ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رم پاتریوت

poloton7
23-09-2007, 07:32
من میخواهم یک رم 1 گیگ پاتریوت بگیرم ایا یک رم 1گیگ سینگل بگیرم یا یک رم 1گیگ دوال چنل(یعنی دو تا 512) کدام بهتر است (برای بازی می خواهم) ---------

ehsankalak
23-09-2007, 09:01
سلام دوست عزیز
به نظر من اگه دوتا 512 بگیری بهتره

Lord_theOne
24-09-2007, 06:04
اگر مادربردت دوئل ساپورت مي كند دوئل بگير

poloton7
24-09-2007, 22:46
مادر بردی میخواهم بگیرم یا گیگا m55s-s3 یاmsi k9n neo-f است
من دو تا سوال دارم
1-در هفته نامه عصر ارتباط در مورد رم توصيه كرده بود براي بازي از رمهاي patriot یاcorsairاستفاده کنید اما در این فرم دوستان روی رم oczتاکید دارند
2- در مورد هارد همان نشریه از هارد هیتاچی تعریف کرده بود---نقل قول نشریه(هاردهای سری دسک استار هیتاچی از چند جهت قابل توجه هستند --اول سرعت بوت شدن دوم قیمت وگارانتی بسیار خوب در بازار ایران--تنها ایرد انها را متوان صدای نسبتا قابل انها هنگام کار کردن دانست)اما در این فرم دوستان از هارد دیجیتال وسترن تعریف می کنند-------لطفا نظرانون در مورد این دو سوال بیان کنید---متشکرم

Lord_theOne
25-09-2007, 07:54
دوست عزيز اگر توي يك مجله يك مقاله ديدي بدون كه توي تمام روزنامه ها و مجله ها اينها را نوشتند
اين مجلات اكثرشون فكر نمي كنند و فقط مطلب مي نويسند
پس اول كه گيگا بدرد نمي بعضي از مادربردهاش خوبه تا اصلا بدرد AMD هم نمي خورد
يعني مادربرد خوبي هست اما حرفه اي نيست
دوم
رمهاي OCZ , Corsair‌ بهترينها هستند من به بچه ها پيشنهاد مي كنم

poloton7
25-09-2007, 22:59
دوست عزيز اگر توي يك مجله يك مقاله ديدي بدون كه توي تمام روزنامه ها و مجله ها اينها را نوشتند
پس اول كه گيگا بدرد نمي بعضي از مادربردهاش خوبه تا اصلا بدرد AMD هم نمي خورد
يعني مادربرد خوبي هست اما حرفه اي نيست
دوم
رمهاي OCZ , Corsair‌ بهترينها هستند من به بچه ها پيشنهاد مي كنم

پس msi بگیرم --نظرتون در مورد هارد نگفتید--ممنون که راهنمایی کردید

Stream
25-09-2007, 23:15
پس msi بگیرم --نظرتون در مورد هارد نگفتید--ممنون که راهنمایی کردید
نظرش رو گفت ديگه‌!

poloton7
26-09-2007, 00:08
نظرش رو گفت ديگه‌!

اما در مورى msi نگفت --اگر مین دیگری که کیفیت خوبی داشته باشد برایamd x2 همین جا بگید تا 100 هزار تومان تا من مجبور نشم یک پست جدید در قسمت پردازنده بدهم-----متشکرم

Lord_theOne
26-09-2007, 03:56
اين دو مدل ببين گيرت مياد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين به احتماله زياد هست

اگر هارد هم خواستي بگيري فقط وسترن 16 مگابايت بافر بگير بايد بگردي پيدا مي كني

active_277
26-09-2007, 04:20
مین abit kn9 sli اگه گیر آوردی حتما بگیر
ولی اگه گیر نیاوردی که احتمالا گیر نمی یاری برو msi بگیر من که ازش خیلی تعریف شنیدم اقای lord هم بدجوری موافقشه:46:

