ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطعه ی اضافی

somayeh_63
26-09-2007, 10:48
اول از همه سلام
بعد اینکه این مادربرد من یه قطعه ی اضافی داشت انگار :31:
دو سه هفته ی پیش یه Dvd خریدم، آوردم نصبش کردم
بعد کیس رو که اومدم بذارم سر جاش یه چیزی مثه یه لپه افتاد رو زمین
اگر اشتباه نکنم باید خازن باشه
اما سر در نیاوردم مال کدوم قسمتشه
حال نداشتم همون طوری گذاشتم موند و گفتم حالا بعدا صداش در میاد دیگه :5:
بعد دو یا سه هفته ی که گذشته و اصلا هم صداش در نیومده
ولی خب یه ریزه ترسناکه

من چکار باید بکنم الان؟ :11:

soheilsos
26-09-2007, 10:57
صبر کن تا صداش در بیاد احیانا سیمی چیزی بهش وصل نبود پایه هاش چه شکلی هستن چه رنگیه

somayeh_63
26-09-2007, 11:16
اگه زد و کامپیوترمو ترکوند چی؟
راستش یادم نیست، جناب اقای برادر گمش کرده
ولی رنگش نارنجی تند بود
پایه هاشم کوتاه بودن

amin123
26-09-2007, 12:24
به نظر من ببرش پیش یه تعمیرکار مادربورد و این را بهش بگو.اگر هم حال این کار را نداشتی وقتی به قول خودت یه چیزیش شد و یا سوخت بفرستش گارانتی :) البته اگه شانست بگه قبل از یک سال اتفاق بیفته...........

musa
26-09-2007, 13:06
شبيه اين قطعه كه تو عكس بهش اشاره كردم نيست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر مادربردت گيگابايت باشه همين قطعه هست ,در ضمن اين رو به عنوان گارانتي قبول نميكنن و بايد هزينش رو براي تعمير بپردازيد چون مشكل فيزيكي هست ولي هزينه زيادي نداره و جزئي هست .

موفق باشيد

somayeh_63
30-09-2007, 14:38
پیداش کردم
اینم عکسشه
البته هنوزم نه دودی از کیسم بلند شده، نه فنرهاش پریده، سالمه سالمه

somayeh_63
30-09-2007, 14:40
شبيه اين قطعه كه تو عكس بهش اشاره كردم نيست ؟

اگر مادربردت گيگابايت باشه همين قطعه هست ,در ضمن اين رو به عنوان گارانتي قبول نميكنن و بايد هزينش رو براي تعمير بپردازيد چون مشكل فيزيكي هست ولي هزينه زيادي نداره و جزئي هست .

موفق باشيد

نه دوست عزیز این نیست
عکسشو براتون گذاشتم:11:

Lord_theOne
01-10-2007, 13:37
مي توني باهاش خورشت درست كني
شوخي كردم
دراينجا مشكلت را بگو تا رسيدگي شود
تعميرات سخت افزار (آموزش) - دعوت به همكاري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

somayeh_63
01-10-2007, 15:40
ممنون لرد عزیز
اونجاهم پرسیدم

soheilsos
02-10-2007, 15:19
این اسمش خازن عدسی یه کار خیلی مهمی هم انجام نمیده فکر هم نمی کنم در سالا شرکتی از اون تو مادربرد استفاده کرده باشه ممکنه از چیز دیگه ای باشه رو خود برد رو نگاه کن ببین جای شکستگی یا چیزی شبیه اون میبینی دقت کن در کدوم قسمت واقع شده

somayeh_63
03-10-2007, 22:15
دیدی من گفتم شبیه لپه و عدسه ، خب یه چی میدونستم میگفتم این اقای مدیر میگه برو باهاش خورشت درست کن :D
پس کار مهمی نمیکنه، میگم آخه این چند وقته سیستم نترکیده، نگو کاره ای نیست
بعدشم که راستش برد رو نگاه کردم، چیز زیادی ندیدم، از بس که شلوغ پلوغه
ولی از اون موقع تا حالا تنها قطعه ای که ایراد پیدا کرده مودم بود
که اینم باعث شد ای دی اس ال دار بشم(الهی هرچی خازن عدسیه کنده بشه)
که البه مودم رو هر چی دقت کردم جای شکستگی ندیدم روش
و ایراد مودم این بود که بعد یه نیم ساعت یا مثلا یه ساعت که کانکت میشدم خودبخود دیسی میشد و بعد ارور no dial tone میداد
حالا این خازن میتونه از مودم باشه؟

