ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست ایده برای اسکریپت نویسی جهت چک کردن اصلی بودن سی دی

ژولی لسکو
26-09-2007, 17:16
درخواست ایده برای اسکریپت نویسی جهت چک کردن اصلی بودن سی دی
منتظر ایده های خوب شما دوستان هستم

amir_mokhche
29-09-2007, 12:24
اینو یه امتحان بکن
wmi

SadeghPM
30-09-2007, 10:24
اینو یه امتحان بکن
wmi

از توضیح کاملتون در این مورد ممنونیم....:31:

peyman khatar
30-09-2007, 20:31
سلام
شما مي خوايد در چه نرم افزاري اين كار بكنيد ... شايد كمكتون كردم ...
باي

persiankitty
30-09-2007, 21:08
من كه اصلا از اين سوال و جواب تعجب نكردم. سوالش نامفهوم بود برام اما جوابش رو فهميدم :)

SadeghPM
01-10-2007, 14:54
من كه اصلا از اين سوال و جواب تعجب نكردم. سوالش نامفهوم بود برام اما جوابش رو فهميدم :)

از شما هم تشکر می کنم:46:

ژولی لسکو
02-10-2007, 18:50
سلام
شما مي خوايد در چه نرم افزاري اين كار بكنيد ... شايد كمكتون كردم ...
باي

سلام
در برنامه مولتی مدیا بیلدر میخام درست کنم
کمک کنی ها

ژولی لسکو
02-10-2007, 18:53

سلام
لطفا کمک کن شما که بلدی

persiankitty
02-10-2007, 21:32
ژولي جان من هنوز سوالش رو نفهميدم.

ژولی لسکو
02-10-2007, 22:05
میخام ببینم که سی دی اصلی رو از ایمیج یا سی دی کپی چطور میشه تشخیص داد
تا بوسیله اسکریپت نویسی در مالتی مدیا بیلدر و برنامه های مشابه بشه از این تئوری استفاده کرد
من یه نمونه میذارم که تفاوت روی سی دی بودن یا روی هارد بودن رو میگه
فقط فردا میذارم
الان هندل اینترنت من بدلیل ترافیک بدلیل گناه نمیزنه!

hakhamanesh
02-10-2007, 23:12
تا بوسیله اسکریپت نویسی در مالتی مدیا بیلدر و برنامه های مشابه بشه از این تئوری استفاده کرد
فقط فردا میذارم
با مالتي مديا بيلدر كه نميشه از اين كارا كرد اسمش روشه مالتي مديا بيلدر يعني برنامه اي براي ساخت مالتي مديا نه ساخت قفل

persiankitty
03-10-2007, 01:43
فقط فردا میذارم

هر چيزي رو براي يك كاري ساخته اند. مالتي مديا بيلدر نميتونه اين كار رو انجام بده ، اما ميتوني براش با وي سي پلاگين بنويسي و هر كاري كه دلت خواست انجام بدي. براي كاري كه مي خواي بكني چند تا راه وجود داره :
1- تشخيص از روي سرعت خواندن درايو
2- تشخيص از طريق API استفاده شده در برنامه هاي شبيه سازي
3- عدم تشخيص و بلاك كردن درايوهاي مجازي
4- تشخيص با استفاده از توابع wmi - كه البته من اين رو تست نكردم .

يك صحبت هايي قبلا توي انجمن شده بود. احتمالا يكي به زودي لينك مستقيمش رو اگر پيداش نكردي ميگذاره كه ببيني. اما يك چيزي بگم .. اين ها از تئوري تا پياده سازي خيلي دردسر دارند ، بايد به مرور زمان دردسرهاشون رو كشف كني و حل كني.

SILWESTER
03-10-2007, 03:06
هر چيزي رو براي يك كاري ساخته اند. مالتي مديا بيلدر نميتونه اين كار رو انجام بده ، اما ميتوني براش با وي سي پلاگين بنويسي و هر كاري كه دلت خواست انجام بدي. براي كاري كه مي خواي بكني چند تا راه وجود داره :
1- تشخيص از روي سرعت خواندن درايو
2- تشخيص از طريق API استفاده شده در برنامه هاي شبيه سازي
3- عدم تشخيص و بلاك كردن درايوهاي مجازي
4- تشخيص با استفاده از توابع wmi - كه البته من اين رو تست نكردم .

