مشاهده نسخه کامل
: چگونگی استفاده از کلیپ های پیش ساخته؟
Javad_Ed
25-09-2007, 01:45
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه از این کلیپ ها در ادیوس استفاده کرد ؟
من قبلا در ulead یه گزینه ی mask داشت که خودش زمینه سیاه کلیپ رو حذف می کرد و عکس یا فیلم و
بجاش قرار میداد .
توی ادیوس چطور این کارو انجام میدیم؟
mer30 از تمامی دوستان:10:
سلام
وقتی که یک پروژه از پیش ساخته شده (مثل کلیپ حاضری) تو ادیوس باز میکنیم یه پنجره find offline clipباز میشه
(البته اگر فایلهای مربوط به کلیپ سر جای تعریف شده واسه پروژه نباشه)گزینه open the clip restoation dialog.... رو انتخاب میکنیم تو پنجره باز شده restore offline clip رو هر کدام از فایل هایی که مسیر شو پیدا نکرده(کنارش عکس نگاتیو شکسته یا رعد)رو دابل کلیک کنیم میتونیم مسیر فایل خودمون رو نشون بدیم مثلا فایل avi .01 رو نشناخته روش 2کلیک میکنیم و فایل avi p خودمون رو که مسیرش رو میدونیم open میکنیم (باید دقت کرد که ثانیه فایلهای صوتی تصویر ی مون کمتر از زمان اون در کلیپ نباشه) . و میتونیم وقتی یک گروه از فایلها در یک پوشه هست آنها رو با ctrl or shift های لایت کنیم و بعد رو علامت فلش که سمت پایین هست (تو همون پنجره restore offline clip سطون restoration metod )کلیک کرده گزینه relink(slelect a folder کلیک کنیم و پوشه رو معرفی کنیم
Javad_Ed
29-09-2007, 00:33
سلام
مرسی که جواب دادین ولی من نفهمیدم،چرا که؟
فرض کنید من یه فیلم رو وارد کردم و میزارم توی تایم لاین بعد برای مثال یه کلیپی که به صورت یه قاب عکس هست
رو میام تو و وارد یه تایم لاین دیگه زیر فیلم خودم می کنم ،در این حالت می خوام فیلمم در اون قاب نمایش داده
بشه پس باید پس زمینه ی قاب حذف بشه ،چه طور اینکارو بکنم؟
mer30 از تمامی دوستان
سلام
برای این کار باید قاب رو تو یه لایه بالا تر بزاری
حالا از گزینه keyers----->chromakey رو روی قاب رو تایم لاین دراگ میکنی یک کلیک روی قسمت سفید فیلم میکنی (همون قاب روی تایم لاین ) حالا از پنجره Information رو chromakey دابل کلیک میکنی حالا با ابزار ش میتونی رنگ یا رنگهایی از یک طیف(مثلا طیف سبز متمایل به آبی تا آبی تیره ) رو انتخاب کنی تا از فیلم یا عکس مورد نظرت حذف شه
Javad_Ed
29-09-2007, 13:35
mer30 از جوابتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.