j.j
16-10-2007, 18:49
دیدی من گفتم شبیه لپه و عدسه ، خب یه چی میدونستم میگفتم این اقای مدیر میگه برو باهاش خورشت درست کن :D
پس کار مهمی نمیکنه، میگم آخه این چند وقته سیستم نترکیده، نگو کاره ای نیست
بعدشم که راستش برد رو نگاه کردم، چیز زیادی ندیدم، از بس که شلوغ پلوغه
ولی از اون موقع تا حالا تنها قطعه ای که ایراد پیدا کرده مودم بود
که اینم باعث شد ای دی اس ال دار بشم(الهی هرچی خازن عدسیه کنده بشه)
که البه مودم رو هر چی دقت کردم جای شکستگی ندیدم روش
و ایراد مودم این بود که بعد یه نیم ساعت یا مثلا یه ساعت که کانکت میشدم خودبخود دیسی میشد و بعد ارور no dial tone میداد
حالا این خازن میتونه از مودم باشه؟
اي ذي اس ال مباركه:11:
ما كه 24 ساعته اكانت داريم قطع ميشيم شما از مودم چه توقعي داريد با اين خطوط تلفني در ايران :31:

j.j
16-10-2007, 19:30
پیداش کردم
اینم عکسشه
البته هنوزم نه دودی از کیسم بلند شده، نه فنرهاش پریده، سالمه سالمه

البته اين قطعه مربوط به مودم شماست

PCI dialup modem. TVR 07271

j.j
16-10-2007, 19:34
جاش هم اينجاست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

j.j
16-10-2007, 19:44
اينم متن در مورد اين قطعات از ويكي پديا
وریستورها که به عنوان مقاومت‌های وابسته به ولتاژ (Voltage Dependent Resistors) از آنها یاد می‌شود، قطعات الکتریکی هستند که وظیفه اصلی‌شان حفاظت از مدارهای الکترونیکی و سیستم‌های قدرت توسط جذب انرژی اضافی و تنظیم مقادیر ناخواسته ولتاژهای زودگذر (ناپایدار) است.

ولتاژهای سریع و گذرا در نیروگاهها و پست‌های قدرت و یا مدارهای الکترونیکی می‌تواند ناشی از رعد و برق یا کلیدزنی قطع و وصل خواسته یا ناخواسته و یا در مدارهای الکترونیکی حساس می‌تواند ناشی از تخلیه الکتریسیته ساکن جمع شده در بدن انسان باشد که وریستورها بدون خراب شدن می‌توانند به طور مکرر عمل تنظیم و محدود کردن این گونه ولتاژهای ناپایدار و زودگذر را انجام دهند.

قدیمی‌ترین این وسایل، یکسوکننده‌های سلنیومی می‌باشند که به طور وسیع در سیستم‌های قدیمی تلفن و دیگر دستگاهها برای جلوگیری از ولتاژهای غیرعادی و ناپایدار به کار می‌رفته‌اند. با پیشرفت دانش فنی، این گونه وسایل با سیستم‌های تک بلور سیلیسیم و از طریق دیودهای زنری برای کاربردهای ولتاژ پایین و انواع چند بلوره کاربید سیلیسیم و اکسید روی برای کاربردهای ولتاژ بالا، جایگزین شدند.

تحقیقات برای ساخت وریستورهای اکسید روی برای اولین بار در سال ۱۹۶۵ در شرکت ماتسوشیتای ژاپن توسط گروه تحقیقاتی M.Matsaka آغاز شد که در نهایت منجر به کشف و ساخت وریستورهای پایه اکسید روی در سال ۱۹۶۸ گردید. به علت مقاومت غیرخطی بالای این وریستورها پژوهش در مورد افزایش کارایی و حل مشکلات این قطعات گسترده‌تر نیز شده و در طی سال‌های ۱۹۶۸ تا ۱۹۸۸ مشکلات طراحی با وریستورهای اکسید روی به تدریج حذف گردید.