يك صحبت هايي قبلا توي انجمن شده بود. احتمالا يكي به زودي لينك مستقيمش رو اگر پيداش نكردي ميگذاره كه ببيني. اما يك چيزي بگم .. اين ها از تئوري تا پياده سازي خيلي دردسر دارند ، بايد به مرور زمان دردسرهاشون رو كشف كني و حل كني.
پرشين جان مع سلامه!
من فكر كنم منظور ايشون تشخيص درايو مجازي نيست. گفته درايو يا كپي بودن سي دي
قربان مستفيض بفرماييد كه منم علاقه مندم به اين موضوع. البته نمي خوام بگي با چه سلاحي بگو چي رو هدف بگيريم:31:

peyman khatar
03-10-2007, 11:39
سلام
دوست عزيز
-------------------
اين كار با خود مالتي مديا بيلدر فايده نداره ....
چون مثلاً با اسكريپت هاي مالتي مديا بيلدر فقط ميشه چك كرد كه فايل ي در يك مكان وجود داره يا نه كه اگه وجود داشت اين كار رو بكن و اگر نه اون كار بكن ...
يا بقول شما ميشه مكانخودش رو تشخيص بذد كه روي سي دي است يا هارد ... همين ...
*** مگر اينكه يه پلاگين براش پيدا كني كه اين كار رو انجام بده ...

ژولی لسکو
03-10-2007, 18:53
سلام
اينم نمونه كار كه گفته بودم
تفاوت اجرا از هارد و سي دي رو نشون ميده
چهار قسمت رو دانلود كنيد كه حجم همش روي هم ميشه 1.16mb
مجبور شدم براي آپلود با سرعتي كه دارم اينجور بذارم
وينرار يه فايلش ميكنه
شما در دو حالت تست بزنيد
در درايو مجازي و سي دي واقعي= اجرا ميشه
محتويات ايميج رو بريزيد روي هاردديسك و اجراش كنيد= خودتون ميبينيد اجرا نميشه!

فقط بگم اين آزمايشي هست و ممكنه باگ بده
پس باگها رو بهم بگيد
اجراش محدوده ها پس مرتب ران نکنید
روي xp جواب داد vista رو امتحان نكردم اگه جواب داد بهم بگيد
قسمت اول=[***]

hakhamanesh
03-10-2007, 19:28
بحث تشخيص مكان كه داره از رو هارد اجرا ميشه يا سي دي با اينكه شما بياي چك كني كه سي دي اورجينال هست يا خير زمين تا آسمون فرق ميكنه .با مالتي مديا بيلدر وقت خودتو بيخود سر اين جور كارا هدر نده چون به هيچ نتيجه اي نميرسي.

ژولی لسکو
03-10-2007, 19:52
هخامنش عزیز اگه بگی خیلی خیلی سخته قبول دارم ولی اینکه نمیشه رو فعلا نمیتونم قبول کنم تا مجاب بشم
هرچند من اصراری هم ندارم ولی ردش هم نمیکنم
در هر صورت همینقدر هم که از روی هارد اجرا نمیشه برای من خوبه
نگفتی درست کار داد
ایده داشتی بهم بگو
ممنون

SadeghPM
06-10-2007, 13:24
این روش (2- تشخيص از طريق API استفاده شده در برنامه هاي شبيه سازي) خیلی روش جالبیه
روی یه سی دی بود که هر کاری کردم نتونستم کپی 1:1 بگیرم.
یعنی به راحتی کپی می گرفتم ولی AutoRun کپی بودن سی دی رو تشخیص می داد.
.
.
فکر می کنم اگه رو این موضوع بیشتر توضیح داده بشه خیلی بهتره...

ژولی لسکو
06-10-2007, 16:53
این روش (2- تشخيص از طريق API استفاده شده در برنامه هاي شبيه سازي) خیلی روش جالبیه
روی یه سی دی بود که هر کاری کردم نتونستم کپی 1:1 بگیرم.
یعنی به راحتی کپی می گرفتم ولی AutoRun کپی بودن سی دی رو تشخیص می داد.
.
.
فکر می کنم اگه رو این موضوع بیشتر توضیح داده بشه خیلی بهتره...

+++++
راستش این بحث طرفداری نداره و کسی وقت روش نمیذاره
من از همه کسانیکه در این تاپیک پست دادن ممنونم
از مدیریت خاهش میکنم برای خلوت شدن انجمن این تاپیک را به تراش بفرستت
ممنون
قربون همه عزیزان ژولی

SILWESTER
07-10-2007, 01:38
+++++
من از همه کسانیکه در این تاپیک پست دادن ممنونم
از مدیریت خاهش میکنم برای خلوت شدن انجمن این تاپیک را به تراش بفرستت
ممنون
قربون همه عزیزان ژولی
بنده خدا! انقدر تاپيك كيلويي هست كه منتظرن برن تو تراش مال شما كه باز خوبه! حالا منظورم اينه كه بيا برو ته صف!!:46:

persiankitty
07-10-2007, 07:25
اتفاقا اين بحث طرفدار داره ، اما انتخاب عنوانش اشكال داره ، پست اولش نامفهومه ... با ابزار بي ربط (مالتي مديا بيلدر ) قراره كه انجام بشه ، اين اشكالات باعث شده كه زياد داغ نشه.

