مشاهده نسخه کامل
: ساخت بانک اکسس
as13851365
24-09-2007, 14:12
چطوری می تونم از داخل برنامه یک بانک اکسس تک جدوله و تک رکورد بسازم به این صورت که
بانکم اکسس باشد و یک جدول داشته باشه به نام Table1 و یک رکورد به نام Data
با کدنویسی می خواهم این جدول ساخته بشه
از دوستانی که کمک خواهند کرد خیلی ممنون می شم
F A R H A D
25-09-2007, 01:29
در صورتی که دیتابیس وجود داشته باشه میتونی بوسیله دستورات SQL ،جدول جدید با فیلدهای مورد نظرت رو به اون اضافه کنی.
اگر نیاز ضروری داری بگو تا همینجا توضیح بدم، وگرنه 2-3 روز دیگه توی تاپیکی که برای همین منظور ساخته شده کمکت میکنم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
as13851365
26-09-2007, 10:14
اصلا بانک وجود نداره من می خوام از اول یک بانک به وسیله کد نویسی بسازم
در کل می خوام فقط یه فایل اجرائی داشته باشم که این فایل اگر در سیستمی اجرا شد اول تشخیص بده که بانک در سیستم وجود دارد یا نه اگر وجود داشت که برنامه اجرا بشه ولی اگر وجود نداشت
دوباره خود برنامه یک بانک بسازه و اجرای برنامه ادامه داشته باشه
F A R H A D
26-09-2007, 12:54
برای بانک اکسس کمکی از دستم بر نمیاد و لی برای paradox (با پسوند db) یا dbase (با پسوند dbf) میشه اینکار رو کرد
NoneForce
26-09-2007, 12:58
سلام
يك راه ساده اين است كه يك بانك خالي با فيلدهاي مورد نظر بسازيد و اونو بصورت resource توي برنامه قرار بدهيد.
هر وقت فايل بانك وجود نداشت اونو روي سيستم استخراج كنيد.
as13851365
27-09-2007, 08:48
سلام
يك راه ساده اين است كه يك بانك خالي با فيلدهاي مورد نظر بسازيد و اونو بصورت resource توي برنامه قرار بدهيد.
هر وقت فايل بانك وجود نداشت اونو روي سيستم استخراج كنيد.
امیدوارم که خوب باشید.
اگر می شه یک مثال ساده از این ریسورس را برای من بگید چون من قبلا در باره این موضوع بحث کردم و نتیجه ایی نگرفتم
اگر مشکلی برای نانه فورس عزیز ایجاد نکنه می خواستم یک مثال ساده برای این کار بگه اگر به این صورت باشه خیلی ممنون می شم
برای ریسورس کردن من یک فایل متنی ایجاد می کنم که در داخلش نام و مسیر این فایلی که قرار است به برنامه پیوند بدم را می نویسم بعد آن را کامپایل می کنم و در برنامه قرار می دم
مشکل اول این است که این کدی که قرار است در داخل فایل ( فایلی که نام و مسیر فایل پیوندی را نشان می ده) نوشته بشه چیست ؟
سوال دیگر این که بعد از پیوند زدن فایل در برنامه اجرائی حالا چطوری می توانم این فایل را از برنامه استخراج کنم ؟
در کل دو تا سوال دارم که امیدوارم دوستان جواب بدهند
NoneForce
27-09-2007, 10:37
سلام
اين تاپيك بصورت كامل توضيح داده :
ghoghnoose_dana
28-09-2007, 11:51
میتونی از این کد استفاده کنی
uses
ComObj;
procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
AccessApp: Variant;
begin
AccessApp := CreateOleObject('Access.Application');
AccessApp.NewCurrentDatabase('c:\111.mdb');
AccessApp := Unassigned;
end;
as13851365
30-09-2007, 22:49
سلام
اين تاپيك بصورت كامل توضيح داده :
دوست گرامی من خیلی خوشحال می شم که شما خودتان کمی توضیح بدهید
در ضمن من قبلا هم گفته بودم که در لینک معرفی شده توسط شما من چیزی گیرم نیومد یعنی
من می تونم بانک را به برنامه پیوند بزنم اما نمی تونم از فایل پیوند شده استفاده کنم
یعنی دستوری که بتونه این فایل پیوند شده را دوباره در هارد ذخیره کند را نمی دونم اگر می شه کمی روشن تر بگید که من از چه دستوری باید استفاده کنم که فایل پیوند شده در برنامه را دوباره در هارد کپی کنم
NoneForce
01-10-2007, 08:27
دوست گرامی من خیلی خوشحال می شم که شما خودتان کمی توضیح بدهید
در ضمن من قبلا هم گفته بودم که در لینک معرفی شده توسط شما من چیزی گیرم نیومد یعنی
من می تونم بانک را به برنامه پیوند بزنم اما نمی تونم از فایل پیوند شده استفاده کنم
یعنی دستوری که بتونه این فایل پیوند شده را دوباره در هارد ذخیره کند را نمی دونم اگر می شه کمی روشن تر بگید که من از چه دستوری باید استفاده کنم که فایل پیوند شده در برنامه را دوباره در هارد کپی کنم
سلام
اون پست را كامل نخونديد :
as13851365
02-10-2007, 23:03
نانه فورس عزیز دست درد نکنه خیلی ممنون ببخشید که زیاد اذیت می کنیم امیدوارم همیشه سلامت باشید
خیلی گل کاشتید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.