taraneheshgh
25-09-2007, 13:03
سلام خدمت شما دوستان عزیز:40:
اینم اموزش امروز با عنوان "ساخت جنگل دگرگون شده":27::5:
امیدوارم خوشتون بیاد.:11:
اینم لینک دانلود::10:
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
واینم تصویری از نتیجه کار:
تصویر دگرگون شده:
آپلود شده در پی 30 ورلد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر اصلی::20:
پسورد فایل:p30world:2:
************************************************** **********************************
هنوزم يار تنهايم، به ديدار تو مي آيم، باز مي آيم اگر که فرصتي باشد، مجال صحبتي باشد، حرف خواهم زد براي ديدن تو از حادثه ها گذشته ام کفر اگر نباشد اين من از خدا گذشته ام عذاب اين دريده ها، مرا شکسته بي صدا دستي بکش به زخم من، که از شفا گذشته ام باورم کن، باورم کن، من که با تو صادقم اگه خسته ام، يا شکسته ام، هر چه هستم، عاشقم منو بشناس و باور کن که خسته ام، خيلي خسته ام، اما هستم تهي ماند و نشد آلوده دستم، من به دنيا دل نبستم هر چه بلا کشيده ام
اینم اموزش امروز با عنوان "ساخت جنگل دگرگون شده":27::5:
امیدوارم خوشتون بیاد.:11:
اینم لینک دانلود::10:
"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"
واینم تصویری از نتیجه کار:
تصویر دگرگون شده:
آپلود شده در پی 30 ورلد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویر اصلی::20:
پسورد فایل:p30world:2:
************************************************** **********************************
هنوزم يار تنهايم، به ديدار تو مي آيم، باز مي آيم اگر که فرصتي باشد، مجال صحبتي باشد، حرف خواهم زد براي ديدن تو از حادثه ها گذشته ام کفر اگر نباشد اين من از خدا گذشته ام عذاب اين دريده ها، مرا شکسته بي صدا دستي بکش به زخم من، که از شفا گذشته ام باورم کن، باورم کن، من که با تو صادقم اگه خسته ام، يا شکسته ام، هر چه هستم، عاشقم منو بشناس و باور کن که خسته ام، خيلي خسته ام، اما هستم تهي ماند و نشد آلوده دستم، من به دنيا دل نبستم هر چه بلا کشيده ام