ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ليستي از فايلها

yonsen
23-09-2007, 12:18
سلام

چطوري ميتونم ليستي از فايلها با پسوند اجرايي و swf را در كامپيوتر پيدا كنم.

مثلا آدرس را نمايش بده يا در txt دخيره كنه

yonsen
30-09-2007, 10:47
پس چي شد ؟

خيلي سخت بود !؟

:18:

_H2_
30-09-2007, 14:58
سلام
با VB6 درپیت(!) باید از فرمان Dir استفاده کنید و در حلقه تمام موارد را بخوانید
با VB8 نفس(!):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yonsen
20-10-2007, 08:03
سلام ميشه با همون ويبي 6 توضيح بدي منظورم اينكه كل كد رو بدي چون ويبي بلد نيستم با توضيح چيزي سر در نميارم وخيلي هم احتياج دارم

منتظرم
مرسي

_H2_
22-10-2007, 10:29
سلام
اول میبخشید چند روزی آنلاین نبودم...
در VB6 این کد تمام فایلهای موجود در ریشه C را میخواند و به ترتیب درون متغییر ret و زیر هم میریزد...
که به راحتی اگر متوجه شوید میتوانید کد را اصلاح کنید و ret را درون فایل برزید یا نمایش دهید و...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yonsen
24-10-2007, 08:40
ممنونم :20:

راستي چطوري كل هارد را چستجو كنم

شرمنده با اين سوال هاي...

_H2_
24-10-2007, 17:25
سلام

راستي چطوري كل هارد را چستجو كنم

راه معمول همینها هستند.

باید هر درایو را مجزا جستجو کنید.
VB8 خودش در همان دستوری که نوشتم پارامتری میگیرد و معمول میکند که زیر پوشه ها را هم بگردد یا نه ولی دستور Dir فقط در یک دایرکتوری میگردد و کاری به زیرپوشه ها ندارد.

در نتیجه خودتان باید یک تابع "خود فراخوان" درست کنید که تا پوشه ی جدیدی پیدا کرد مجدداً خودش را اجرا کند.

البته درست حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم یک API مخصوص جستجوی فایل در یک محل با شامل شدن زیر پوشه ها داریم که طبیعتاً کار را خیلی راحت میکند و کافیست برای هر درایو یک بار فراخانی شود.
الآن نامش یادم نیست و با عرض شرمندگی دو روز آینده احتمالاً انلاین نیستم.
ولی اگر وجود داشته باشد و کسی تا دو روز آینده اسمش را نگوید، خودم دو روز دیگر که انلان شدم نامش را میگویم. :11:

_H2_
27-10-2007, 10:03
سلام
اسم API ای که به صورت ناقص یادم بود SearchTreeForFile است ولی متاسفانه این API فقط اولین فایلی را که پیدا کند پس میدهد و در نتیجه لیستی از فایلها را نمیدهد و در نتیجه بدرد شما نمیخورد.
باید از همان روش تابع خود فراخانی استفاده کنید.