ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Lexus

interior_design
26-09-2007, 00:25
این اولین کار ماشینه منه. لطفا نظر بدین. فقط اینقدر ضایه شده میترسم اینجوری بشین:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خدایی چون کار اولم بود پدرم دراومد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرتضی nvcd
26-09-2007, 06:38
خیلی قشنگ شده.

سجاد جان طرحش رو از کجا گرفتی .

یکم چراقهای جلو بزرگ به نظر می رسند. ولی اگه اولین کارته خیلی خوبه.

interior_design
26-09-2007, 12:56
خیلی قشنگ شده.

سجاد جان طرحش رو از کجا گرفتی .

یکم چراقهای جلو بزرگ به نظر می رسند. ولی اگه اولین کارته خیلی خوبه.

از همون سایت the - blueprint ولی خیلی هم خوب نشده دمت گرم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hosein0251
26-09-2007, 13:27
کار فوق العادده ای هست.
اگر شیشه های ماشین رو یکم تیره تر بکنی بهتر می شه
روی کاپوت و بدنه خیلی یکدست و خاکستری هست . اگر یکم تو نورپردازی روی بدنه بیشتر کار کنی بهتر می شه
(یکمی نامنظم تر)

Aminzikzak
26-09-2007, 15:20
تبریک میگم ...
به عنوان کار اول هیچ ایرادی نمیشه گرفت ...
ولی بازم وایرفریم یادت رفت ...

ایول سجاد.

luke1889
26-09-2007, 15:56
سجاد كاره خودته
فكر كرديم فقط بلدي خونه بسازي ولي نه ...
هنوز از من دلخوري

interior_design
26-09-2007, 16:50
امین جان وایر فریم رو هم گذاشتم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

interior_design
26-09-2007, 16:50
سجاد كاره خودته
فكر كرديم فقط بلدي خونه بسازي ولي نه ...
هنوز از من دلخوري

دمت گرم بابا دلخوری واسه چی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
26-09-2007, 17:13
ایول ...
از وایر فریم معلومه که به درد بازی هم میخوره ...
تعداد پالیهاش خوبه ...

آفرین سجاد

vbadvanced
26-09-2007, 17:13
ایول. عالی شده. فقط اگه یه کم Antialiasing رو بیشتر کنی بهتر میشه. Diffuse Color شیشه رو هم یه کم به سبز مایل کنی فکر کنم بهتره.

interior_design
26-09-2007, 17:23
ایول. عالی شده. فقط اگه یه کم Antialiasing رو بیشتر کنی بهتر میشه. Diffuse Color شیشه رو هم یه کم به سبز مایل کنی فکر کنم بهتره.

این اولین ماشینو اخرینش بود

دم همتون گرم.

با ماشین زیاد حال نمیکنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
26-09-2007, 21:22
این اولین ماشینو اخرینش بود

دم همتون گرم.

با ماشین زیاد حال نمیکنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عیبی نداره سجاد همون خونه رو بچسب ... زیاد این شاخه او شاخه بپری همون خونه هم از یادت میره

interior_design
26-09-2007, 23:29
عیبی نداره سجاد همون خونه رو بچسب ... زیاد این شاخه او شاخه بپری همون خونه هم از یادت میره

ما که نفهمیدیم چی گفتی ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت چیه ؟ " همون خونه هم از یادت میره !"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Aminzikzak
27-09-2007, 06:33
ما که نفهمیدیم چی گفتی ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت چیه ؟ " همون خونه هم از یادت میره !"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچی بابا کدوم حرف من سر حساب بود که این کیش باشه ... زیاد بهش فکر نکن

خب گذشته از شوخی ... منظورم اینه که آدم تویه یه زمینه حرفه ای بشه خیلی بهتره تا از هرچیزی یه خورده بلد باشه و آخرشم هیچ جا به کارش نیان.