مشاهده نسخه کامل
: لطفا نظرتون را د مورد این کار بگید
من این یکی را امشب ساختم و حدود دو ساعت هم رندرش طول کشید اینو گذاشتم اینجا تا لطف کنید و مشکلاتش را بگید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A r c h i
22-09-2007, 23:22
سلام
کارتون خیلی خوب شده فقط چند تا اشکال معماری داره:31:
اول که جلوی در ورودی که تلویزیون نمی ذارن :46: ، بعدم چیزی که کلا تو کارای معماری مهمه دید انسانیه...یعنی این دیدی که شماگذاشتی دید آدم چسبیده به سقفه
اگه منظره بیرون پنجره یک کم قشنگتر می ذاشتین فکر کنم بهتر می شد
موفق باشید:10:
با حرفهای Archi-Girl خانوم موافقم. هرچی نباشه مهندس معماریه.
نور خورشید خیلی قشنگ و طبیعی شده.
در ضمن بیرون پنجره یه تعداد نور دیده میشه که ... .
interior_design
22-09-2007, 23:51
سلام
اول که جلوی در ورودی که تلویزیون نمی ذارن :46: ، بعدم چیزی که کلا تو کارای معماری مهمه دید انسانیه...یعنی این دیدی که شماگذاشتی دید آدم چسبیده به سقفه
تایید میشه. view که شما میگیری باید از دید ناظر باشه.
کیفیت رندرت پایینه ولی خوب شده.
مرتضی nvcd
23-09-2007, 04:58
کار خوبیه.
فقط چرا میز تلویزیون به مبل ها نمیاد.اون مبل اون طرف اتاق چیکار می کنه و چرا اینقدر رندرت کیفیت خوبی نداره
Aminzikzak
23-09-2007, 09:06
ایول بابا قشنگ شده ...
همه ایرادارو بچه ها گفتن فقط لکه های رویه دیوار میمونه ... فکر کنم به خاطر نور باشه ..
دوستان از نظرات همه شما ممنونم و با همشون موافقم اما من این کار رو از روی یک نقشه ساخته بودم بازم ممنون
SomeThink
24-09-2007, 02:16
سلام
حرف شما متین ولی به غیر زوایا ای که شما گفتین یک سری زاویه های دیگه هم هست که به زوایایه هنری معروفند...
این زاویه ها ممکنه غیر طبیعی باشه ولی نمایی که از صحنه به ما میده نمای جالبیه و همه اشیای صحنه در یک نگاه گنجانیده میشن!
p30world user
24-09-2007, 02:20
کارت خیلی قشنگه .....ایول
Pejvak61
24-09-2007, 11:45
ميدونم خيلي سخته كه بتوني تمام موارد و رعايت كني ولي اگه ميخواي تا همين حد شروع به رندر كني به نظر من بايد همون جزئيات كم هم با كيفيت باشن مثل گچ بري و پنجره و در و ... .
cityslicker
24-09-2007, 11:51
خیلی زیباست و آرامش رو همراه داره فقط اتاق کمی خلوته
خيلي قشنگه ولي فكر مي كنم همه ي تلاشت رو نكردي
به نظر من براي زيبايي كار ميتونستي از آبجكت هاي بيشتري استفاده كني البته به نظر من يكي از نقاط قوت كار طبيعي جلوه كردن نور آفتابته
ممنون لطف دارید ولی بهتره اون تاپیک ( فکر کنم این یکی دیگه خوب شده)را ببینید آخه اون یکی خیلی بهتر شده اینرا هم با منتال ری رندر گرفتم
amin2000
24-09-2007, 22:41
ببخشید سلام
خیلی خوبه ولی اون دره پشت تلوزیون چیکار میکند
ممنون دوستان ولی بهتره بی خیال این کارم بشید بهتره اون تاپیک "این یکی دیگه فکر میکنم خوب شده باشه"
را نگاه کنید اون خیلی بهتر شده:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.