SadeghPM
07-10-2007, 16:01
+++++
[

راستش همین جوره.:41:
من فکر می کنم سختی تایپ کردن:46: باعث شده کسی رو این چیز ها وقت نذاره یا این اطلاعات محرمانه اس و نباید در اختیار عموم قرار بگیره.:46:

hakhamanesh
07-10-2007, 16:18
همون طور كه پرشين هم گفت اتفاقا اين بحث جز داغ ترين و پرترفدارترين بحثهاست.ولي شما براي انجام هر كاري به ابزار مناسبي نياز داريد مثلا وقتي ميخواهيد يه ساختمان بسازيد بايد لودر داشته باشيد كاميون داشته باشيد افغاني داشته باشيد گچ و سيمان و ماسه و ... داشته باشيد. اين كه تنها براي چگونگي ساخت ساختمان ايده داشته باشيد كفايت نميكنه.شما نميتونيد يه بيل بگيريد دستتون و تنها با اين وسيله شروع به ساخت ساختمان كنيد.
براي نوشتن قفل شما نياز به دانش كافي در يك زبان برنامه نويسي مثل C++ داريد و دانش كافي در خصوص ساختار سي دي ها.

SadeghPM
07-10-2007, 16:43
حالا هر کس ایدشو داره بگه شاید یه نفر پیدا بشه و بخواد اونو عملی کنه.
این دلیل نمیشه که چون کسی معلوماتش کافی نیست دیگه شماها چیزی نگین.

persiankitty
07-10-2007, 16:56
ايده اينه ... زمان قفل چك كردن جلوي دسترسي به FileSystem رو ببنديد. برنامه هاي شبيه ساز به خودي خود مي ميرند.
ايده اينه ... جلوي كار كردن ديمون + الكل + گيم جاكال با درايور پاييني يعني SPTD.SYS رو بگيريد.
ايده اينه ... از API خود Daemon.DLL براي حذف درايوهاي مجازي استفاده كنيد.
ايده اينه ... قفلي بسازيد كه اين برنامه ها نتونند شبيه سازي كنند.
ايده اينه ... سرعت خوندن از درايو هارد رو با سرعت خوندن از درايو سي دي مقايسه كنيد

ايده اينه ... ايده اي 25 هزار تومن ميگيرم اضافه ميكنم...

اين هم يك مورد از پياده سازي براي Virtual CD كه قفلش هم اينجوريه كه لعنت خدا بر كسي كه از اين سورس استفاده بكنه و به من نگه توي چي استفاده كرده كه در اون صورت چند تا سيبيل آتشي هم از من طلب كار ميشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

افغاني داشته باشيد ...

دستت درد نكنه ، حالا ما افغاني شديم ؟ دي :)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hakhamanesh
07-10-2007, 19:46
حالا هر کس ایدشو داره بگه شاید یه نفر پیدا بشه و بخواد اونو عملی کنه.
این دلیل نمیشه که چون کسی معلوماتش کافی نیست دیگه شماها چیزی نگین.
من منظورم روي ابزار مورد استفاده بود نه معلومات افراد ايشون ميخواد براي قفلشون از مالتي مديا بيلدر استفاده كنه من هم گفتم براي هر كاري بايد از ابزار درستش استفاده كرد مثلا برنامه نويسي C++
حالا پرشين ايده رو داد بريد ببينم ميتونيد با مالتي مديا بيلدر اين كارها رو انجام بديد مسلما نه.
من ميخوام اگر ايشون قصد داره زحمت بكشه وقت بزاره و كاري رو انجام بده از راه صحيحش وارد بشه.

