مشاهده نسخه کامل
: خريد MP3 Player براي ظبط با كيفيت
alpha2008
23-09-2007, 14:58
سلام به همه دوستان من مي خوام يك MP3 player بگير كه اينمشخصات رو داشته باشه
1.ظبط صدا واقعا عالي و با يك دكمه ظبط شروع كنه
2. حجم 1 گيگ
3. طول باتري بالا
4.به شكلي باشه كه به راحتي به كامپيوتر اتصال داد مثل كول ديسك
5.ظبط و بخش به مدت بالا
6.اگر هم راديو اف ام داشت كه چه عالي
يك نكته بگم من اين براي دانشگاه ميخوام ميخوام صحبت هاي استاد ضبط كنم
قيمت هم بالاتر از 60 تومان نشه
شما هم مثل همه دوستان دیگه ... بودجه پایینی رو واسه این کار در نظر گرفتی و انتخابات بشدت محدوده ...
با این بودجه مدلی که توصیه میشه : zen stone creative
راه دیگه : افزایش بودجه تا 90 تومن که بری سراغ کارای iriver ...
alpha2008
23-09-2007, 17:00
سلام
ممنون از شما
ميشه مدل ها رو به شكل كامل بزاريد هم اوليه و هم دومي حال اگر توانستم شايد دومي گرفتم
چی رو کامل بذارم ؟ ... عکسشون رو ؟
این zen stone plus :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم iriver : (مدلهای دیگه هم داره ، این یکی شه )
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصاتشون رو هم که میشه با یه سرچ ساده اسمشون پیدا کرد ...
dj_shalam
29-09-2007, 07:57
دوست من من آی ریور گرفتم برای دانشگاه تو هم قیمتیاش حرف نداره حرف سیمور گوش کن
dj_shalam
29-09-2007, 07:59
اون 77 تومانه
farvehar_1989
01-10-2007, 03:13
من دنبال یک " ام ـ پی ـ تری ـپلیر " میگردم که میکروفن حساس و کیفیت ضبط بالایی داشته باشه(به اصطلاح اهل فن ضبط خبر نگاری داشته باشه). مثلا وقتی برای ضبط صدای استاد اونو توی جیب روی سینه ام بگذارم اگر استاد از جاش بلند شد و ازصندلی من فاصله گرفت ( برای نوشتن روی تابلو یا قدم زدن اطراف میز ) باز هم کیفیت صدای ضبط شده در حد قابل قبولی باشد.در واقع شاید اینکه بخواهم دستگاه را به جای این که نزدیک فرد سخنران بذارم توی جیب پیراهنم قرار بدم به نظر شما احمقانه و مضحک به نظر بیاد ولی اینم بگم که 99 درصد استاد های ما اونقدر پولکی هستند که میگن :((اااااااا.........اگه اجازه بدم صدای منو ضبط کنی لابد فردا میخوای ببری و تکثیر کنی و دیگه کسی نمیاد سر کلاس های ما بشینه چون شهریش زیاده و لابد پس فردا میخوای دوربین بیاری و هر غلطی دلتون خواست با تصویر من بکنید و لابد...........................)) بله به این خاطر میخوام قاچاقی ببرمش سر کلاس البته فقط به این خاطر این کارو میکنم چون از بچگی تو نت برداشتن سرعتم از حلزونم کمتر بوده به هر حال اگه مارکی را میشناسید که قیمتش بین 150000 تا 200000 باشد مرحمت بفرمایید و بنده را مشمول راهنمایی ها تون قرار بدید
این (آی--دی) من هست
sepanta_1989@yahoo.com
پر توان و پیزوز باشید .
farvehar_1989
01-10-2007, 03:28
saymour جان می خوام ببینم از نظر شما چه mp3 player ای باید انتخاب کنم تو رو خدا زود جوابمو بده چون فردا یا پسفردا بیشتر وقت ندارم صبر کنم کارم خیلللللللللللللللللللی فوریه
دستت درد نکنه
اگه می خوای تا 200 هزار تومن خرج کنی و ضمنا این وضعیت خاص رو داری ، خیلی بهتره که بری سراغ voice recorder ها که اصلا واسه همین کار ساخته شدن ... یعنی میکروفون حساس تری دارن و کیفیت بهتر ...
سونی ، چندتا کار توی سری ICD داره که می تونن بدردت بخورن و قیمتشون هم باید حدود 200 تومن باشه ... به نمایندگی های سونی توی پاساژ ایران یا بازار رضا یا پایتخت سر بزن ، حتما دارن ... (ICD-MX)
farvehar_1989
01-10-2007, 21:44
اگه می خوای تا 200 هزار تومن خرج کنی و ضمنا این وضعیت خاص رو داری ، خیلی بهتره که بری سراغ voice recorder ها که اصلا واسه همین کار ساخته شدن ... یعنی میکروفون حساس تری دارن و کیفیت بهتر ...
