ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساختن گزارشی که کاربر بتواند تغییر دهد.

Mohajer_Moh
25-09-2007, 17:57
با سلام

می خواهم گزارشی توسط (qr) ایجاد کنم بدین صورت که کاربر فقط بتواند اجزای روی گزارش را تغییر دهد. اما نتواند به اجزای دیگر محیط Qr دسترسی پیدا کند.ضمنا این گزارش جهت چاپ اطلاعات بر روی چک می باشد که کاربر بتواند محل اجزا را تغییر دهد.

با تشکر فراوان

F A R H A D
25-09-2007, 23:48
سلام. اگر منظورت اینه که محل کامپوننت ها تغییر کنه، میتونی از خاصیت top و left که تمام عناصر vcl دارند کمک بگیری. و اگر میخوای که کاربر بتونه با موس عناصر رو جابه جا کنه، در qr همچین امکانی وجود نداره، چون رویداد OnDrag رو در کامپوننت هاش نداره.
موفق باشی

Mohajer_Moh
26-09-2007, 12:09
با سلام دوست عزیز

من در نرم افزار حسابداری رافع 6 در بخش چک چنین گزارشی را دیدم. کاربر می تواند اجزای گزارش را جابجا کند همچنین فونتهای آنرا عوض کند.

MasterData
26-09-2007, 12:18
فکر نمي کنم گزارشش با کوئيک ريپورت طراحي شده باشه؟؟؟
احتمالا با فست ريپورت يا ريپورت بيولدر طراحي شده

F A R H A D
26-09-2007, 12:36
منم با masterdata عزیز موافقم

Mohajer_Moh
26-09-2007, 14:38
دوستان من مطمئن هستم که با Qr طراحی شده است.

Mohajer_Moh
05-10-2007, 06:06
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟

حالا چه با qr و چه با fr فرقی نمی کنه. اما نمی خوام که کاربر به کل طراحی دسترسی داشته باشه. فقط قلم و مکان آنرا بتواند عوض کند.

مرد مباح
05-10-2007, 10:48
Font رو خیلی راحت و با استفاده از یک FontDialog و نسبت دادن مقدار خروجی اون به تمام کامپوننتهات تغییر داد.
ولی تغییر مکان توی جدول رو خیلی سخت میشه تغییر داد.
خیلی کد نویسی میخواد و خیلی مسائل رو باید در نظر بگیری.
یعنی در گزارش باید جای ستونهای Title و Detais مربوط به اون رو عوض کنی.

MasterData
05-10-2007, 21:24
راستش من دارم روي يک گزارش تقريبا پويا کار ميکنم اما نه ديگه در اين حد بلکه توي فرم کاربر ميتونه فيلدهاي مورد نظر رو انتخاب کنه و عملياتي مانند گروه بندي و يا عمليات رياضي رو تعيين و در نهاينت برا اساس اين اطلاعات يک گزارش تهيه ميشه ؛ تنظيماتي از قبيل نوع کاغذ , فونت و .. هم قابل اجرا هستند.
اخه نميشه که کاربر همين جوري بتونه اجزاء گزارش رو جا به جا کنه چون بايد اجزاء روي باند هاي خاص خودشون قرار بگيرن و در صورتي که کاربر اينقدر اطلاعات داشته باشه خودش ميتونه يک گزارش طراحي بکنه ديگه نيازي به گزارش ساز نيست

hamedvahedi
07-10-2007, 08:18
سلام من این کار رو قبلا انجام دادم. با QR هم کردم. اما یه کلک زدم. اون هم اینجوریه که در واقع کاربر در فرم امکان اضافه کردن و تغيير مکان کامپوننت های label رو داشت و من هنگام ساخت QR از اطلاعات و موقعیت کامپوننت های این فرم واسط استفاده می کردم.
توصیه می کنم شما هم فرمی همانند ظاهر چک ایجاد کن و با label و edit دست کاربرت رو باز بگذار. بعد از طراحی کاربرت، فوکوس کن به QR