دستت درد نكنه ، حالا ما افغاني شديم ؟ دي
شما كه معماري افغاني اون كامپيوترته كه صبح تا شب و شب تا صبح داري ازش كار ميكشي:19:

SILWESTER
08-10-2007, 00:07
پرشين جان اين ايده هاي شما تماما براي شبه ساز ها و درايو مجازي است. تو ايران كسي دنبال اين نيست كه بياد يه برنامه مثل دمون براي شبه سازي درست كنه دست آخر هم درست كار نكنه. تازه كي ميفهمه چه چيزايي رو قفل پياده سازي شده كه حالا بياد شبه سازيش كنه!!!!
شما ايده هايي براي جلوگيري از كپي 1 به 1 در حالات تراك هاي استاندارد بيان كنيد
25000 تومن هم نداريم. اينجا اكثرا مستضعفن!!!!
عيد فطر نزديكه 25 تومنو بزار پاي عيدي بچه ها! ولي خداييش اگه عيدي هم دادي به قول خودت دندان گير باشه!!!

SadeghPM
08-10-2007, 13:00
پس معلوم شد که چیزهایی در چنته دارید ولی رو نمی کنید.....

SILWESTER
08-10-2007, 23:29
پس معلوم شد که چیزهایی در چنته دارید ولی رو نمی کنید.....
من به دوستاني كه دنبال قفل و اين مسائل هستند توصيه ميكنم دو دستي پرشين كيتي رو بچسبن!!!

lvl@ster
09-10-2007, 06:34
من تا حالا قفلي نديدم كه پروتكشنش از نوع اورجينال ديسك باشه و كپيش تو درايو مجازي كار نكنــــــــــــــــــــــ ــــه

شما كه اين كد Anti Emulator را نوشتي . دستت درد نكنه . ولي اين به تنهايي كافي نيست. موقع قفل گزاري يا نوشتن قفل خيلي ضد و نقيض پيش مياد .

من يه قفلي ساختم كه هيچ يك از نرم افزار ها قابل كپي مستقيم به هارد نيست. و پروتكشنم از نوع ارجينال ديسك هست. تو درايو مجازي هم كار نميكنه . از همه مهمتر فايل اصلي اصلا قابل ديباگ نيست.

يعني درصد كركش خيلي خيلي خيلي پايين هست

هركس براي تست ميخواد آدرس بده تو پيغام خصوصي تا يه نمونه واسش بفرستم. هزينه پست با شماست

hakhamanesh
09-10-2007, 06:52
من به دوستاني كه دنبال قفل و اين مسائل هستند توصيه ميكنم دو دستي پرشين كيتي رو بچسبن!!!
آره 2 دستي بچسبينش اونم جواب همه سوالاتونو ميده:31:
فقط براي هر سوال 25000 تومن ميگيره

SadeghPM
09-10-2007, 14:21
آره 2 دستي بچسبينش اونم جواب همه سوالاتونو ميده:31:
فقط براي هر سوال 25000 تومن ميگيره

البته یه دستتون هم باید به جیبتون باشه:46:

persiankitty
09-10-2007, 16:38
ميگم كه ... عنوانش بي ربطه ، ابزارش نامناسب ... مايه تيله هم توش نيست. :)
پس ما پول اين بنزينايي رو كه ميخريم از كجا بايد در بياريم ؟ دي :)

SILWESTER
09-10-2007, 23:13
من تا حالا قفلي نديدم كه پروتكشنش از نوع اورجينال ديسك باشه و كپيش تو درايو مجازي كار نكنــــــــــــــــــــــ ــــه

شما كه اين كد Anti Emulator را نوشتي . دستت درد نكنه . ولي اين به تنهايي كافي نيست. موقع قفل گزاري يا نوشتن قفل خيلي ضد و نقيض پيش مياد .

من يه قفلي ساختم كه هيچ يك از نرم افزار ها قابل كپي مستقيم به هارد نيست. و پروتكشنم از نوع ارجينال ديسك هست. تو درايو مجازي هم كار نميكنه . از همه مهمتر فايل اصلي اصلا قابل ديباگ نيست.

يعني درصد كركش خيلي خيلي خيلي پايين هست

هركس براي تست ميخواد آدرس بده تو پيغام خصوصي تا يه نمونه واسش بفرستم. هزينه پست با شماست
سلام !
شما ميگين خيلي خيلي خيلي پايين هست ولي من ميگم خيلي پايين هست! پس اگر مطمئن هستيد كه خيلي خيلي خيلي پايين هست رليزه عمومي كنيد!!!

hakhamanesh
10-10-2007, 10:41
فقط جهت اطلاع اينكه چنين قفلهايي وجود داره كه البته به دليل اينكه اگر بخوام اسم ببرم مصداق تبليغات هست از نام بردن اونها خودداري ميكنم.

mohsen_2006
11-10-2007, 21:33
قفل خوبی بود امیدوارم موفق باشی ژولی لسکو عزیز
اگر امکان دارد در مورد ساختش یه توضیحاتی بدی