ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : واقا هیچ error نمیده

Greatone
25-09-2007, 00:57
Hi
یه چند ماهیه این کام نفتیه من وسط گشت در اینترنت یه دفه هنگ میکنه ولی این هنگش با هنگای دیگه فرق داره

چرا ؟

چون هیچ ارری نمیده و یه دفه موس وایمیسته و دیگه نه کیبرد کار میکنه و موس تکون نمیخره .... به کل هیچ کاری غیر از ریست نمیشه کرد....

و وقتی هم ریست میکنم تمام ادرس بار فایر فاکس پاک شده و سیستم ای دی اس ال هم یه کل قطع میشه و از همه مهم تر و دلیل اصلی زدن ای تایپیک قطع شدن داونلود هامه....فرض کنید وسط یه داون 700 مگی این جوری بشه...چه احساسی دارید؟

به نظر شما مشکل از کجاست؟

DrXoX
25-09-2007, 14:43
سلام
كامپيوتر من هم بعضي موقع ها اينجوري ميشه البته نه به اين شدت كه شما گفتيد يعني فقط هنگ ميكنه بدون هيچ اروري و به غير از ريست كاري نمي تونم انجام بدم
يكي از دلايل اين هنگ نشستن خاك روي Ram هستش كه پيشنهاد ميكنم يك بار رم كامپيوترت رو در بياري و تميز كني
من كه با اين كار مشكلم برطرف ميشه امتحان كنيد ضرر نداره

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

vbmenu_register("postmenu_1628981", true);

MILIN3M
26-09-2007, 00:20
سلام
كامپيوتر من هم بعضي موقع ها اينجوري ميشه البته نه به اين شدت كه شما گفتيد يعني فقط هنگ ميكنه بدون هيچ اروري و به غير از ريست كاري نمي تونم انجام بدم
يكي از دلايل اين هنگ نشستن خاك روي Ram هستش كه پيشنهاد ميكنم يك بار رم كامپيوترت رو در بياري و تميز كني
من كه با اين كار مشكلم برطرف ميشه امتحان كنيد ضرر نداره

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

vbmenu_register("postmenu_1628981", true);

البته كامپيوتر من هم بعضي موقع ها اينجوري ميشه یعنی قفل میکنه 7-8 ثانیه بعد راه میوفته منم در تعجبم چرا اینطوریه رم هم پاک کردم نشد.........کسی نمیدونه چرا