ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فکر کنم دیگه مشکل صدای ضعیف هدفن موتورلا v3i حل شده باشه

Shadow of Destiny
22-09-2007, 23:12
خب با یکمی جستجو تو سایت motox.info دیدم که یه کانورتوری هستش که می شه باهاش هر هدفنی یا هر باندی (نه هدفن های گوشی) رو بهش وصل کرد و از کیفیت صدا لذت برد.

آدرس سایت اصلیش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و لینک خود عکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

می خواستم بدونم کسی تا حالا به یه همچین کانورتوری برخورده ؟ اگه اینطوره یه ندا هم به ما بدین که از کجا گیر آوردینش. ممنون.

Corvette
23-09-2007, 00:25
خب با یکمی جستجو تو سایت motox.info دیدم که یه کانورتوری هستش که می شه باهاش هر هدفنی یا هر باندی (نه هدفن های گوشی) رو بهش وصل کرد و از کیفیت صدا لذت برد.

آدرس سایت اصلیش
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید و لینک خود عکس:

می خواستم بدونم کسی تا حالا به یه همچین کانورتوری برخورده ؟ اگه اینطوره یه ندا هم به ما بدین که از کجا گیر آوردینش. ممنون.

حدس میزنم چی باشه. اما عکسش فیلتره عزیز. اگه بتونی یه جا دیگه آپ کنی ممنونت میشم.تا دقیق

ببینیمش!!

Shadow of Destiny
24-09-2007, 00:06
گور بابای این مملکت با ف ی ل ت ر ش... عزیزم نمی خواد لینک مستقیم خود عکس رو ببینی. برو از خود سایتش نگاه کن. همونجاس.
Goody

Corvette
24-09-2007, 12:35
گور بابای این مملکت با ف ی ل ت ر ش... عزیزم نمی خواد لینک مستقیم خود عکس رو ببینی. برو از خود سایتش نگاه کن. همونجاس.
Goody

دوسته من.چون اون عکس هم تو خوده سایت به جایه دیگه لینک شده باز فیلتره!!! نمی تونم ببینم.

Shadow of Destiny
24-09-2007, 19:23
عجیبه ها.. من از دو تا Isp استفاده می کنم همشون راحت نشون میدن هیچ مشکلی ندارن. راه دیگه ای هم هست که بشه عکس رو از خود کامپیوتر وارد کنم ؟

Corvette
25-09-2007, 01:12
عجیبه ها.. من از دو تا Isp استفاده می کنم همشون راحت نشون میدن هیچ مشکلی ندارن. راه دیگه ای هم هست که بشه عکس رو از خود کامپیوتر وارد کنم ؟

بله عجیبه.بله دوسته عزیز.میتونی عکس رو رویه سیستمت save کنی بعد تویه یه سایتی مثله این upload

کنی.

بعد آدرسه لینکش رو تو پستت با گزینه(وارد نمودنه عکس)بزاری تا ما هم ببینیم.

Shadow of Destiny
25-09-2007, 17:48
دستت نقره.. آخ ببخشید ....طلا مسعود جان.:46: شرمنده که دیر جواب دارم:

حالا لطف کن اگه تو تهران هستش یکی واسه ما هم ارسال کنی.

Corvette
26-09-2007, 14:32
دستت نقره.. آخ ببخشید ....طلا مسعود جان.:46: شرمنده که دیر جواب دارم:

حالا لطف کن اگه تو تهران هستش یکی واسه ما هم ارسال کنی.

ok.همونی بود که حدس میزدم. راستش تا حالا ندیم جایی.ولی این دفعه اگر رفتم جمهوری آمارشو میگیرم.

همین جا بت خبر میدم.

Shadow of Destiny
26-09-2007, 15:38
آخ مسعود جان اگه پیدا کنی که عالی می شه. تو گورستان ما این چیزا عتیقه به حساب میاد.:27:

Shadow of Destiny
29-09-2007, 00:01
خبری نشد عزیز ؟

Corvette
29-09-2007, 00:09
خبری نشد عزیز ؟

سلام عزیز. عجله نکن رفیق. اگر وقت کنم برم حتما آمارشو میگیرم. شرمندم نمیتونم زود جوابت رو بدم.:blush:

Shadow of Destiny
29-09-2007, 00:30
Thanks a lot bro. I'll wait then. seems there's only YOU in this forum... :10: