ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش : ................ ( سطح : مبتدی )

dokhtare khorshid
25-09-2007, 16:36
با سلام خدمت دوستان عزيز
من مدت كوتاهي هستش كه با p30world آشنا شدم و اينجا چيزاي زيادي ياد گرفتم كه همينجا از خانواده p30world تشكر ميكنم و خوشحالم كه در جمع شما هستم.راستش دوست نداشتم اينجا فقط مصرف كننده باشم و از طرفي هم در فتوشاپ مبتدي هستم.اين آموزش رو قبلا ياد گرفته بودم و اين جا هم نديدم.اميدوارم خوشتون بياد هر چند خيلي ساده و ابتدايي هست و به اين دليل هم معذرت ميخوام.

1- تصویری را به دلخواه در حالت RGBباز کنید.
2- توسط ابزارRectangularMarquee toolیک انتخاب در اطارف تصویر ایجاد کنید.
3- به منوی Select رفته و گزینه Feather را انتخاب کنید. پس از باز شدن کادر برای Feather Radiusعدد 15 پیکسل را وارد کرده و روی Ok کلیک کنید حال Ctrl+J را بفشارید.
4- در پالت Layers روی لایهBackground کلیک کنید.
5- از منوی Image وارد Adjustments شده و گزینه Levels را انتخاب کنید. پس از باز شدن کادر در قسمت OutputLevels عدد 165 را وارد کرده و سپس روی Ok کلیک کنید.
6- در آخر کلیدهای Ctrl+Shift+Eرا فشار دهید تا لایه ها در هم ادغام شود.

عكس نمونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اين اصل آموزشي بود كه من ياد گرفتم ولي دوستان مي تونن با ذوق و سليقه خودشون اون رو تغيير بدن ودر مرحله اول هم از ابزارهاي ديگه اي مثلelliptical marquee tool ياlasso toolو....... استفاده كنند.
نمونه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شاد باشيد و سلامت.يا حق:11:

Shahin King
26-09-2007, 00:57
سلام

دوست عزیز و گرامی ، به جمع دوستانتان در بزرگترین انجمن فارسی زبانان جهان خوش اومدی . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال شدیم که تونستیم به شما کمک کنیم در یادگیری نرم افزار محبوب فتوشاپ . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای شروع خوب بود ، دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قربانت
شاهین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahsoft
26-09-2007, 00:59
dokhtare khorshid جان ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

dokhtare khorshid
26-09-2007, 06:23
:11:سلام وخسته نباشيد
از لطف شما ممنونم.شاد باشيد و سلامت.يا حق:11:

Saeed kmss-D
26-09-2007, 17:29
خوشحاليم كه به همراه بقيه دوستان تونستيم به شما در ياد گيري اين برنامه كمك كنيم،
ممنون خوب بود.

موقف باشي♥♥♥

dokhtare khorshid
29-09-2007, 07:15
سلام
ممنونم دوست عزيز.يا حق