مشاهده نسخه کامل
: بلوتوث حرام اعلام شد!!!! ( در عربستان )
George Bush
26-09-2007, 18:39
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 مهر 1386 - شورای مفتیان عربستان سعودی با صدور حکمی، استفاده از تلفن همراه مجهز به فنآوری بلوتوث را در این کشور حرام اعلام کرد.
شورای مفتیان عربستان با صدور این فتوا اعلام کرد: تحریم استفاده از گوشیهای بلوتوثدار به این خاطر است که فنآوری بلوتوث تلفن همراه در صورت فعالبودن، قابل جستجو توسط گوشیهای دیگر خواهد بود و صاحبان گوشیهای مجهز به بلوتوث قادر خواهند بود، فایلهای تصویری اعم از عکس و یا فیلم و نیز فایلهای صوتی گوشیهای اطراف را به آسانی دریافت کنند.
شورای مفتیان عربستان ضمن تحریم استفاده از تلفن همراه مجهز به بلوتوث تصریح کرد: استفاده از این فنآوری جدید با تعالیم اخلاقی و آموزههای دین مبین اسلام همخوانی ندارد و شرع اسلام چنین مسائلی را جایز نمیشمارد.
Tornado2800
27-09-2007, 11:20
هر کسی از خواب پا میشه میگه فلان چیز حرامه
یه روزی می رسه که میگند Sms
Mms هم حرامه !
*PiNk PaNTHeR*
27-09-2007, 13:48
باز حداقل آدم به سیاستمدارهای ایران گکه سر تهاجم فرهنگی( که تا حدودی درسته) گیر میدن اینها کلا گیج بودن و هستند و اگه یک تفنگ گیر من بیفته نخواهند بود:27:
capitan black
27-09-2007, 23:48
خبر به اين مزخرفي نشنيده بودم تا حالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر به اين مزخرفي نشنيده بودم تا حالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Freddie Mercury
29-09-2007, 23:17
ناراحت نباشید چشم اینام به اوناس.:42: حالا منتظر بدتر از ایناش هم باشین.:13:
My History
01-10-2007, 10:42
آقا این عربستان از خواب پا میشه یهوو یه چیزی تصویب میکنه!
از چندتا چنتا زن گرفته تااااااااااااااا.....
Lord_theOne
02-10-2007, 17:15
اصلا از قديم مي گن بزار نگم خوب نيست
اين عربها حاظر نمي شوند زنهاشونو ببرند بيرون مثلا به طلا فروش مي كن بيا خونه
يا زنهاشون فقط چشمهاشون پيدا هست
همین مونده بود که این ***** ** فتوا بدن
اگه به گوش اینا برسه جو میگیرشون بدترش را سر ملت پیاده می کنند
به هر حال این یارو که فتوا داده یا مغز خر خورده بوده یا این که....
irancity
05-10-2007, 06:01
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4 مهر 1386 - شورای مفتیان عربستان سعودی با صدور حکمی، استفاده از تلفن همراه مجهز به فنآوری بلوتوث را در این کشور حرام اعلام کرد.
شورای مفتیان عربستان با صدور این فتوا اعلام کرد: تحریم استفاده از گوشیهای بلوتوثدار به این خاطر است که فنآوری بلوتوث تلفن همراه در صورت فعالبودن، قابل جستجو توسط گوشیهای دیگر خواهد بود و صاحبان گوشیهای مجهز به بلوتوث قادر خواهند بود، فایلهای تصویری اعم از عکس و یا فیلم و نیز فایلهای صوتی گوشیهای اطراف را به آسانی دریافت کنند.
شورای مفتیان عربستان ضمن تحریم استفاده از تلفن همراه مجهز به بلوتوث تصریح کرد: استفاده از این فنآوری جدید با تعالیم اخلاقی و آموزههای دین مبین اسلام همخوانی ندارد و شرع اسلام چنین مسائلی را جایز نمیشمارد.
با سلام
این خبر رو دیدم تعجب کردم رفتم سایت منبع متاسفانه این سایت هیچ منبعی ذکر نکردن و از خودشون این حرف رو در آوردن .چندی قبل تر گفته بودن که علمای سعودی گفتن بستنی حرامه ولی بعد معلوم شد که دروغ بوده.یه چند ماه پیش بازتاب گفته بود شیخ بن باز یکی از مفتیان سعودی بر این عقیده است که زمین گرد نیست و مسطحه در حالی که شیخ بن باز چند سال پیش وفات کردند و خیلی قبل تر یعنی چندین سال پیش این عقیده رو داشته چون نا بینا بوده ولی بعدا از حرفش برگشت.
متاسفانه خبرگزاری ها به دلیل فتوای چند مدت پیش علمای سعودی خبرهای دروغ و بدون مدرک از علمای سعودی منتشر می کنند که ما هم بدون تحقیق قبول می کنیم.
یا حق
پرسپوليس
10-10-2007, 15:11
من يه دو هفته اي بين اين آدما بودن
معلومه كه همه ديوونه تشريف دارن
من خواستم عطر آراميس بخرم مغازه دار عرب گفت اين عطر اسرائيلي هستش حرامه
داشتم از خنده قش مي كردم
به هر حال این یارو که فتوا داده یا مغز خر خورده بوده یا این که....
یا این که خر مغزشو خورده:27:
capitan black
14-10-2007, 10:20
من يه دو هفته اي بين اين آدما بودن
معلومه كه همه ديوونه تشريف دارن
من خواستم عطر آراميس بخرم مغازه دار عرب گفت اين عطر اسرائيلي هستش حرامه
داشتم از خنده قش مي كردم
بابا اينا ديگه خيلي شوتن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید تو ایران هم حرام بشه یکی بگه با بلوتوث چه کار به جز عکس فیلم ناجور انجام میدیم
باید فرهنگش بیاد که ...
mohamad2998
15-10-2007, 02:17
امضا رو بخون همه چي حله:
پیغمبر صلی وعلیه واله وسلم هم نتونستند عربها درست کنن میبینین که حتی امریکا هم به اونا کار نداره چون اسلامشون اسلام دوره جاهلیته اگه کسی بخواد مسلمان بشه اگه اسلام اونا رو ببینه از مسلمان شدن پشیمان میشه وامریکا هم همینو میخواد برای همین اینهمه اونجا حقوق بشر اجرانمیشه اونها هم کاری ندارن
البته من قبول دارم از موبایل استفاده ناجور هم میکنن ولی باید فرهنگ سازی بشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.