سونی ، چندتا کار توی سری ICD داره که می تونن بدردت بخورن و قیمتشون هم باید حدود 200 تومن باشه ... به نمایندگی های سونی توی پاساژ ایران یا بازار رضا یا پایتخت سر بزن ، حتما دارن ... (ICD-MX)
مرسی saymour جان 2 سوال دیگه هم داشتم . منظورت از voice recorder دستگاهه جدای از mp3 player هست یا اینکه منظورت 1 مدل mp3plater با ضبط خبرنگاری است؟
ضمنا من تو 1 forum دیگه درخواست اطلاعات در مورد 1 mp3 player با این مشخصات کردم ولی راستش جواب درست حسابی کسی بهم نداد اگه لطف کنی 1 مارک هم با مشخصات زیر معرفی کنی دیگه حسابی ممنون میشم .
farvehar_1989
01-10-2007, 21:55
ضبط خبرنگاري داشته باشه ثانیا تنظیماتی داشته باشه که قبل ازضبط بتوان نوع دیجیتایز
شدن آنها (مثلا PCM) ، نوع ضبط کانال (Stereo یا Mono) و ... را مشخص کند (مورد اول که نوشتم از همه برام مهمتره)ـترجیحا بتواند درمحیط یک کلاس درس صدا را با کیفیت خوب ضبط کند
-2دارای ورودي و خروجي باشه
_3باطري داخلي داشته باشه و قابل شارژ شدن باشه-- باتری قابل شارژآن به عنوان لوازم جانبی در بازار موجود باشه
-4باتری لیتیم توکار NIMH
_5بتوانیم سر يک ساعتي کوکش کنیم و با پخش کردن موسيقی ا ز خواب بيدارشیم
_6رادیو FMداشته باشد و قابلییت اینکه به صورت مستقیم بتواند از رادیو صدا را ضبط کند و بتواند 20 تا 30 ایستگاه را در حافظه خود ذخیره کندو برای اینکه در هنگام حرکت صدای خشخش نداشته باشد تیونر قوی داشته باشد و ضمناً آنتن هم داشته باشد
_7نرم افزار داخلي دستگاه رو هم بتوانیم UP DATE کنیم
_8دارای click wheel باشه
9ـدر ایران پشتیبانی خوبی داشته باشد
_10حد اقل 7 تا اکولایزر داشته باشه
_11مدلی باشه که از انواع کارتهای حافظه بتواند به عنوان حافظه ی پشتیبان استفاده کند
_12هد فون آن نه تنها در انتقال باسهای قوی خوب عمل کند بلکه در انتقال باسهای ضربی نیز همینطور
_13ترجیحا دکمه های بزرگ و نرم داشته باشه
_14برای آنکه بشود روی MP3 Player خود آهنگ کپی بکنیم، باید آن را به رایانه خود متصل کنیم. بالاترین بازده سرعت در اتصالات:
Fire wire (IEEE-1394 ) یا در USB 2.0 قابل دسترسی استت MP3 Player مذکور یکی از این دو را پشتیبانی کند.
_15صحفه ی نمایشش قابلیت نمایش در شب را داشته باشه
_16مقدار باقی مانده باتری را اعلام کند
_17بتواند آهنگها را بهطور اتفاقی پخش کند( پخش اتفاقی).
_18بتوانیم ادامه ی آهنگهای خود را از جایی که قبلاً MP3 Player را خاموش کردهاید، گوش کنید.( ادامه پخشبه صورت خودکار)
برخی از شرکتها کیفهایی را همراه MP3 Player ارائه میدهند که میتوان آنها به کمربند بست و آن را داخل کیف گذاشت. برخی دیگر دستبندی میدهند که MP3 Player به راحتی در آن قرار میگیرد و با امنیت کامل میتوان آن را حمل کرد. برخی دیگر هم بندهای گردنی ارائه میدهند که میتوانرا مثل گردنبندی آویزان کرد تا راحتتر قابل دسترسی باشند. MP3 - PLAYER مذکور حداقل یکی از اینها را داشته باشد
ضد آب باشد_20
انتخاب حالت هاي مختلف پخش (عادي ، تكرار يك آهنگ ، رندوم و.......)
تايمر جهت خاموش شدن دستگاه
قابليت حذف فايل از روي دستگاه
Folder Navigation
دوست من ، اگه اشتباه نکنم شما این سوال رو توی PT (پرشن تولز) هم پرسیدی و خود من جواب دادم ... نمی دونم چطور شما برداشت کردی که جوابی که بهت دادم " درست و حسابی " نبوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر خودم جواب خیلی کاملی بهت دادم ...
