستان عزيزم
يه بانك اطلاعاتي از نوع اكسس دارم كه يه فيلد از نوع Date\Time داره
مي خوام جدول رو بر اساس تاريخ شمسي ***** كنم.
مشكلم اينه كه :
اولا: تاريخ ميلادي رو چجوري به تاريخ شمسي تبديل كنم. الگوريتمش چجوريه
دوم:در بانك اطلاعاتي از نوع اكسس فيلد از نوع Date\Time در كنار تاريخ زمان رو هم ميزنه كه من اونو نمي خوام. بايد چيكار كنم كه اينكار رو نكنه.
راستش خودم مي خوام فيلدي كه Date هستش رو از نوع String بسازم. ولي بعد مي بينم كه اگه بخوام اونو ***** كنم با مشكل بر مي خورم.
***** هم بر اساس يه رنج مي خوام باشه. مثلا كليه ركوردهايي رو بازيابي كنه كه در تاريخ 6/2/86 تا 5/7/86 باشن.
راهنماييم كنيد خيلي خيلي ممنون ميشم
موفق باشين
باي

F A R H A D
27-09-2007, 10:28
سلام
ج 1: نیازی نیست که با کد نویسی این کار رو انجام بدی، کامپوننت های زیادی معرفی شده، میتونی با جستجو پیدا کنی
ج 2: در قسمتی که فیلد رو تعریف می کنی، در پایین صفحه میتونی خصوصیات مختلفی رو تنظیم کنی که یکی از اونها format هست. به وسیله همین خصصیت میتونی تنظیم کنی که تاریخ با چه فرمتی ذخیره شه.
اتفاقا اگر تاریخ رو به صورت string تعریف کنی خیلی بهتره، چون ما از تاریخهای شمسی استفاده میکنیم و ممکنه برای جستجو به مشکل برخورد کنیم. پیشنهاد من اینه که تاریخ رو به صورت رشته و بدون علامتهای " - " و " / " و " . " و ... ذخیره کنی.(13860705) اینجوری برای جستجو در یه رنج مشخص هیچ مشکلی نداری.
البته مشکل این روش اینه که باید یک فیلد اضافه هم برای تاریخ تعریف کنی و تاریخ رو با فرمتی که قراره به نمایش در بیاد ذخیره کنی (1386/07/05).
موفق باشی

hamedvahedi
27-09-2007, 11:09
حتما نوع فيلدت رو String بذار.
چون نوع DateTime با مقادير شمسي جواب نمي ده. براي مبدل تاريخ به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید سر بزن

romixery
27-09-2007, 16:39
سلام
از راهنمايي هاي شما ها خيلي ممنونم.
فكر مي كنم راهنمايي فرهاد جان عالي بود.
راستي حامد جان به سايتت سر زدم. توي كدوم قسمتش تبديل تاريخ رو داره؟ من كه پيداش نكردم.
موفق باشين
باي