رمم Corsair یا patriot چون نسبت به قیمتشون خیلی رمهای خوبی هستن
اگه واسه بازی میخوای 1g کمه حتما دوتا 1g بگیر اشتباه نکن واسه بعدن هم اگه خواستی ارتقاء بدی بهتره
فکر کن یه سیستم توپ بستی و در حالی که هم cpu وگرافیک دارن عالی جواب میدن تو بازی رم کم بیاری و بعد مجبور بشی بیای برنامه های کنار ساعت رو ببندی تا یه 5مگ آزلد بشه
ولی 5مگ کافی نیست مجبور میشی رزولوشن رو پایین بیاری بازم نمیشه بعدش مجبور میشی یکی سیستم های بازی(مثل نور پردازی دینامیک)رو غیر فعال کنی و ...
که این یعنی آخر ضد حال:41:

poloton7
26-09-2007, 23:37
اين دو مدل ببين گيرت مياد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين به احتماله زياد هست

اگر هارد هم خواستي بگيري فقط وسترن 16 مگابايت بافر بگير بايد بگردي پيدا مي كني

مینهای شما معرفی کردید همشون بالای 130 هزار تومن است و اس ال ای هست من اس ال ای نمی خواهم اگر تایید می کنید همان مین گفته شده را بخرم

Lord_theOne
27-09-2007, 04:46
570 خوب هست و ارزون تقريبا فكر كنم طرفهاي 100 تومان باشه اما واقعا ارزشش را دارد
به نظر من هرچي پول بدي براي مادربرد كم هست واقعا مي گم واجبتر از Cpu هاي مدل بالا هست

poloton7
27-09-2007, 22:55
معذرت میخواهم 570 یعنی کدام یک از اونهایی که گفتید(شرمنده) -----مدل K9n Neo-f چه ایرادی دارد--
در این قسمت اقای (gabana)در مورد سوکتهای Amd 2یک سری توضیح دادند اخه من میخواهم Amd X2 4.2ورم باس800 بگیرم اما با توضیحات ایشان 4.2 نمی تواند باس 800 را ساپورت کندیعنی مجبورم 4.6 بگیرم این سوال را در همان قسمت کردم اما بعد از سه روز هنوز اقای گابا نا جواب ندادند ایا واقعا باید 4.6 بگیرم شما راهنمایی کنید متشکرم--------

Lord_theOne
27-09-2007, 23:31
عزيز اين ليست هست نگاه كن ببين كدوم را مي پسندي بهتر هست

poloton7
28-09-2007, 23:01
عزيز اين ليست هست نگاه كن ببين كدوم را مي پسندي بهتر هست

دوست عزیزم خوبم این مهم نیست من چه انتخاب کنم مهم این است که شما متخصص هستید چی به من توصیه کنید من طوری که پرسیدم
k9na platinum با چیپستxpress 330است با گارانتی رایان بدر با قیمت 180هرار تومان است
در ضمن نظرتون را در مورد k9n neo-f نگفتیدو همچنین در مورد پردازنده----ببخشید اینقدر سوال میکنم چون اون چیزی که برای شما روشن است برای ما مبتدی ها تاریک است------------

Lord_theOne
29-09-2007, 05:58
poloton7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اختيار داريد
اون ليستي كه من گذاشتم ليست CPU ها هست و مي تواني انتخاب كني
مادربرد هم اين را پيشنهاد مي كنم يكي از بهترينهاي MSI هست

كاري به SLI نداشته باش به قدرتش داشته باش
اين CPU خوبي هست كشش هم 2 مگابايت است
Athlon 64 x2 4800+ (F2, 65W)
4800 سي پي يو خوبي هست قيمت را نمي دونم
بايد سوال بگيري
اينجا هم انواع CPU ها هست

مي توني انتخاب كني
از توي اين مدل بايد پيدا كني نسبت به بودجه ات
Athlon 64x2

poloton7
29-09-2007, 15:44
poloton7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اختيار داريد
اون ليستي كه من گذاشتم ليست CPU ها هست و مي تواني انتخاب كني
مادربرد هم اين را پيشنهاد مي كنم يكي از بهترينهاي MSI هست

كاري به SLI نداشته باش به قدرتش داشته باش
اين CPU خوبي هست كشش هم 2 مگابايت است
Athlon 64 x2 4800+ (F2, 65W)
4800 سي پي يو خوبي هست قيمت را نمي دونم
بايد سوال بگيري
اينجا هم انواع CPU ها هست

