ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشیم ویروس infected by conmwarrior گرفته چه کار کنم؟؟؟؟؟

meysam_agha
26-09-2007, 00:01
سلام

من نوکیا 6630 دارم

و یک ویروس گرفته به نام infected by conmwarrior

چه کار کنم؟؟؟:19:

milad_milad_milad
26-09-2007, 00:18
منم 6630 دارم!!!!بلا به دور!!!!:46: (شوخی)
انتی ویروس ها رو امتحان کردی و جواب نگرفتی؟!

پسر نقره ای
26-09-2007, 06:52
اصولا وقتی گوشی ویروسی بشه امیدی به پاک سازی ویروس نیست
فقط اگه شانس آورده باشید و ویروس گوشی تون از نوع commwarriorC یا commwarriorB باشه با این برنامه می تونید پاکش کنید ( commwarriorََA و commwarriorD با این آنتی ویروس پاک نمیشند)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود - حجم 20.46

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب تمام برنامه های در حال اجرا رو ببندید
برنامه را اجرا کرده “Options” را انتخاب کنید سپس “Disinfect”
بعد از ریستارت گوشی با یک آنتی ویروس Full Scan انجام دهید( بهتره SMobile VirusGuard استفاده کنید )
اگر با اینکار ویروس پاک نشد مموری کارتتون رو در بیارید وگوشی تون رو مستر ریست کنید

meysam_agha
26-09-2007, 11:58
با سلام
ممنون که جوابمو دادی
ولی موندم چکار کنم!
راستش دیروز یک کارت حافظه خریدم و به محضی که به گوشیم واردش کردم یک چیزی مثل تار عنکبوت اون بالا سمت راست ظاهر شد و بعد هم که برگشتم و موضوع را گفتم اصلا قبول نکرد و گوشیمو فورمت کرد که الان هر چند وقت یکبار یک صفحه سفید میاد که زیرش با رنگ آبی نوکیا نوشته شده و مغازه نزدیک همون جا که ازش مموری خریدم گفت که باید دو بار فلش بشه و 8000 تومان خرج برمیداره
من هم زیاد وارد نیستم
شما چی صلاح میدونید پسر نقره ای عزیز؟

پسر نقره ای
26-09-2007, 17:34
راستش دیروز یک کارت حافظه خریدم و به محضی که به گوشیم واردش کردم یک چیزی مثل تار عنکبوت اون بالا سمت راست ظاهر شد و بعد هم که برگشتم و موضوع را گفتم اصلا قبول نکرد و گوشیمو فورمت کرد که الان هر چند وقت یکبار یک صفحه سفید میاد که زیرش با رنگ آبی نوکیا نوشته شده و مغازه نزدیک همون جا که ازش مموری خریدم گفت که باید دو بار فلش بشه و 8000 تومان خرج برمیداره
من هم زیاد وارد نیستم
شما چی صلاح میدونید پسر نقره ای عزیز؟
مطمئنا کسایی اینحا هستند که از من وارد ترند
پس اجازه بده با کمک دوستان بهترین راه رو پیدا کنیم
++++++++++++
شما از کجا فهمیدی گوشیت ویروس گرفته ؟؟؟
اون علامت می تونه آیکون یا indicator برنامه باشه که قبلا روی رم نصب بوده ( دقیقا اندازش چقدر بود )
ولی برای اینکه بفهمید رم خرابه رم رو از گوشی در بیار ببین بازم این مشکل پی میاد ؟؟؟
+++++++++++++++++++++
ولی اگه خواستی فلش کنی اول اینکار رو که می گم انجام بده اگه کار ساز نبود بعدش بده فلش کنند
رم رو از تو گوشیت در بیار
گوشی رو خاموشی کن بعدش دکمه های ستاره و دکمه سبز و 3 رو با هم نگه دار و گوشی رو روشن کن
رم رو هم با کامپیوترت فرمت کن
+++++++++++++++
البته فلش کلا چیز خوبیه و نگران نباش از اینکه بدی فلش . فقط مطمئن شو که فلش رو انجام میده و همی جور الکی فرمت نکنه ...

meysam_agha
26-09-2007, 18:23
با سلام مجدد

اندازه اش کوچک بود مثل یک تار عنکبوت سبز و داخلش نوشته بود
infected by conmwarrior
و همه این کارهایی که در پست 5 گفته بودید انجام دادم ولی بازم انگار نه انگار
و بدتر از همه رم را هم در آوردم ولی باز هم مشکل ادامه داره
لطفا کمک کنید
آیا هم باید فلش کنم و هم رم را بندازم دور و یکی دیگه بخرم؟

nima_949
27-09-2007, 02:43
ببین دوست عزیز اصلا لازمنیست نگران باشی مموریتو دربیار با کامپیوتر فرمت کن و همین طور گوشیتو همین نیازی به فلش نیست

پسر نقره ای
27-09-2007, 05:14
اگه گوشیت رو فرمت کرده باشی یعنی با همون روشی که در پست قبلیم گفتم
( بعد از اینکار آیا همه اطلااعات موجود توی گوشیتون حذف شد ؟؟ مثل شماره های دفترچه تلفن . اگه پاک نشدند اشتباه انجام دادید از کد #7370#* در صفحه اصلی گوشی استفاده کنید تا گوشیتون رو کامل فرمت کنید ) و باز هم این مشکل رو داشته باشی گوشیت رو باید فلش کنی البته احتمال خیلی خیلی کمی هم هست که گوشیت ایراد سخت افزاری داشته باشه

نیازی هم نیست رمتون رو عوض کنید .سالمه ، فقط ویروس داشته در ضمن فکر میکنم بیشتر رم های مووجود یکسال گارانتی دارن اگه خراب باشه خوب بده عوضش کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

meysam_agha
29-09-2007, 19:17
با تشکر

آخر مجبور شدم با هزینه ای سنگین بدم درستش کنند

mojtaba7
30-09-2007, 00:41
اصلا نیازی به خرج کردن نبود ؛‌برای من هم همینطور شده بود همه آنتی ویروس ها را امتحان کردم به جز یکی بقیه جواب ندادند :
netqinanti_xumfd9ef.
فقط همین تونست اون تارک عنکبوت سبز لعنتی رو از بین ببره

پسر نقره ای
30-09-2007, 06:14
با تشکر

آخر مجبور شدم با هزینه ای سنگین بدم درستش کنند
ِ
یعنی چی که تعمیرش کردی ؟؟؟ ( فلش یا تعمیر )