ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قيمت جهاني Adobe Photoshop CS3 ME : هزار و ششصد دلار!!!!

keylogger-A
26-09-2007, 01:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ژان بقوسيان
نشريه عصر شبکه - ۱۵ شهريور ۱۳۸۶ شماره 55

اشاره :
شركت ادوبي نسخه خاورميانه‌اي محصولات جديد خود از سري CS3 را به بازار عرضه كرده است. در انتهاي نام اين نرم‌افزارها حروف اختصاري ME اضافه شده كه به معناي خاورميانه‌اي است. در اين نسخه خاص از فتوشاپ مي‌توانيد از زبان‌هاي راست به چپ، استفاده كنيد.

شركت ادوبي نسخه خاورميانه‌اي محصولات جديد خود از سري CS3 را به بازار عرضه كرده است. در انتهاي نام اين نرم‌افزارها حروف اختصاري ME اضافه شده كه مخفف Middle Eastern و به معناي خاورميانه‌اي است. در اين نسخه خاص از فتوشاپ مي‌توانيد از زبان‌هاي راست به چپ، استفاده كنيد.

امكانات فراواني براي زبان‌هاي فارسي، هندي و ... در نظر گرفته شده است تا اين زبان‌ها بدون مشكل و به آساني در طرح‌ها به كار گرفته شوند.

در اين نسخه، پشتيباني از فونت‌هاي مختلف بسيار بيشتر شده است و فونت‌هايي كه به همراه ويندوز ارائه مي‌شوند نيز قابل استفاده هستند.

امكان جالب ديگر، استفاده از حروف كشيده است كه مخصوصاً در عربي و فارسي كاربرد دارند. شركت ادوبي فروش اين محصولات را نيز به شركت‌هاي ديگر واگذار كرده و اطلاعات مربوط به اين نرم‌افزارها را هم به سايت اين شركت‌ها انتقال داده است.

اگر از فتوشاپ استفاده مي‌كنيد، با به كارگيري اين نسخه، بدون نياز به هر گونه فارسي‌ساز، قادر به ساخت طرح‌هايي با نوشتار فارسي خواهيد بود. اين نرم‌افزار با قيمت 1600 دلار در بازار جهاني به فروش مي‌رسد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Great Kurosh
26-09-2007, 12:22
عزیزم این که قیمتی نیست ، یه نرم افزار هست که الان اسمش یادم نیست ولی حتما اطلاعاتش رو اینجا میگذارم ....این نرم افزار مخصوص طراحی و آماده سازی برای تولید کارتن های بسته بندی هستش که قیمتش هم چیزی در حدود 600.000 دلاره ......
حالا اگر بیای این قیمت رو با 1300 دلار فتوشاپ مقایسه کنی قیمتش خیلی خوب میشه

keylogger-A
26-09-2007, 16:03
عزیزم این که قیمتی نیست ، یه نرم افزار هست که الان اسمش یادم نیست ولی حتما اطلاعاتش رو اینجا میگذارم ....این نرم افزار مخصوص طراحی و آماده سازی برای تولید کارتن های بسته بندی هستش که قیمتش هم چیزی در حدود 600.000 دلاره ......
حالا اگر بیای این قیمت رو با 1300 دلار فتوشاپ مقایسه کنی قیمتش خیلی خوب میشه
عزيزم ربط خبر رو با پست شما نفهميدم
فوتوشاپ CS3 يك نرم افزار عمومي و پركاربرد هست...
اصلا مقايسه ي قيمت اين برنامه كه در دسترس و مورد استفاده ي همه هست با برنامه ي طراحي و آماده سازي كارتن هاي بسته بندي!!! مناسبتي با هم داره؟!!:19:

Great Kurosh
28-09-2007, 13:49
عزيزم ربط خبر رو با پست شما نفهميدم
فوتوشاپ CS3 يك نرم افزار عمومي و پركاربرد هست...
اصلا مقايسه ي قيمت اين برنامه كه در دسترس و مورد استفاده ي همه هست با برنامه ي طراحي و آماده سازي كارتن هاي بسته بندي!!! مناسبتي با هم داره؟!!:19:

عزیز اونجوری که من از عنوان تاپیک برداشت کردم شما قیمت این محصول رو زیاد دونستید من هم یک نمونه از قیمت نرم افزارهای دیگر رو گفتم که بدونید این قیمت برای این نرم افزار ( که خیلی براش زحمت کشیده شده ) زیاد نیست در ضمن شما باید به این نکته توجه کنید این قیمت برای سطح درآمد ایران زیاده ....
باز هم اگر اشتباهی برداشت کردم باید ببخشید :46:

sudotux
28-09-2007, 14:30
عزیز اونجوری که من از عنوان تاپیک برداشت کردم شما قیمت این محصول رو زیاد دونستید من هم یک نمونه از قیمت نرم افزارهای دیگر رو گفتم که بدونید این قیمت برای این نرم افزار ( که خیلی براش زحمت کشیده شده ) زیاد نیست در ضمن شما باید به این نکته توجه کنید این قیمت برای سطح درآمد ایران زیاده ....
باز هم اگر اشتباهی برداشت کردم باید ببخشید :46:

دوست عزیز نوع کاربرد رو در نظر بگیرید. کسی که می خواد ۶۰۰ هزار دلار پول اون نرم افزاری رو که شما گفتید بده , حداقل ۱۰ برابر این پول رو برای راه اندازی خط تولید کارتون و بسته بندی می خواد بده !! حالا سوال اینجاست که چند نفر می خوان خط تولید کارتون و بسته بندی راه بندازند که به این نرم افزار یا نرم افزار های مشابه نیاز داشته باشند؟ ولی فتوشاپ یه نرم افزار پر کاربرد در جهان است و خیلی استفاده میشه. به توجه به این همه کاربر , ۱۶۰۰ دلار خیلی پول زیادیه ( ولی در کل و بدون توجه به این مسائل ۱۶۰۰ دلار عددی حساب نمیشه در برابر ۶۰۰ هزار دلار)