ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دليل Master / Detail در بانك؟

DrXoX
26-09-2007, 04:55
سلام
يك سوالي برام پيش اومده آيا لازمه در بانك هاي اطلاعاتي عمل Master / Detail رو انجام داد براي مثال اگر من از بانك اطلاعاتي SqlServer استفاده كنم و نياز به Master /Detail هم داشته باشم لازمه در Sql اين كار رو انجام بدم؟ چون در دلفي اين امكان فراهم شده كه Master / Detail رو انجام بدي چه نيازيه كه اين عمل رو در بانك اطلاعاتي هم انجام بديم؟

_________

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

MasterData
26-09-2007, 12:16
معمولا هنگامي از Master/Detail استفاده ميشه که شما بخواهيد بر اساس يک رکورد ؛ اطلاعات ديگر که بر اساس يک رابطه بين دو جدول موجود است را داشته باشيم.
اين Master/Detail هيچ ارتباطي به نحوه طراحي ديتابيس نداره و فقط يک امکان جهت نمايش و پيمايش اطلاعات است

DrXoX
26-09-2007, 16:36
سلام
MasterData جان سوال من اينه كه فرض كنيد نياز به Master / Detail داريم ، لازمه در بانك اطلاعاتي در Sql Server اين عمل رو ابنجام بديم؟ چون اگر در Sql هم انجام نديم در داخل خود دلفي اين امكان فراهمه ، چه دليلي داره كه در بانك اطلاعاتي مون در SqlServer با Diagrams هم اين عمل رو انجام بديم

Mavix
26-09-2007, 18:26
با سلام

آره میتونی در دیتابیس چیزی بنام Master/Detail نداشته باشی ولی در خود دلفی اونو طراحی و پیاده کنی.

DrXoX
26-09-2007, 19:34
من هنوز جواب سوالم رو دقيق نفهميدم سوال من :
سوال : اگر در ديتابيس عمل Master / Detail مثلا در SQLServer انجام نشه و در خود دلفي يا برنامه هاي ديگه اين عمل انجام بشه آيا مشكلي پيش خواهد آمد؟ و اين كه من خيلي از نرم افزارهايي كه داراي بانك هاي اطلاعاتي بودن وقتي ديتابيس آنها را نگاه كردم همگي اگر Master /Detail داشتند در داخل خود ديتابيس اين عمل رو انجام داده بودن به نظر شما دليل اين كه در خود ديتابيس اين عمل رو انجام ميدن چيه؟

MasterData
26-09-2007, 22:58
اگه نظر من رو بخواي بدوني اين برداشت شما غلط هست
در طراحي ديتابيس شما بايد به گونه اي باشه که اصلا ذهنتون معطوف به Ide خاصي نباشه و شما بايد تمام قوانين طراحي ديتابيس رو پياده سازي کنيد , روابط رو بايد به صورت کامل و طبق طراحي برقرار کنيد. يه دليل اينه که لايه ديتابيس بايد از لايه اينترفيس مجزا باشه و هيچ تداخلي در کار هم نداشته باشن. دليل دوم اين که اون ارتباطي که شما در ديتابيس برقرار مي کنيد يکي از کارايي که ميکنه نحوه نمايش اطلاعات هست, اون رابطه ميتونه در کنترل درج و حذف اطلاعات و تريگر ها نيز موثر باشه که اين رو اگه بخواي از طريق اينترفيس کنترل کني هزينه سربار زيادي رو تحميل ميکنه

DrXoX
27-09-2007, 00:08
MasterData جان يعني به نظر شما بايد عمل Master / Datail را در خود ديتابيس انجام بديم؟
در صورتي كه در ديتابيس نياز به Master/Detail داشته باشيم ولي در خود بانك اطلاعات اين عمل رو انجام نديم و در داخل برنامه دلفي و از طريق جداولي كه در دلفي به پايگاه داده متصل ميشن بين دو جدول مورد نظر از طريق همين جدول هاي داخل برنامه دلفي اين عمل رو انجام بديم مشكلي ايجاد نميشه؟
به گفته Mavix
** آره میتونی در دیتابیس چیزی بنام Master/Detail نداشته باشی ولی در خود دلفی اونو طراحی و پیاده کنی.**

MasterData
27-09-2007, 15:10
فکر ميکنم توضيحاتي که دادم بايد کافي باشه
يکي از تجربياتي که من داشتم اين بود که هميشه ديتابيس بايد طوري طراحي بشه که اصلا به اينترفيس وابستگي نداشته باشه
چون يک پروژه تحت ويندوز رو ميخواستم ببرم تحت وب هميچن مشکلاتي حين کار پديدار شد

DrXoX
27-09-2007, 20:19
Master/ Data جان بابت راهنمايي ها تون ممنون
انشاا... بتونم جبران كنم:10: