PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونه پسورد باياس سيستم پنتيم را پاك كنم

northkh_rah
26-09-2007, 10:26
يه سيستم پنتيوم هست كه پسورد داره و من نميدونم اونو چطوري پاك كنم تو بعضي از سايتها دستوراتي نوشتن كه بايد وارد اعلان داس شد و بعد نوشت . من يه سيدي بوتيبل گذاشتم ولي با اون وارد داس نشد يعني به علت پسورد اجازه كاري نداد ميشه راهنمايي كنيد

آرشین
26-09-2007, 11:53
شما دو راه داری به نظر من
باطری پشتیبان را خالی کنی
اگر سیستم یه کم جدید تره با استفاده از کلید دلیت در هنگام بوت در تنظیمات حذفش کنی

fazilat1385
26-09-2007, 14:20
روي مادر برد ممكنه يبژه جامپر باشه . نزديك همون باطري سيموس. يه لحظه جابجاش كن و دوباره به حالت قبلي برگردونش.:10:

mr_jeghjegheh
26-09-2007, 14:26
اگه سیستمه خودته و به داخل سیستم دسترسی داری میتونی سیسیتمو باز کنی و باتری بایوس رو در بیاری اینتوری پسورد بایوس ریست میشه
اگه دسترسی به داخل سیستم نداری میتونی از نرم افزارایی مثله win key و hiren CD استفاده کنی و پسورد بایوس رو حذف کنی

TEC
26-09-2007, 14:33
بله همونطوری که دوستان گفتن میتونی اول باطری ستاپ رو در بیاری و دوباره جاش بزنی..
اگه درست نشد، اونموقع جامپر کنارییه باطری رو در بیاری، بزاریش داخل یه شیار دیگه، بعد دوباره بزاریش سر جاش.

اما اینکه راه دستی و بدون نصب هیچ نرم افزاری هم هست که از طریق اسمبلی میتونی که دستوری رو بنویسی..
فعلا شما راه های بالا رو انجام بده، درست نشد بگید تا من اون درستورو پیدا کنم و براتون بنویسم.

موفق باشید.:)

sama_65
26-09-2007, 14:35
باتری بایوس را به مدت 24 ساعت بذار کنار ...

mahdi7610
26-09-2007, 14:48
دوست عزیز شما زمانی میتونید از MS DOS و نرم افزارهای بوتیل استفاده کنید که تونسته باشید به داخل کامپیوتر رفته باشید ولی شما هنوز به داخل کامپیوتر راه پیدا نکرده اید بنابراین می تونید از روش های زیر استفاده کنید : 1
- استفاده از Jumper ها بر روی بیشتر مادربوردهای جدید یک Jumper است که از آن برای پاک کردن CMOS میتوانید استفاده کنید.کنار این jumper معمولا این عبارت دیده میشود Clr CMOS. تنها کاری که شما میکنید این است که jumper را از پایه 1و2 درآورده و به پایه 3و4 نصب کنید و دوباره به حالت اول برگردانید. اگر مادربورد شما جامپر فوق را نداشت از روش ذیل استفاده کنید:
2- در آوردن باتری میتوانید باتری دستگاهتان را که روی مادربورد است درآورده کامپیوتر را روشن کنید و وارد CMOS شوید و ملاحظه میشود که رمز پاک شده است، کامپیوتر را خاموش کرده و دوباره باتری را جا بیاندازید در این حالت تمام اطلاعات CMOS به حالت پیش فرض برمیگردد.

nightmare
26-09-2007, 14:56
نوشته شده توسط TEC
اما اینکه راه دستی و بدون نصب هیچ نرم افزاری هم هست که از طریق اسمبلی میتونی که دستوری رو بنویسی..
فعلا شما راه های بالا رو انجام بده، درست نشد بگید تا من اون درستورو پیدا کنم و براتون بنویسم.

دستورات debug ؟
توضیح لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mr_jeghjegheh
26-09-2007, 15:12
دستورات debug ؟
توضیح لطفا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یه خالی بسته شما زیاد جدی نگیرین

nightmare
26-09-2007, 15:20
نوشته شده توسط mr_jeghjegheh
اگه دسترسی به داخل سیستم نداری میتونی از نرم افزارایی مثله win key و hiren CD استفاده کنی و پسورد بایوس رو حذف کنی

اگه بایوسش پسورد داره چه جوری با Hiren یا win key بوت بشه خالی بند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟

در مورد debug یه چیزی میدونم میخوام مطمئن بشم . به خاطر همین از ایشون توضیح خواستم .

تا بعد ...

mr_jeghjegheh
26-09-2007, 15:48
اگه بایوسش پسورد داره چه جوری با Hiren یا win key بوت بشه خالی بند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟

در مورد debug یه چیزی میدونم میخوام مطمئن بشم . به خاطر همین از ایشون توضیح خواستم .

تا بعد ...