مي توني انتخاب كني
از توي اين مدل بايد پيدا كني نسبت به بودجه ات
Athlon 64x2
از اینکه این چند وقت اخیر وقت ارزشمندتون را در اختیار من گذاشتید وبا حوصله یکی یکی جواب دادید متشکرم اومیدورارم همیشه سلامت وشاد باشید در کنار خانواده محترمتان----------(ایراد k9n neo-fرانگفتید)موفق باشید
:10:

Lord_theOne
29-09-2007, 17:52
منظورت K9AG Neo-F ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست؟
اون چيپش AMD هست
اين يكي بهتر است كه معرفي كردم شايد هم بهترين برد باشد كه هست

K9N SLI Platinum

poloton7
29-09-2007, 22:49
بخشید lorg_thone عزیزم میخواهم یک سوال کنم دیدم همینجا سوال کنم وپست جدید نزنم من میخواهم این قطعات را بخرم
cpu:amd x2 4.6
main:msi k9n neo-f or k9nsli platinum bus 800
ram: corsair 1gig dual channel bus 800
graphic:8600gt xfx
hard:western 160 sata 2
dvd rw:asus
اما من یک هفته است دنبال این قطعات میگردم اما هیچ کس نداره مثلا سی پی یو یا 4000 یا 4800یا5200 دارند نکته جالب اینکه که 80 درصد رم کرسایر را برای اولین بار میشنیدند در مورد مین هم 90درصد میگفتند ما یا گیگایا ایسوس کار میکنند در مورد گرافیک هم 90درصد یاگیگا یا ایسوس داشتند حالا من موندم این قطعات بالا راچطور پیداکنم------ایا به سایتهای انلاین فروش قطعا میشود اطمینان کرد---ایا کسی میدونه نمایندگی قطعات بالا در مشهد کجاست لااقل از نمایندگی بخرم ----لطفا کمک کنید

active_277
29-09-2007, 23:03
بخشید lorg_thone عزیزم میخواهم یک سوال کنم دیدم همینجا سوال کنم وپست جدید نزنم من میخواهم این قطعات را بخرم
cpu:amd x2 4.6
main:msi k9n neo-f or k9nsli platinum bus 800
ram: corsair 1gig dual channel bus 800
graphic:8600gt xfx
hard:western 160 sata 2
dvd rw:asus
اما من یک هفته است دنبال این قطعات میگردم اما هیچ کس نداره مثلا سی پی یو یا 4000 یا 4800یا5200 دارند نکته جالب اینکه که 80 درصد رم کرسایر را برای اولین بار میشنیدند در مورد مین هم 90درصد میگفتند ما یا گیگایا ایسوس کار میکنند در مورد گرافیک هم 90درصد یاگیگا یا ایسوس داشتند حالا من موندم این قطعات بالا راچطور پیداکنم------ایا به سایتهای انلاین فروش قطعا میشود اطمینان کرد---ایا کسی میدونه نمایندگی قطعات بالا در مشهد کجاست لااقل از نمایندگی بخرم ----لطفا کمک کنید

برو کامپیوتر سبز کنار مجتمع تک ساختمان بلا طبقه 4(دفتر مرکزی سایت rayaneh.com ) و فکر کنم نماینده سازگار ارقام تو مشهد
خودشون که میگن هر قطعه رو که سفارش بدین واستون گیر میاریم
فقط قبلش قیمتها رو بپرس

Lord_theOne
29-09-2007, 23:34
ممنون Active جان
poloton7 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فكر كنم شما در ايران زندگي مي كنيد يكم بهش فكر كن

poloton7
30-09-2007, 15:12
برو کامپیوتر سبز کنار مجتمع تک ساختمان بلا طبقه 4(دفتر مرکزی سایت rayaneh.com ) و فکر کنم نماینده سازگار ارقام تو مشهد
خودشون که میگن هر قطعه رو که سفارش بدین واستون گیر میاریم
فقط قبلش قیمتها رو بپرس

دستت دردنکند اما من 3روز پیش رفتم لیست قطعات را هم دادم وشماره تلفنم هم دادم گفتند زنگ می زنیم اما هنوز خبری نشوده مگه این که دوباره یک سر بزنم--------دوست عزیزم اقایlord_the one عجب تیکیه خفنی انداختی دمت گرم ---(از دوستان هر چه رسد خوش است)----------