با یه سرچ ساده متوجه شدم که این مشخصاتی که توی پست قبلی ات مطرح کردی ، مربوط میشه به یه مقاله قدیمی که معلوم نیست کدوم آدم ناواردی نوشته ... آخه کدوم mp3 player ی ضد آبه ؟ ... یا برعکس : کدوم mp3 player ای هستش که شافل (پخش اتفاقی) نداشته باشه ؟ ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینه که من بگم : " یه ماشین می خوام که اولا پرواز کنه ... دوما بوق داشته باشه ... سوما 5 تا دنده داشته باشه ... چهارما بتونه روی یه چرخ راه بره ! " [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (یعنی یه سری قابلیت های معمولی و غیرممکن رو ترکیب کنم)
من اصلا قصد توهین به شما رو ندارم و معذرت می خوام اگه جسارتی کردم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهرحال همونطور که اونور هم جواب دادم بعضی از اینا چیزا رو همه مدلها دارن و بعضی ها رو هیچ مدلی نداره ... " خرید Mp3 player اینطوری انجام نمیشه " ... مهم اینه که شما ببینی چه پارامتری واسه ات از همه چیز مهمتره ... ظاهرا " ضبط صدا " .. درسته ؟ ... خب پس بر همون اساس ادامه بدیم ...
farvehar_1989
02-10-2007, 15:04
بله saymour درست فهمیدید من اون مشخصاتی رو که نوشتم از یک سایت برداشت کردم (شما هم هوشمندانه عمل کردید)
در ضمن همون پارامتر اول که گفتم برام مهمتره (ضبط صدا) حالا میخواستم با این تفاسیر 1 مدل (بهترین مدل با این بودجه)را معرفی بفرمایید که دیگه برم بخرم چون هر کس 1 نظر میده من خیلی تعلل کردم خواستمم نظر اخر (که مطمئنم بهترین و کارشناسانه ترین نظر هم هست)را از شما بشنوم
بابت همه ی پیگیری ها ی مصرانتون هم کمال تشکر را دارم
بهرحال همونطور که توی پست شماره 9 این تاپیک گفتم ، شما می تونی بری سراغ voice reorder که دیگه mp3 player نیست ، یعنی بعضی کارایی که اون انجام میده رو انجام نمیده ... مثلا ICD-MX از سونی که حدود 200 تومنه ... اینا مخصوص ضبط صدا هستن و بالاترین کیفیت رو دارن ..
اما اگه می خوای کار mp3 player رو هم بکنه ، می تونی ICD-U70 رو بگیری که ترکیبی از این دوتا محسوب میشه ...
طبیعتا یه راه دیگه هم اینه که بری سراغ mp3 player هایی که کیفیت ضبط خوبی دارن ، مثل iaudio u3
farvehar_1989
07-10-2007, 01:51
اما اگه می خوای کار mp3 player رو هم بکنه ، می تونی ICD-U70 رو بگیری که ترکیبی از این دوتا محسوب میشه ...
طبیعتا یه راه دیگه هم اینه که بری سراغ mp3 player هایی که کیفیت ضبط خوبی دارن ، مثل iaudio u3
من از این 2 جمله ی اخر اینجوری برداشت کردم که کیفیت ICD_U70 از iaudio U3 بهتره آیا درست فهمیدم؟
سوال دوم: ایا قیمت ICD_U70 هم مثل ICD_MX 200 دویست هزار تومان هست؟
سوال سوم : شما در جایی گفته بودید که یه مدل سونی اومده به نام )icd_u60)
که وضعیت بهتری نسبت به u3 داره می خواستم ببینم کیفیت ICD_U70 در مقایسه با آن چطور است ؟
سوال چهارم: این icd_u70 مدل 8 گیگابایت هم داره ؟چون من میخوام جلسه های یک ترم دانشگاهی به طور کامل توش جابشه
سوال پنجم :نمایندگی سونی در پاساژ پایتخت کدوم طبقست؟
بله ... ICD باید بهتر از U3 باشه ...
قیمت u60 150 تومن باید باشه (512 مگ) و قیمت u70 باید 170 تومن باشه (1 گیگ)
u60 و u70 دوتاشون یه مدل هستن ... فقط مقدار حافظه شون فرق داره و در نتیجه اسمشون هم فرق داره (توی جمله بالایی توضیح دادم)
سری ICD ، روش ضبطش متفاوت از Mp3 player هاست .. در نتیجه نیازی به حافظه زیاد نداره و مثلا با 512 مگ ، میتونه در حالت high quality ، حدود 60 ساعت ضبط کنه ... (اکه اگه فرض کنیم هر جلسه 2 ساعت باشه ، یعنی 30 تا جلسه توش جا میشه حدودا)
یادم نیست ... ولی مطمئنا اونجا نمایندگی داره و به احتمالا 95% این مدل رو دارن ...
بعد از سلام
قیمت ضبط صداها بعضا از 10 تا 15 چوق افزایش داشته، که با توجه به فصل آغاز تحصیل طبیعیه؛ نتیجتا شما میتونید مدل Sx-67 از کارای سونی رو با اون قیمت تهیه کنید که وزن سبکتر در سایز کوچک رو در بدنه ای تمام آلمینیومی جمع کرده و نسبت به مدل بالاتر ساخت جدیدتری داره(mx).
یه اساتیدتون سلام ما رو برسونید ، البته بصورت قاچاقی!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.