چرا بوت نشه وقتی لوگو مادربورد رو نشون داد کلید f8 رو فشار بدین با اون دستایه قشنگتون بد لیستی برای بوت شدن ظاهر میشه در کل یه چیز گفتم دوره هم باشیم

nightmare
26-09-2007, 16:00
چرا بوت نشه وقتی لوگو مادربورد رو نشون داد کلید f8 رو فشار بدین با اون دستایه قشنگتون بد لیستی برای بوت شدن ظاهر میشه در کل یه چیز گفتم دوره هم باشیم

داری با لپ تاپ Dell کار می کنی الان نه ؟ خوبه بگو دور هم هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

mr_jeghjegheh
26-09-2007, 16:07
داری با لپ تاپ Dell کار می کنی الان نه ؟ خوبه بگو دور هم هستیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

ولی این رویه مادربورد هایه Asus هم جواب میده
فکر کنم تا اینجا دعوا نشه جفتمون بی خیال نمیشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
]

maziar_543
26-09-2007, 16:19
سلام
آقا یه راه هم وجود داره از توی خود ویندوز که از طریق توی داس انجام میشه صد در صد هم عملیه
من خودم قبلا از توی فروم پیداش کردم ولی متاسفانه الان ندارمش ولی کار می کنه چون من خودم روی دو سه تا سیستم امتحانش کردم اگه پیدا شد یه خبری هم به ما بدید

یا حق

meisam317
26-09-2007, 21:11
سلام
آقا یه راه هم وجود داره از توی خود ویندوز که از طریق توی داس انجام میشه صد در صد هم عملیه
من خودم قبلا از توی فروم پیداش کردم ولی متاسفانه الان ندارمش ولی کار می کنه چون من خودم روی دو سه تا سیستم امتحانش کردم اگه پیدا شد یه خبری هم به ما بدید

یا حق
__________________________________________________ ___________________

تایید میشه منم تو مجله جوان کامپیوتر این دستورات رو که در داس وارد میکنی را دیدم و یه جایی یادداشت کردم

TEC
26-09-2007, 23:08
دستورات debug ؟
توضیح لطفا

بفرما دختر خوب..
c:/> debug (Enter)
o 70 10
o 71 10
9

nightmare
26-09-2007, 23:20
c:/> debug (Enter)
o 70 10
o 71 10
9

1 . سیستم از روی چی بوت بشه و این دستور رو اجرا کنه وقتی بایوس پسورد داره ؟
2 . بایوس های مختلف دستور هاشون متفاوته نه ؟
3 . دختر خوب ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا بعد ...

TEC
26-09-2007, 23:35
حالا یه خالی بسته شما زیاد جدی نگیرین
چرا خالی ببندم دوست خوبم؟
میتونستم اصلا نگم در موردش. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

TEC
26-09-2007, 23:41
1 . سیستم از روی چی بوت بشه و این دستور رو اجرا کنه وقتی بایوس پسورد داره ؟
2 . بایوس های مختلف دستور هاشون متفاوته نه ؟
3 . دختر خوب ؟!!!

تا بعد ...

فرقی فکر نمیکنم داشته باشه که..
البته من که خودم امتحان نکردم، ولی خیلی ها این دستور رو واسه روز مبادا به من پیشنهاد دادن.
خب دوست من اگه قرار باشه دست به سخت افزار نزاری که معقولا باید واایسی سیتستم لااقل تا داس بیاد و از همچین دستورایی استفاده کنی..
یا همونطوری که دوست بزرگوارمون فرمودن از طریق نرم افزار اینکارو بکنی.

حالا این دوستمون به نظرم این دستوری که من گفتم رو انجام بده، اونوقت بیاد اینجا نتیجه رو بگه.
====

یعنی دختر نیستی؟ من و باش میگفتم چرا این مدیر خانممون تو تاپیک خانم ها نمیاد چیزی بگه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdi7610
27-09-2007, 00:06
کامپیوتر را به حالت MS DOS برگردانید و دستور DEBUG را اجرا کنید
0 برای مدلهای مختلف BIOS عبارات زیر را وارد کنید
AMI/AWARD BIOS
O 70 17
O 71 17
Q
PHOENIX BIOS
O 70 FF
O 71 17
Q
GENERIC
Invalidates CMOS RAM.
O 70 2E
O 71 FF
Q
توجه کنید که حرف اول برابرحرف "O " است نه عدد صفر.

ADRIEN
27-09-2007, 00:50
با سلام اينارو تو تايپيك آموزش هك كه تو امضامه گفتم اينجام ميگم
اما چگونه از رمز عبور بايوس عبور كنيم:
1-استفاده از رمزهاي عبور پيشفرض
براي مثال رمز عبور پيشفرض اكثر مادربردهاي GIGA هست:AWARD_SW يا AWARD PW
وهمچنين J262 براي بقيه مدلها
به بزرگي حروف توجه كنيد

2-ريست CMOS با درآوردن باطري مادربرد و در بعضي از مادربردها ريست CMOS با Jumper

3-جستجو در سايت سازنده بايوس مثل Award.com

4-استفاده از دستورات اسمبلي

5-استفاده از برنامه هاي جانبي مثل Killer ها