مشاهده نسخه کامل
: سوال از اساتید... این برنامه مطمئنه ؟؟؟
nima_949
22-09-2007, 23:48
Arovax AntiSpyware این آنتی اسپای وار مطمئنه ؟؟؟
یه توضیحاتی در موردش میخوام تو سی دی پرند دیدم میخوام بدونم نصب کنم یا نه؟؟
Arovax AntiSpyware این آنتی اسپای وار مطمئنه ؟؟؟
یه توضیحاتی در موردش میخوام تو سی دی پرند دیدم میخوام بدونم نصب کنم یا نه؟؟
من مطلب منفی در موردش ندیده ام ولی من اگر جای شما باشم به عوض استفاده از چنین برنامه های ناشناخته ای از
برنامه های مشهورتر و شناخته شده تر که امتحان خود را پس داده اند استفاده می کردم.
nima_949
24-09-2007, 02:25
ممنون دوست عزیز
حرفت درسته
بازم ممنون از توجهت
سلام
لطفا توضیح دهید آیا نصب همزمان آنتی ویروس ,فایروال, واینترنت سکوریتی با هم تداخلی در کار آنها ایجاد می کند یا نه ؟
در صورت تداخل ارجحیت با کدام است ؟
باتشکر
hamilton
11-10-2007, 16:48
سلام
لطفا توضیح دهید آیا نصب همزمان آنتی ویروس ,فایروال, واینترنت سکوریتی با هم تداخلی در کار آنها ایجاد می کند یا نه ؟
در صورت تداخل ارجحیت با کدام است ؟
باتشکر
دوست عزيز فكر نميكنيد جاي پرسيدن سوال شما در اين تاپيك نيست؟عنوان اين تاپيك چيز ديگري است.اما بهر صورت نصب آنتي ويروس و فايروال نه تنها مشكلي نداره بلكه واجب هم هست.اما در مورد اينترنت سكيوريتي كه به آن اشاره كرديد بايد عرض كنم كه اينترنت سكيوريتي تركيبي است از آنتي ويروس و فايروال.يعني شما با نصب اينترنت سكيوريتي در واقع هر دو برنامه را با هم نصب كرده ايد و در اين حالت نياز به آنتي ويروس و فايروال ديگري نخواهيد داشت مگر اينكه شما اينترنت سكيوريتي را نصب كنيد ولي در هنگام نصب گزينه Customize را انتخاب كرده و فايروال آنرا نصب نكنيد و از يك فايروال ديگه استفاده كنيد.
دوست عزيز فكر نميكنيد جاي پرسيدن سوال شما در اين تاپيك نيست؟عنوان اين تاپيك چيز ديگري است.اما بهر صورت نصب آنتي ويروس و فايروال نه تنها مشكلي نداره بلكه واجب هم هست.اما در مورد اينترنت سكيوريتي كه به آن اشاره كرديد بايد عرض كنم كه اينترنت سكيوريتي تركيبي است از آنتي ويروس و فايروال.يعني شما با نصب اينترنت سكيوريتي در واقع هر دو برنامه را با هم نصب كرده ايد و در اين حالت نياز به آنتي ويروس و فايروال ديگري نخواهيد داشت مگر اينكه شما اينترنت سكيوريتي را نصب كنيد ولي در هنگام نصب گزينه Customize را انتخاب كرده و فايروال آنرا نصب نكنيد و از يك فايروال ديگه استفاده كنيد.
باعرض معذرت
در عنوان این تاپیک نوشته سوال از اساتید من چیزه دیگه ای ندیدم
متاسفم که اشتباه شده
برای جواب هم واقعا متشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.