ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارسال ايميل

saghishab
23-09-2007, 15:11
زماني كه ايميلي را با تابع mail مي خوام ارسال كنم پيغام خطاي زير رو ميده فكر كنم سيستمم ميل سرور نيست چه كار كنم؟؟؟

Warning: mail(): Failed to connect to mailserver at "localhost" port 25, verify your "SMTP" and "smtp_port"

setting in php.ini or use ini_set() in G:\Program Files\nusphere\phped\Projects\mail.php on line 8

an error to send email

براي ارسال ايميل به همه اعضاي سايتم چه كاركنم؟؟؟؟:20:

iranmedia
23-09-2007, 15:59
برو تو سات web2iran اون جا برنامه ای برای این کا هست دانلود کن حلش رو ببر

peyman1987
23-09-2007, 19:19
دوست عزیز شما برای کار با تابع میل بصورت لوکال باید یه میل سرور روی سیستم خودتون نصب کنین و بعد با یه برنامه خواندن میل مثل outlook تنظیمش کنین. میتونین میل سرور ArgoSoft که من خودمم ازش استفاده میکنم و خیلی ساده س رو از لینک زیر دانلود کنین و اگر هم توی نصبش مشکل داشتین همینجا اعلام کنین تا بهتون جواب داده بشه.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

saghishab
24-09-2007, 16:49
peyman عزيز من اين برنامه رو دانلود و نصب كردم .ممنونم. اما كار با اون بلد نيست. تو ميگه بايد اول outlook نصب كنم بعد چي؟؟؟؟ من تا حالا با outlook كار نكردم؟؟؟؟؟
بعد از تنظيم باز بايد همان كد php رو اجرا كنم

آقا در كل بگم الان چي كار كنم؟؟؟؟؟ شرمندما

peyman1987
24-09-2007, 18:15
نحوه تنظیمش توی تاپیک زیر توضیح داده شده.

saghishab
25-09-2007, 03:01
و باز هم متشكرم

saghishab
26-09-2007, 03:37
دوست من.اون تايپيك رو خوندم اما 1-توقسمت dns server چي بنويسم 2-قسمت localdomain من غير فعاله چي كار كنم؟؟؟؟؟

peyman1987
26-09-2007, 13:50
1 - چیزی توی قسمت dns server ننویسین.
2 - یعنی چی غیرفعاله؟ توی تکست باکس پایینی بنویسین localhost و add رو بزنین.

saghishab
26-09-2007, 15:26
مرسي.من تما تنظيماته تو تايپيك رو كامل انجام دادم.حتا outlook هم.اما حالا بايد چي كار كنم.منظورم اينه كه من كد رو با php نوشتم مي خواهم بذارمش تو سايت با ز اجرا نميشه بايد چي كار كنم...

من تو پنل ادمينم 2 گزينه دارم 1-ارسال ايميل 2-ارسال ايميل به همه اعضا.... كد رو با php نوشتم با تابع mail اما با

همه اين تنظيمات باز همون error قبلي رو ميده كه اول همين تايپيك نوشتم.؟؟؟؟؟؟

به نظر شما اشكال كجاست بايد حتما هاست تهيه كنم.من با اپاچي كار ميكنم.

peyman1987
27-09-2007, 12:15
دوست عزیز شما دارین روی لوکال کار میکنین یا سایتتون رو آپلود کردین روی اینترنت؟
این مراحلی که من گفتم برای کار بصورت لوکال بود. اگه آپلود کردین که باید از میل سرور مربوط به سرورتون استفاده کنین.

saghishab
29-09-2007, 01:54
پيمان عزيز هنوز هاست تهيه نكردم مي خواهم اول لوكال تست كنم بعد. اما تما م تنظيمات رو انجام دادم.عين چيزي كه لطف كرده بودي. اما ولي باز بعد از اجراي كدم همون error بالا رو ميبينم. هنوز سايتم آپلود نشده
شما ميگيد بايد چي كار كنم.

مگه بعد از اينكه سيستمم ميل سرور شد نبايد كدهاي مربوط به تابع ايميل اجرا بشه... حتي در لحظه اجرا به اينترنت هم متصل شدم. اما نشد.حتي هنگام كار با outlook هم error ميده..كه پيغام قابل ارسال نيست..

هيچ راه حلي نداريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

peyman1987
29-09-2007, 09:58
شما کدی که نوشتین رو اینجا قرار بدین تا بهتر بتونیم بهتون کمک کنیم. در ضمن شما باید توی میل سرور یوزر هم بسازین. باید توی بخش Users روی Add New User و یوزر جدید بسازین. این یوزرها همون اکانتهای ایمیل هستن. بهرحال کدتون رو بزارین تا چک کنیم.

saghishab
30-09-2007, 01:13
<?php
$mail_to="user@localhost";
$mail_from="user@localhost";

$mail_subject="PHP TEST";
$mail_body ="I LOVE YOU";
if (mail($mail_to,$mail_subject,$mail_body))
echo("successfully to send email.");
else
echo("an error to send email");

?>

اين كدي بود كه من استفاده مي كردم...user هم همان يوزرم هست.كه گفتي..

saghishab
30-09-2007, 01:16
پيمان جان من همون برنامه argosoft رو نصب كردم و تمام تنظيماتشم از همون تايپيكي لطف كرده بودي انجام دادم

peyman1987
30-09-2007, 09:12
دوست عزیز کد شما یه ایراد کوچیک داره اونم اینه که توی php.ini مقدار sendmail_from رو وارد نکردین ولی نیازی نیست اینکارو بکنین من یه تغییر یه خطی توی کدتون دادم و روی سیستم من که کار کرد اگه روی سیستمتون کار نمیکنه احتمالا ایراد از نصب میل سرور هست.