ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Theme متحرک برای گوشی‌های OS9.1

rahnemoun
26-09-2007, 12:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(Anim Manager)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

(Nokia Theme)

Theme متحرک برای گوشی‌های سری OS9.1
برای استفاده از Themeهای متحرک٬ ابتدا باید برنامه Anim Manager رو روی گوشیتون نصب کنید. بعد از نصب برنامه می‌تونید Theme‌های متحرک رو نصب و استفاده کنید.
فایل اول همونجور که جلوش نوشتم٬ برنامه Anim manager هست و فایل دوم یک Theme متحرک خیلی قشنگ. چون حجم این فایل‌ها خیلی زیاده (هر کدوم بیش از ۱.۵ مگابایت) نتونستم همه رو یکجا براتون بذارم٬ ولی سعی می‌کنم به مرور Themeهای متحرک دیگه‌ای رو هم برتون بذارم. کلی از این Themeها با موضوعات مختلف دارم...
این Themeها الان روی N73 خودم نصبه و داره کار می‌کنه بنابراین هیچ مشکلی نداره!

رامین :11:

am_merman01
28-09-2007, 02:50
سارنت عزیز من چند وقتی بود اینجا نمیومدم و برای موبایل فقط به سایت شما سر میزدم ولی حالا خوشحالم که شمارو اینجا هم میبینم
به هر حال دستت درد نکنه کارت خیلی درسته

hpsystem1
30-09-2007, 17:39
لینکها خرابه عزیز دانلود نمیشه

rahnemoun
30-09-2007, 23:13
لينك ها اشكالي نداره عزيز من! همين الان امتحان كردم و شروع به دانلود كرد... يكبار ديگه امتحان كن اگه باز هم مشكلي داشتي بگو تا جاي ديگه اي برات بذارم.

رامين

hpsystem1
03-11-2007, 23:26
لينك دوم دانلود نمیشه اگه ممکنه جایه دیگه آپلود کن

milad5113
06-11-2007, 17:27
برای N95 هم بزار لطفا.... این تمت به N95 میخوره؟ برنامش چی؟

MREKHOZAMEN
06-11-2007, 19:13
بله همون برنامه بالا را نصب کن بعد تم را کار حله

rainysky50
12-11-2007, 18:52
ooooo!!!کسی اینجا نیست؟؟؟؟؟؟یه دونه از این تمهای متحرک جدید نمیزارید اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟

mohammadflash2006
12-11-2007, 20:35
يعني حالت جاوا پيدا مي كنه؟

Saeid_EMT
13-12-2007, 22:09
[quote=rahnemoun;1633275]

(Anim Manager)

(Nokia Theme)

برای استفاده از Themeهای متحرک٬ ابتدا باید برنامه Anim Manager رو روی گوشیتون نصب کنید. بعد از نصب برنامه می‌تونید Theme‌های متحرک رو نصب و استفاده کنید.
فایل اول همونجور که جلوش نوشتم٬ برنامه Anim manager هست و فایل دوم یک Theme متحرک خیلی قشنگ. چون حجم این فایل‌ها خیلی زیاده (هر کدوم بیش از ۱.۵ مگابایت) نتونستم همه رو یکجا براتون بذارم٬ ولی سعی می‌کنم به مرور Themeهای متحرک دیگه‌ای رو هم برتون بذارم. کلی از این Themeها با موضوعات مختلف دارم...

سلام دوست من دست گلت درد نکنه بسیار عالی بود ممونم ازلطفت:
اما من چندین بار سرچ کردم واز همه سایتهایی که به فکرم میزسید استفاده کردم اما هیچ تم متحرکی غیر از این تم شما نیافتم !
آیا شما تم متحرک دیگه ای هم برای N73 دارید یا نه؟
لطف میکنی اگه برامون بذاری و یا با آدرس سایتی ما رو راهنمایی کنی !
باز هم ممنونتم !

Saeid_EMT
13-12-2007, 22:13
سلام دوست من دست گلت درد نکنه بسیار عالی بود ممونم ازلطفت:
اما من چندین بار سرچ کردم واز همه سایتهایی که به فکرم میزسید استفاده کردم اما هیچ تم متحرکی غیر از این تم شما نیافتم !
باز هم ممنونتم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Saeid_EMT
13-12-2007, 22:19

(Anim Manager)

(Nokia Theme)

رامین :11:سلام دوست من دست گلت درد نکنه بسیار عالی بود ممونم ازلطفت:
باز هم ممنونتم !:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سلام دوست من دست گلت درد نکنه بسیار عالی بود ممونم ازلطفت:
باز هم ممنونتم !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]